2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar bizimde evimiz kum bejine bayanıyor kaydirigubbakcemile3

gulse84
aynen cnm benimde kum beji

anammmm bizimkide kumbejiiikaydirigubbakcemile3

inşallah o kumbeji rengi
bizim nice mutluluklarımıza şahit olar acı kederli günleri günleri görmez duymazopuyorumnanaktan

gulse84

inşallah o kumbeji rengi
bizim nice mutluluklarımıza şahit olar acı kederli günleri günleri görmez duymazopuyorumnanaktan

Amin canım inşallah, cümlemizin inşallah.

gulse84

inşallah o kumbeji rengi

aminnnn canımm :Saruboceq: neden bu topiktekjilerin iyi anlaştıgı ortaya çıktı zevklerimiz bile benziyor kızlar keşke yakın yerlerde olsak ne güzel görüşme imkanlarımız olurdu ben çok isterdim kaydirigubbakcemile3

Valla ya ne güzel olurdu. Çeyiz alışverişi yapardık birliktekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gulse84

inşallah o kumbeji rengi
amin cnm inş hepimiz için çok güzel bi dua bu

Süper :hooray:

inşallh canım ne güzel bitmiş boyan evi hazır görmek çok heyecanlı oluyordur dimi bende temmuz sonunda evimi eşyalarımla beraber görcem çok heycanlanıyorum yaa
evet cnm yapılan herşeyi ayrı bi heyecanla bekliorum. bizim sıfırdan yeni yapıldığı için her detayıyla ilgilenebildim :) ay sonundada mobilya ve perdelerim gelior kaydirigubbakcemile2

yani çok eglenceli ve zamn daha çabuk geçerdi birbirimizinkini hallederken bu stresli zamnı iyi bi şekilde atlatırdık kaydirigubbakcemile3

Evet ya aynen öyle olurdu. Birilerinden özellikle de senin zevkinle aynı çizgide olan ,insanlardan fikir almak çok güzel olurdu.

evet cnm yapılan herşeyi ayrı bi heyecanla bekliorum. bizim sıfırdan yeni yapıldığı için her detayıyla ilgilenebildim :) ay sonundada mobilya ve perdelerim gelior kaydirigubbakcemile2

İnsan bir havan alırken bile heyecanlanıyor evi de heyecanla bekler tabi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.
Hayırlı olsun şimdiden canım, darısı başımıza.

kesinlikle bire bir keşke istişare şansımız olsaydı
Allaaahhhh aman sabahlar olmasın ne güzel olurdu:hulya::1hug:
konuya kaynanalardan kocişlerden girer.....düğün muhabbettinden çıkardıkkkolumunekankayizsmile

öldüğümüz zaman hepimiz cennete gidersek inşallah
derizki kadınlar kulübü 2010 eylül ekim ayındaki gelin adayları ile cennet sahillerinde şöyle güzel bir organizasyon yapmak istiyoruzzsempatiksalakcinni:Saruboceqpuyorumnanaktan

ne güzel canım malesef bizim pek bişey olmadı tadilat yapıcaktık ama beklediğimiz biyerden para gelmedi gelmicekte onun için sadece boya ve alçı yapıldı parke ve ankastre mutfak yaptırıcaktık olmadı artık çünkü onları yaptırırsak seneye olcaktı düğün onun için biraz fedakarlık yaptık. seneye artık evi istediğimiz gibi yaptırıvercek kayınpederim ama eşyalarımız istediğimize göre aldırdık seneye heryer yapılsada evde aykırı olmıcak güzel durcak

Bak bu güzeldikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3:roflol:

Allah hepimizin gönlüne göre versin, geç olsan da güç olmasın. İnşallah gönlümüzdekileri hayırlı kılar rabbim.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…