2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

aynenn benim daha çook eksiği vr 30 ekimde düğünüm
annem çok rahat ben öle bişey görüyorum hoşuma gidio alıyorum mutfakta ıvır zıvır eksiklerim çk

hannem gittigidiyorda bu tarz kaşıklık buldum bir bak istersen canım dantelde güzelmiş kullanırsın arada

görüşürüz canıımmm.

Hoş geldin tatlım, ooo seninkisi de bayağı uzun sürmüş.
hoşbulduk cnm. maalesef çok bekledim söz verdiği gündede tamamlayamadı güneşliklerimi stor yaptrdım ilk gün onlar gelmedi eksik getirdi ertesi gün de storlarım geldi çok stresli bu işler kilo verdim valla :) söz vermelerine rağmen eksik iş yapıyorlar salı günü çeyizim serildi ama hala buzdolabım gelmedi mesela insanı delirtiyorlarrrrrrrr şükür bititrdim :)))

Valla insan çıldırıyor ya. Benim de çamaşır makinem geç gelecek,26sında türkiyeye giriş yapacakmış, bayilere dağıtılacak da ohooo. Umarım perdelerde de yaşamam bu problemi ya.

Valla insan çıldırıyor ya. Benim de çamaşır makinem geç gelecek,26sında türkiyeye giriş yapacakmış, bayilere dağıtılacak da ohooo. Umarım perdelerde de yaşamam bu problemi ya.
bi tek mobilyamda sorun yaşamadım dierlerin hepsinde bişi çıktı mutfak dolaplarım geldi kapaklarını eksik getirdiler çeyizden bi gece önce zar zor yetişti oldumu olacakmı stresi iğrenç bişi kimse yaşamaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…