2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hayrlısı olsun cnm. sıkıntı çekmeden hiç bişi olmuyor. bizde evimize sahip olabilmek için 3 yıldır beklioruz:kedi: biraz sıkıntı çekilior ama sonuç iistediğin gibi olduğunda herşeye değiyor ve herşey unutuluyor :hooray:

Kızlar biraz özel oluyor ama minik minik kaçamaklarınız oluyormu 2 ay sonraki eşlerinizle:asigim::kedi::kedi::kedi:

ayy inşallah en kısa zamanda bizimde kendi evimiz olur kiracı olmak çook zor insan doğru düzgün hiçbişe yaptıramaıyor kendi evi olmayınca((

konudan olsa gerek bu sessizlik aklinialirimsmile

bu konuda şurdan aklıma geldi öğlen yeni evlenen bir arkadaşımla yemek yedim
ten uyumundan bahsettik diyoki eski erkek arkadaşım bana dokuncak diye aklım çıkıyodu
ama şimdi eşimle yakınlaşsam diye bakıyorum demekki ten uyumu diye bişi var
benimde öle bi soru aklıma geldi
bizdede ufak ufak yakınlaşmalar oluyor tabi ama ben kötü bir enerji almıyorumm:kedipuyorumnanaktan

sıkıldım yaa hiç geçmiyo zaman çalışırken hazırlık yapmakta çok zor ya şöyle çıkıp rahat rahat alışveriş bile yapamıyo insan hep kısıtlı zamanlara sıkıştırıyorum off :sinifsinif:

işte ne güzel ne mutlu sana. Umarım hep iyi enerjiler alırsın

kızlar bu forumda bir arkadaş bal elma sirkesi ve ılık su karışımı içerek söylerek kilo verdiğini söylemişti. Bu sabah ben de başladım bakalım 1 ay sonra etkileri nasıl oalcak :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…