aynenn benim daha çook eksiği vr 30 ekimde düğünüm
annem çok rahat ben öle bişey görüyorum hoşuma gidio alıyorum mutfakta ıvır zıvır eksiklerim çk
Daha varmış canım senin ya, keşke benim de o kadar vaktim olsa. Off off. Halledersin tatlım
2 buçuk ay flan var canımm ya olsa bitsede rahatlasakk
güzelmişş canımm kullanılabilir bence bende hiç sevmyorum dantell ama annem yaptırdı hepp
hannem gittigidiyorda bu tarz kaşıklık buldum bir bak istersen canım dantelde güzelmiş kullanırsın arada
IKEA RATIONELL VARIERA ÇEKMECE İÇİ KAŞIKLIK GittiGidiyor.com'da
canımbir bu var ilk bulduğum yine bakınıyorum değişik şeyler bulursam eklerim
benm 1 ayda anca geldi tam düğün sezonu olduğu için çok yoğunlar mrb lar bu arada :)Hadi ya o kadar uzun mu?mafoldumben
görüşürüz canıımmm.ben çıkıyorum kızlar görüşürüz
Hoş geldin tatlım, ooo seninkisi de bayağı uzun sürmüş.benm 1 ayda anca geldi tam düğün sezonu olduğu için çok yoğunlar mrb lar bu arada :)
hoşbulduk cnm. maalesef çok bekledim söz verdiği gündede tamamlayamadı güneşliklerimi stor yaptrdım ilk gün onlar gelmedi eksik getirdi ertesi gün de storlarım geldi çok stresli bu işler kilo verdim valla :) söz vermelerine rağmen eksik iş yapıyorlar salı günü çeyizim serildi ama hala buzdolabım gelmedi mesela insanı delirtiyorlarrrrrrrr şükür bititrdim :)))görüşürüz canıımmm.
Hoş geldin tatlım, ooo seninkisi de bayağı uzun sürmüş.
hoşbulduk cnm. maalesef çok bekledim söz verdiği gündede tamamlayamadı güneşliklerimi stor yaptrdım ilk gün onlar gelmedi eksik getirdi ertesi gün de storlarım geldi çok stresli bu işler kilo verdim valla :) söz vermelerine rağmen eksik iş yapıyorlar salı günü çeyizim serildi ama hala buzdolabım gelmedi mesela insanı delirtiyorlarrrrrrrr şükür bititrdim :)))
bi tek mobilyamda sorun yaşamadım dierlerin hepsinde bişi çıktı mutfak dolaplarım geldi kapaklarını eksik getirdiler çeyizden bi gece önce zar zor yetişti oldumu olacakmı stresi iğrenç bişi kimse yaşamaz umarımValla insan çıldırıyor ya. Benim de çamaşır makinem geç gelecek,26sında türkiyeye giriş yapacakmış, bayilere dağıtılacak da ohooo. Umarım perdelerde de yaşamam bu problemi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?