kızlar bizimde evimiz kum bejine bayanıyor kaydirigubbakcemile3
gulse84
aynen cnm benimde kum beji
anammmm bizimkide kumbejiiikaydirigubbakcemile3
inşallah o kumbeji rengi bizim nice mutluluklarımıza şahit olar acı kederli günleri günleri görmez duymazopuyorumnanaktan
gulse84
inşallah o kumbeji rengi bizim nice mutluluklarımıza şahit olar acı kederli günleri günleri görmez duymazopuyorumnanaktan
eminim beğenirsin benim bitti inan çok güzel duruyor :dance:hatda bugün evime bakmaya gidicem nasıl durmus
aminnnn canımm :Saruboceq: neden bu topiktekjilerin iyi anlaştıgı ortaya çıktı zevklerimiz bile benziyor kızlar keşke yakın yerlerde olsak ne güzel görüşme imkanlarımız olurdu ben çok isterdim kaydirigubbakcemile3
amin cnm inş hepimiz için çok güzel bi dua bugulse84
eminim beğenirsin benim bitti inan çok güzel duruyor :dance:
kızlar bizim usta ve koçtaşdaki boya satış uzmanı demiştki
bir çok markanın duvara sürüldükten sonraki rengi değişiyor katologtaki gibi olmuyor
polisanın ama katologta neyse duvardada odur demiş
ben bunu yazdırcam davetiyeme
dozer geliyor dozer
çekilin yoldan ezer
benim bir eşim var
küçük ibodan güzell:roflol::roflol::roflol:
eminim beğenirsin benim bitti inan çok güzel duruyor :dance:
Süper :hooray:
Valla ya ne güzel olurdu. Çeyiz alışverişi yapardık birliktekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet cnm yapılan herşeyi ayrı bi heyecanla bekliorum. bizim sıfırdan yeni yapıldığı için her detayıyla ilgilenebildim :) ay sonundada mobilya ve perdelerim gelior kaydirigubbakcemile2inşallh canım ne güzel bitmiş boyan evi hazır görmek çok heyecanlı oluyordur dimi bende temmuz sonunda evimi eşyalarımla beraber görcem çok heycanlanıyorum yaa
yani çok eglenceli ve zamn daha çabuk geçerdi birbirimizinkini hallederken bu stresli zamnı iyi bi şekilde atlatırdık kaydirigubbakcemile3
evet cnm yapılan herşeyi ayrı bi heyecanla bekliorum. bizim sıfırdan yeni yapıldığı için her detayıyla ilgilenebildim :) ay sonundada mobilya ve perdelerim gelior kaydirigubbakcemile2
evet cnm yapılan herşeyi ayrı bi heyecanla bekliorum. bizim sıfırdan yeni yapıldığı için her detayıyla ilgilenebildim :) ay sonundada mobilya ve perdelerim gelior kaydirigubbakcemile2
kesinlikle bire bir keşke istişare şansımız olsaydı
Allaaahhhh aman sabahlar olmasın ne güzel olurdu:hulya::1hug:
konuya kaynanalardan kocişlerden girer.....düğün muhabbettinden çıkardıkkkolumunekankayizsmile
öldüğümüz zaman hepimiz cennete gidersek inşallah
derizki kadınlar kulübü 2010 eylül ekim ayındaki gelin adayları ile cennet sahillerinde şöyle güzel bir organizasyon yapmak istiyoruzzsempatiksalakcinni:Saruboceqpuyorumnanaktan
kesinlikle bire bir keşke istişare şansımız olsaydı
Allaaahhhh aman sabahlar olmasın ne güzel olurdu:hulya::1hug:
konuya kaynanalardan kocişlerden girer.....düğün muhabbettinden çıkardıkkkolumunekankayizsmile
öldüğümüz zaman hepimiz cennete gidersek inşallah
derizki kadınlar kulübü 2010 eylül ekim ayındaki gelin adayları ile cennet sahillerinde şöyle güzel bir organizasyon yapmak istiyoruzzsempatiksalakcinni:Saruboceqpuyorumnanaktan
ne güzel canım malesef bizim pek bişey olmadı tadilat yapıcaktık ama beklediğimiz biyerden para gelmedi gelmicekte onun için sadece boya ve alçı yapıldı parke ve ankastre mutfak yaptırıcaktık olmadı artık çünkü onları yaptırırsak seneye olcaktı düğün onun için biraz fedakarlık yaptık. seneye artık evi istediğimiz gibi yaptırıvercek kayınpederim ama eşyalarımız istediğimize göre aldırdık seneye heryer yapılsada evde aykırı olmıcak güzel durcak
Allah hepimizin gönlüne göre versin, geç olsan da güç olmasın. İnşallah gönlümüzdekileri hayırlı kılar rabbim.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?