2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

yaa başka yemek yokmu peki bunun bana uyan kısmı sadece bol su içmem yemek yemeği çok seviyorum ve sürekli acıkıyorum ben ya anlamadım evlenecek kızlar kilo verir dye biliyorum bende alıyorum aksine:1no2:

bol acıktıkça seni tok tutacak düşük kaloride atıştırmalık şeyler yersin bir süreliğine canım mecburen

yaa başka yemek yokmu peki bunun bana uyan kısmı sadece bol su içmem yemek yemeği çok seviyorum ve sürekli acıkıyorum ben ya anlamadım evlenecek kızlar kilo verir dye biliyorum bende alıyorum aksine:1no2:

canım ben yememiştim ama küçük çoba kaseleriyle yiyordum sadce 2kaşık falam koyuyordum birde 2saatde bir elma yiyince hiç yemek yemek istemiyorsun çok tok tutuyor saat 8den sonra hiç bişey yemiceksin vall canım ben kilo vercekmişim gibi geliyor sadece mobilya için gezdik hekez ne oldu sana diyemi yapıyorun demeye başladı düğüne kadart sıkayım bakalım heryere yürüyerek gideyim daha çok veirim inşallh kızlar duadin bende güzel gelin olayım:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

canim elbette güzel gelin olacaksin..güzel olmayan gelin yok birkere olumunekankayizsmile

hepimiz çok güzel gelinler olacağız inşallah :Saruboceq: canım

tatlım ben birebir uygulayamıyorum zaten ben ekmeksiz küçük kaselerde normel ızgara haşlama türü bütün vitaminlerimi alıyorudm onun için 4kilo verdim diger kızlar tam uygulayıp acayip kilolar vermişlerdi ben kaçamaklarla verdim ben çok sıkı diyet yapamıyorum ülser ve migrenim var onun için aclıktam migrenim tutuyor.ben dikkat etdiğimde çok şükür düşüyorum ama nişandır eşyalardır falan derken dikkat edemedim birde sürekli dısardan yemek zorunda kaldık beyefendi sıkıldıkta uyemektir içeceklerdir derken takılı kaldı

Sen en iyisini yapmışsın. Diğer kızlar dediğin kiloları verdikten sonra kalıcı tutabildiler mi formlarını? Bilirsinizi ki kiloyu vermekten onu korumak daha zordur.

perikızı2010 bizde çok kalabalık düşünmüyorduk ama malesef çevre çok kalanbalık 1000tane davetiye basılcak bizim insan ister istemez sitrese giriyor okadar kişinin içine çıkıcaksın çok geriliyorum yaa

bizim yemekli olucak canım dısardan çok misafirimiz gelicek çünkü hemde geceye kalcak misafirlere evde yemekle ugrasılmaz

biizm yemekli olmayacak maslarda içecek bi de pasta olacak. yemekle de uğraşırsak artık epey masraflı olacak. ertesi sabah da yola çıkacağız zaten nikah için diğer memlekete. balayı için de alanya - kaş civarı düşünüyoruz ama daha yer ayarlamadık.

tatlım bizimgündüzden akşama kadar yemekli olcak düğün salonundada kuru pasta,kola ve su masalarda buluncakmış

ben karar verdim sabahları erken kakıp yürüyüş yapacam çünkü sıkılaşması gerekiyo vücdumun akşam vaktim olsa spora giderdim ama geç çıkıyorum maalesf gidemem oyüzden yediklerimede dikkat etmem gerek göbek çıktı olmuyo böyleeesenağlama

cnm biz 200-250 civari düsünüyrouz
fazla kalabalikta insanbisey anlamiyo bazen
canim gerilme..ilk giris önemli olan ondan sonra zaten herkez dagitiyo kendini piste atiyo :)))

aslıcım nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar uzun süredir çok sık giremiyorsun sanırım merak etdim seni

al bendende okadar..kilo vermekde diilde sIkIlastirmak benim derdim..oda anca bol sporla olcak bisey kaydirigubbakcemile2

benimde göbek çok fena :bbo:

cnm biz 200-250 civari düsünüyrouz
fazla kalabalikta insanbisey anlamiyo bazen
canim gerilme..ilk giris önemli olan ondan sonra zaten herkez dagitiyo kendini piste atiyo :)))

evet canım bizimde toplam okadar kişi olcak fazlası olur ama eksiği olmaz diyor nişanlım beni daha çok sitrese sokuyor ben de inalmaz derecede sakinliği seven ve kalabalığı hiç sevmeyen biriyim hemen migrenim tutar inşallh ogün kötü olmamm 2gün boyunca okadar kalabalık kişiyi inan nasıl dayanıcam bilmiyorum heragızdan bir laf çıkcak ayyyakannehirakannehir nişanımı bile evde aile arası yapalım dedik 150 kişi olundu sadce 1.derece akrabaları çagırdık düşün

yrüyüş çok önemli geçesene yazın ben de hep yürüdüm ve tartıda 51 i gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…