2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hanne kum beji gerçekten çok güzel bir renk ama sana tavsiyem koçtaşa sen de git boyların canlı hallerini gör öyle karar ver. Ben öyle yapacam.

ozzy_mim Allah yardımcın olsun.
sağol tatlımmmmmm ne güzel bölee çıkarsız bişi beklemeden dua ediyorsunuz yaaa iyi hissediyorum kendimi

arkadaşlar yatak odam bu hangi renk olur sizce yatak odam geniş değil ama sempatiksalakcinni

tatlişkomm bence gül kurusu güzel gider açık soft bi renk.böle d bir yatak örtüsü hem odan da darmış.sen bilirsin nacizane bir öneri benimki

Canım ustandan aldığın bilgiyi paylaşırsan sevinirim. Bu hafta gidelim alalım derler önceden fikrim olsun istiyorum...

hanne kum beji gerçekten çok güzel bir renk ama sana tavsiyem koçtaşa sen de git boyların canlı hallerini gör öyle karar ver. Ben öyle yapacam.

Canımcım ben bir iki sene kiradayım, sonra kendi evime çıkacağım allah izin verirse. Kiraladığımız ev de kum beji. Kendi evime taşınırken en ince ayrıntısına göre yine bir araştırmak lazım. Ama renk konusunda fikrim değişmez gibi duruyor. Tavsiyen aklımda 2 sene sonrası içni.opuyorumnanaktan

Hımm, regi de danışıyorsun sandım pardon tatlımopuyorumnanaktan
Valla o konuda pek bir bilgim yok.

Güzelim renkte önemli tabii... Mesela notlarımda kum beji vardı sizlerde beğendiğinize göre yanına iki yıldız attım :dance: ... Bakamaya gittiğimde ilk sırada bakacağım o renk olur mesela...

ozzy_mim ben de KK'daki bu dualaşmayı çok seviyorum. Tanımıyoruz birbirimizi ama dua alıyoruz birbirimizden. Çok hoş.

yaaaa kimse cvp vermiyor beni duyan yokmuuuuuuuuuuuuuu???????????

[BCanım biz daha davetiyemizi sipariş etmedik ama sade bir cümle düşünüyoruz. Ancak düğün yemekli olacağı için kayınvalidem çocuk getirilmemesi rica olunur gibi bir not iliştirmek istiyor. Daha konuşmadım bu konuyu ama böyle bir cümle yerine "çocuklara iyi uykular, tatlı rüyalar " yazılabilir.Kına için ise kart vizit şeklinde bastırmayı düşünüyoruz. [/B]

onu bizim bi tanıdıkk yaptı.davetiyeye

davetiye 2 kişiliktir.çocuklara iyi uykular yazdırmışlar

olabilir aslında ya.ne işleri var çocukların lülülülülülü

yaa kimse düşünmemiş demekki bizde daha gitmedik ama gittiğimiz anda sipariş verileceği için önceden sözler aklımda olsun dedim ama benimde aklımda bişe yok(
tatlım bencede senin yazdıracağın söz daha güzel zaten artık böyle yazılıyor diğer şekilde biraz sert duruyo yani..

Bence de kesinlikle öyle olmalı. Yumuşatılmış bir şekilde yazılabilir. Ben de yazdırmayı düşünüyorum.Ama bende 5 tane yeğen var zaten hepsi de küçük, başka çocuk olmasa da onlar yeter:roflol:

yaaaa kimse cvp vermiyor beni duyan yokmuuuuuuuuuuuuuu???????????

kaydirigubbakcemile3

Gördü gözlerimiz Sevdi kalplerimiz
Hayatın baharında birleşti ellerimiz
Bu mutlu günümüze sizleri de bekleriz

Seviyoruz dedik ayrı kalmayalım
Kuşlar gibi mutlu bir yuva kuralım
Tüm dostlarımızı düğünümüze çağıralım
Geleni başımızın üstünde
Gelmeyeni gönlümüzde tutalım opuyorumnanaktan

bunlar favorim:

Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi umut ve dileği ile ortak yaşama adım attığımız bu günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız

Özlemini çektigimiz hayatın altın yıllarına koşarken sizlerin altın kalplerinizden doğan teveccühleriniz düğünümüze mana katacaktır

Kızlar değişik davetiye arayanların devianarta bakmalarını tavsiye ederim. Orda çok değişiki davetiyeler insanlar kendileri çok orjinal şeyler tasarlamışlar.

bende mani şeklinde pek sevmiyorum zaten ama son 2 tanesi güzelmiş:)

Kızlar değişik davetiye arayanların devianarta bakmalarını tavsiye ederim. Orda çok değişiki davetiyeler insanlar kendileri çok orjinal şeyler tasarlamışlar.

bakıcam tatlım saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…