2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Aha tam benlik bir pazardaşkaydirigubbakcemile3. Ben de öyleyim, çevremde beni anlayan yok malesefkaydirigubbakcemile3. Beni sürüklüyorlar resmen uzaklaştırmak için askılardan tezgahlardan kaydirigubbakcemile3Ben mağazalarda askılara da aynı şekilde bakarım, pazarda sepetlere tezgahlara da. Uzun zamandır gitmiyorum ama bir dahaki çarşamba bir gideyim bakalım:hulya:

Nasıl güzel modeller varmı ? Fiyatlar nasıl cnm ?

Valla güzel şeyler var, her zevke hitap edecek şeyler bulunur. Fiyatlar da kullanılan kumaşa dantele göre değişiyor. Dantelleri falan Fransa'dan getiriyorlar, hakiki fransız danteli yani. O yüzden kullanılan dantele ve kullanım miktarına göre çok oynuyor fiyatlar.

bu arada kizlar hap kullanacksaniz 2 ay once baslayin 2 kutu bitmesi gerekiyomus tam koruma icin 1 kutu yeterli diilmis dr. soyledi..

ya kizlar nolcak bilmiyorum aksam da revani yaptim evde de yalnizim yedim kendi basima,sonum pek hayirli gorunmuo ..bi evleniim de birakcam hemen insallah hapi..:hulya:

Maşallah pekte marifetlisin ben ne yapıcam yemek konusunda bilmem akannehir Bişey değil gelinliğin olmıycak böyle giderse provada şaşırıcak gelinlikçin kaydirigubbakcemile3

Bir doğum kontrolcüyle görüşeyim ben o zaman. Geç kalmadım değil mi, eğer hap kullan derse?
Ben tek başımayken hiç yemek yemek gelmiyor içimden. Ama nişanlım yanımdayken vay benim halime. Onun yüzünden kilo alıyorum, çok seviyor yemek yemeyi malesefkaydirigubbakcemile3

bu arada hannecim sen ayakkabini aldin mi benim provalarda ayyakkabiyi da istiyolar yanimda..

bu arada kizlar hap kullanacksaniz 2 ay once baslayin 2 kutu bitmesi gerekiyomus tam koruma icin 1 kutu yeterli diilmis dr. soyledi..

aaa, ciddi misin Miss'im? Ben bir an önce gideyim o zaman ya doktora. Bir ondan da dinleyeyim ne öneriyor korunma için. Kontrol falan ediyorlar mı?

bugün bende eşortmancıda yarım saatten fazla durmuşumdur yanımda arkdaşım yalvardı resmen gidelim diye kaydirigubbakcemile3 Git cnm git sen kesin bişeyler bulunsun
bak bu eşortmanın aynısını bugün 5 milyona aldım üstüde var oda beş

Son düzenleme:
yok cnm gec kalmadin...adetin ilk gunu baslmistim ben..

aaa, ciddi misin Miss'im? Ben bir an önce gideyim o zaman ya doktora. Bir ondan da dinleyeyim ne öneriyor korunma için. Kontrol falan ediyorlar mı?

cnm git bi dugun oncesi kontrol de olmus olursun..Hem de sorarsin,benim yumurtaliklarima bakmisti dr.ultrasonla..

bu arada hannecim sen ayakkabini aldin mi benim provalarda ayyakkabiyi da istiyolar yanimda..

Canım benim, yarın da benim öyle ne derler şey provası,ııı,ıııkaydirigubbakcemile3
Adını bulamadım be yav, her neyse bele kadar alıyor ölçümü normal kumaş gibi bir şeyden.
3. provadan sonra başlıyor asıl provalar sanırım. Ayakkabı konusuna gerek duymadık hiç. Bundan sonra bakayım bir şey diyecek mi? belki de ister. Ama almadım ben henüz. Senin dikime başlandı mı?

Valla güzelmiş canım, güle güle kullan.kaydirigubbakcemile3

kızlar bakın buldum aldığım tuzlukların resimlerini göstermek istedim aklınızda bulunsun

kırmızısını aldım ben

cnm anladim astar mi deniyo acaba,bana yapildi o..Benim cumaya ustu biticek snrm taslarini koymayalim dedi ama arada zaman var die..Etek boyunu aldilar 2. provaya da ayakkabimla gittim ben etek boyunu aldilar 3. provaya da ayakkabiyla gidicem cnmcm..

Haklısın gideyim ben en kısa zamanda. Öyle üstten bir kontrol oluyor değil mi? Baksın bakayım benim yumurtalıklara da?
evet tatlim ustten bakiyo,gerci ben adetlerim agrili gecio dedim o yuzden de bakmis olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…