2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

çok haklsıın canım sen gene saygını bozmadan tatlı dille ikna etmeye çalış.ama canını da çok sıkma
hoşbulduk canım geçmişi okurken muhabeti geç katıldımkaydirigubbakcemile3 nasılsın tatlım

iyi güzelimmm beyaz eşyalar gelecek 5te.bu arada kpss ye çalışıyrm cmt sınav var.sen neler yapıyorsun

kızlar bana dua edinnnnnnnnn sınavım iyi geçsin cumartesi

tamam canım. Umarım emeklerin boşa çıkmaz sınavın güzel geçer ve seneye seni istediğin yerde görürüz.

kızlar bencede solaryum olayına girmeyin bence çok zararlıymış onun yerine brozlaştıran kremler var onları dene bence güneşe çıkmadan bronzlaşabiliyosun.

ınşallah iyi geçer sınavın canım :Saruboceq:

bu arada son 71 :))

inşallah canım yoksa bana özel sektör yollaı gözükecek.artık çok bunaldım özelden ama kısmet bakalım
dualarınıza ihtiyacım var ama:Saruboceq:

özel sektör kadar zoru yok ya bende eylüldekinegirecem bakalım hayırlısı inşallah ii geçer hiç çalışmıyorum ama( bunaldım özel sektörden memurluk gibisi yok yaa ahh ahh hayalimmm umarım olurrr yaa:sinifsinif:

canim kardesiminde benzeri bir kayinvalidesi vardi..cok cekti..ama orta yolu buldular..diger eltisi kurnaz cikti sempatiksalakcinni
alirken uzun olero aldirdi..ama nisan günü onu giyinmeden straples cikti kaydirigubbakcemile3 isini bilmek gerekiyo canim..önemli olan tatsizlik cikmasin..sende bi bolero aldir..sonra anne yakismiyo..söle böle..giyinme o gün..yada tek kol yaptir canim...gelinligine uyarsa oda cok hos oalbilir aslinda olumunekankayizsmile

çok güzel olmuş kardeşin.maşallah

tskler canim..

canim ben girme derim..yillar önce ben girmistim..onun rengi solmaya basladimi cok igrenc bi renk cikiyor ortayasempatiksalakcinni cok yapay duruyor birdeboshayallersmile

tskler canim..insallah bizlerde icimize sinen seyler giyeriz kaydirigubbakcemile3

B]kızlar bana dua edinnnnnnnnn sınavım iyi geçsin cumartesi[/B]

allah zihin acikligi versin canim..banada dua edin..benimde sinavlarim var eyvahedigeldismile

ne güzel hepiniz eylülde ekimde gelin olacaksınız...
bizim tarihimiz bile belli değil
ve bu aralar bu konu yüzünden çok büyük tartışmalar yaşıyoruz..
şükredin kızlar beklediğiniz şafağını bile saydığınız bir gün var..
hepinizin mutlu olmasını canı gönülden isterim
sizi seviyorum...

Aslında istediğim gelniliğe tek askı çok güzel durur hani şu antik Yunan dönemi olan kıyafetler var ya filmlerde gördüğümüz o havayı verir ama tek kolun bile onaydan geçeceğini zannetmiyorum. Canım bende hafif derecede skolyoz var ve kürek kemiklerim çıkık duruyor normal hayatta bolero giyemem bu yüzden; bolero hiç yakışmıyor. Bi de bolero giyersem onu halayda mendil niyetine sallamaktan korkuyorum akannehir

inşallah ikimiz de istediğimiz yerlere gireriz şeker

allah zihin acikligi versin canim..banada dua edin..benimde sinavlarim var eyvahedigeldismile

sağol cnm sana da kolay gelsin

biz de seni seviyorruz canımmmmmmm eminim sizler için en uygun en kısmetli gün olacak düğünün.sakinliğini korumaya çalış

Allah iyiliğini versin canım.sen de sıkkma canınııısenin istedğin olacak inanıyorum ben

sağol canımm :çok üzgünüm:

canim ben zaten bolero giyin demiyorum kikaydirigubbakcemile3
giyinme..illaki uzun kollu diye israr ediyorlarsa aldir..dügünden öncede bi mazeret uydur giyinme....biraz yanlis bir haraket pek dogru degil belki ama:kedi: baska cagre birakmayinca yapicak baska bisey kalmiyo sempatiksalakcinni

canim benim sende cok mutlu ol..hepimiz mutlu olalim opuyorumnanaktan
insallah sizinde en kisa zamanda tarihler belli olur canim

İnşallah tatlım bana da dua edin lütfen şu durumu sorunsuzca kimseyi kırmadan üzmeden halledeyim. Aslında normalde ben çoğu şeyi kafama takmam hep olumlu yönlerini görürüm ama iş gelinlik ve hayatımda bir defa giyeceğim şey olunca çok takıyorum kafama.

Yavru kuşlar
Evi badana yaptırıyoruz çok şükür bizim taze damat baya hızlandı:hulya:
koltuklarımız krem siyah kahverengi badanayıda marshallın osmanlı renklerinden yaptırıyoruz tonları çok güzel isimleri var ama unuttum ama türkçesi krem kolonlar kahve olucak
yatak odamız için renk karar veremedik
böyle romantik tatlı hoş bir renk olsun istiyorum mobilyamız koyu renk siz ne önerirsiniz güzellerkaydirigubbakcemile2

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

dualar seninle güzellik.takma sen kafana
hayırlı olsunnnnnnnnnnnn.romantik diyince gül kurusu güzel olur diye düşündüm ama mobiilyaları görmeden de bişi demek ne kdr doğru biilemedim cnm

günaydın kızlar geçmişe bakayım dedim gece çok kaynatmışsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. yeni alınan şeyler hayırlı olsun sukut kolay gelsin ayyy artık bizde evimizi tutalım yerleştirelimsırnaşık şey

kolay gelsin canım ben de renk araştırması yapıyorum. Mekanın eğer genişse koyu renkleri seçebilirsin ama darsa açık renkleri seçmeye özen göster. Ben bu konuları bu aralar iç mimarlara danışıyorum hep bu şekilde öneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…