direk görünmesi açısından resmini ekliyorum sakıncası yoksa canım ,bence gayet şık güle güle kullan
ben de 26 eylülde evlenicem ..Ama hala nikah tarihini almadık
sakıncası olurmu hiç ben pek direk eklemeyi beceremiyorumda aldıklarımın aynısını bulunca hemen ekliyorum sizlerle paylaşıyorum begenmenize sevindim kızlar olumunekankayizsmile
amin canım çok teşekkür ederim malesef erkek tarafını bu detayları anlatamıyoruz bizimkiler de hep öyle diyorlardı ramazandan önce biticek işler falan diye baktım kimse hazırlıklara başlamıyor ben başaldım kaprise sitem tabş dayanamadılar çok şükür çoğu gitdi azı kaldı illaki laf sokmak gerekiyor yada sitem yapmak gerekiyor güzellikle olmuyor kötükedihüsoÇok güzel cnm Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. 25 eylüldede benim düğünüm annem ramazandan önce herşeyi bitirmek lazım diyor ama ne ev var ne mobilya nişanlımda aileside çok rahat sonumuz hayrola kaydirigubbakcemile3
amin canım çok teşekkür ederim malesef erkek tarafını bu detayları anlatamıyoruz bizimkiler de hep öyle diyorlardı ramazandan önce biticek işler falan diye baktım kimse hazırlıklara başlamıyor ben başaldım kaprise sitem tabş dayanamadılar çok şükür çoğu gitdi azı kaldı illaki laf sokmak gerekiyor yada sitem yapmak gerekiyor güzellikle olmuyor kötükedihüso
Düğün olucak kılını kıpırtatmıyor kimse gelipte ne oluyor ne bitiyor sormuyorlar bile bilmiyorumkismile Ben nişanlıma hep söylüyorum bak yetişmiycek çok sıkıntı çekicez diye 1 ay öncesinden yapıcam hepsini yapamazsam konuş bana diyor bilmiyor bu işlerin nasıl yürüdüğünü bazı işler erken yapılması gerekiyor diyorum hiç kime diyorum mafoldumben 2 gündür kavgalıyız görüşnüyoruz zaten bende hiç bir hazırlık yapmıyorum o yüzden kesin herşeyim koşturmaca olucak :2:
Düğün olucak kılını kıpırtatmıyor kimse gelipte ne oluyor ne bitiyor sormuyorlar bile bilmiyorumkismile Ben nişanlıma hep söylüyorum bak yetişmiycek çok sıkıntı çekicez diye 1 ay öncesinden yapıcam hepsini yapamazsam konuş bana diyor bilmiyor bu işlerin nasıl yürüdüğünü bazı işler erken yapılması gerekiyor diyorum hiç kime diyorum mafoldumben 2 gündür kavgalıyız görüşnüyoruz zaten bende hiç bir hazırlık yapmıyorum o yüzden kesin herşeyim koşturmaca olucak :2:
gül çok güzel gül egüle kullan canım
yetişir inşallah sıkıntı yapma kendine bizde daha ev tutmadık sadece beyaz eşyaları aldık mobilyaları beğendik ama almadık gelinlik kafamda belirlediğim bir model var birkaç kerede nişanlımla gidip baktık ayın 19 unda nikahımızı yaptırmayı düşünüyoruz kalan işleri ondan sonra hallederiz diye düşünüyoruz. sıkma canını yıpratma kendini yetişir inşallah sorunsuz bir şekilde hallederiz hepimiz:Saruboceq:
Ayy kıslar ben giremedim 4 gündür amma kaynatmışsınız okuyamadım bile geçmişi yani neler oldu bakalım neler yaptınız düğünlere artık az kaldı son 2 veya 3 ay ee ne hazırlıklar yapılıyor bakim biz bu hfta sonundan sonra hızlanmayı düşünüyoruz artık kredimizi çekip mobilyalarımızı alacaız sora da işte gelince yerleşir bu hafta sonu kuaförümden randevu alıcam falan başlıcam artık hızlanmaya
cnm baya bi işi halletmişsinz en azından bizde hiç bişey yok şuanda gerçi kavgalıyız o onunda etkisi var birde dükkanla uğraşıyor 24 saat sanki ben tek başıma evlenicem :sinifsinif:
Allah hepimizin bütün evlenicek kızların yardımcısı olsun Herşey gönlümüze göre olsun yaşasın kk dostuluğu hihoyyyt :enbuyukkk:seviyorum hepinizi :1hug:
aminnn canım. sen yinede nişanlının üzerine çok gitme sonuçta dükkanıda sizin daha rahat yaşamanız için geleceginiz için ugrasıyor sende sıkıntı yaratma kendi halledebildiklerini yap sonra osenden daha çok heyecanlı olur bekle ve gör biraz sabret canım olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
valla tatlım undo dan sonra en çok hızlanan benim mobilyalarımın hepsi tamm alındı beyaz eşyalrım hepsi tamm evimizde 1hafta içinde boyası bitiyor temmuz sonunda eşyalarımızda evimize gelicek çok şükür sorunsuz hallediyoruz artık bugünde nişanlımla gelinlik için dolaşmaya başlıyoruz onuda halletdikmi iş bitdibir ay nasıl beklicem bakalım evim orda herşeyiyile hazırken
kıslar ya nikahı nezaman yapıyonuz benim nişanlım yapalım hemen diyor ben hafta sonu ist. gidecem ozaman olsun diyor günü kaç günde veriyorlar bende diyorum düğüne yakın yapalım diyorum annemde olmaz diyor 2 bayram arası olmaz diyor kafam karışık
k
sen yinede nişanlının üzerine gitme canım inan belli bi süre geçince kendileride tleşlanıyor daha 2gün öncesine kadar bende burda yakınıyordum ilgilenilmiyor diye dün gece sadce bugün ayın kaçı oldugunu biliyorsun dimi dedim evet dedi sabahta msj atdı akşam üzeri geleyimde gelinlikçilere dolaşalımburdan bulamazsak izmire gideriz belki senin için iyi olur dedi :asigim:
sorma cnm herşey hazırken beklemek çok gıcık bizim ev hazır,mobilyalar geldi beyaz eşyalarım evde hatta nişanlım evde oturuyo ama ayrı bi odada sadece yatağı var mobilyaları kullanmıyo:) ve ben eve gittimmi hiç ayrılmak istemiyorum(
sadece halı ve perdeler kaldı şimdilik geçici perde taktık bakalım bekliyoruz daha 2 ay varyaaaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?