2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

evimizi teslim aldık bizde bugün akşam kayınvalidemlerle pikniğe gittik şimdi nişanlımın iş yerinde oturuyorum o foto yapıyor ben kk de dolaşıyorum gamyoncuiremsu mobilyaya karar verdin mi canım
siz de bizim gibisiniz desene biz de bazen esimin is yerine gidiyoruz, o web yapiyo ben oturuyorum..kaydirigubbakcemile3
Cnm mobilya konusunda kafamda bisiler var hani sanki gitsem 2-3 gune hallederim..Bugun begendim yine bayaga bisiler ama agustosun 6 sında netlesicek her sey...Tayinimin cikmasini bekliyoruz da..:çok üzgünüm:
Super ya masallah size cnm evi halletmissiniz..hayirli olsun gule gule oturun insallah..

günaydın herkese dün beyaz eşyalarım geldi ama kurulmadı sadece yerlerine konmuş hepsi çok hoş oldu evimizin ilk eşyaları geldi 28inde salon köşe koltuğum gelicek 2sinde yatak odam gelicek haftaya oturma odam koltukları 20 gün sora da tv ünitem ve yemek masam gelicek perdelerim de ayın 2sinde gelior ayy hepsi bir yerleşse görsem nasıl olcak die yaa

günaydınnnn

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz ağız tadıyla sağlıkla huzurla otururuz evlerimizde,mutlu evliliğimizde :Saruboceq: bu kadar heyecanla bekliyoruz

Günaydın kıslar nasılsınız ??
Dilek'cim hayırlı olsun tatlım..Ömür boyu mutluklarlar...
Heaven eşyaların gelmesi benide çok heyecanlşandırmıştı..İnş. herşey istediğin gibi olur canım...Bende bugün evime gideceğim.En son perdelerim takılmıştı merak ediyorum bende..

hepsi çok güzel canım güle güle kullan.
şu donduruculara çekmece yapmasalarda alan kullanıcıya kalsa tek bi bölme yeterli bence

enimsecim saol tatlım Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inş hepimize eşyalarımızı papatyacım teşekkür ederim hayatım umarım hepimizin herşey istediği gibi olur Rabbim hepimizi mutlu etsin inş.kızlar ramazan geliyor evliliimiz için bol bol dua ederiz hepimiz için iyi olur inş hep birbirimiz için dualar edelim kıslar olurmu

Benimde beyaz eşyalarım Bosch. İnş. doğru karar vermişizdir..
Kuruldu beyaz eşyalarım mobilyamın büyük bölümü geldi ben hala evimin son halini göremedimmmmmmmm:çok üzgünüm:

Ayyy ne güzel yaa hepinizin evi nerdeyse tamamlanmış... Allahım bana da nasip etsin... Bizde daha tadilat var offf offf...

günaydın kızlar..
ay yine geldik ya bugün bitermi acaba çok sıkılıyorum nedense ama iyki sizler varsınız vakit geçiyo en azından dertleşince.
heavencim hayırlı olsn güle güle kullan..

Benimde beyaz eşyalarım Bosch. İnş. doğru karar vermişizdir..
Kuruldu beyaz eşyalarım mobilyamın büyük bölümü geldi ben hala evimin son halini göremedimmmmmmmm:çok üzgünüm:

tatlım görürsün inş merak etme biraz daha sık dişini benım gıbı olsan napcan acaba bı evim bile yokmafoldumben 5 yıl sonra yenı evlıymısız gibi ev acıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…