yaa başka yemek yokmu peki bunun bana uyan kısmı sadece bol su içmem yemek yemeği çok seviyorum ve sürekli acıkıyorum ben ya anlamadım evlenecek kızlar kilo verir dye biliyorum bende alıyorum aksine:1no2:
yaa başka yemek yokmu peki bunun bana uyan kısmı sadece bol su içmem yemek yemeği çok seviyorum ve sürekli acıkıyorum ben ya anlamadım evlenecek kızlar kilo verir dye biliyorum bende alıyorum aksine:1no2:
canım ben yememiştim ama küçük çoba kaseleriyle yiyordum sadce 2kaşık falam koyuyordum birde 2saatde bir elma yiyince hiç yemek yemek istemiyorsun çok tok tutuyor saat 8den sonra hiç bişey yemiceksin vall canım ben kilo vercekmişim gibi geliyor sadece mobilya için gezdik hekez ne oldu sana diyemi yapıyorun demeye başladı düğüne kadart sıkayım bakalım heryere yürüyerek gideyim daha çok veirim inşallh kızlar duadin bende güzel gelin olayım:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
canım ben yememiştim ama küçük çoba kaseleriyle yiyordum sadce 2kaşık falam koyuyordum birde 2saatde bir elma yiyince hiç yemek yemek istemiyorsun çok tok tutuyor saat 8den sonra hiç bişey yemiceksin vall canım ben kilo vercekmişim gibi geliyor sadece mobilya için gezdik hekez ne oldu sana diyemi yapıyorun demeye başladı düğüne kadart sıkayım bakalım heryere yürüyerek gideyim daha çok veirim inşallh kızlar duadin bende güzel gelin olayım:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
Bu şekilde kilo vermek hiç doğru değil. sonra verdiğiniz kilonun daha fazlasını alabilirsiniz; Allah korusun sağlığınızı kaybedebilirsinizBir de bünyeye, metabolizmaya göre değişiyor olması lazım. Kimisine ayda 4 kilo verdirirken, kimisine ise hiç verdirmeyebilir.. Bunun yerine bol sporla ve yediklerinize dikkat ederek vermeniz daha iyi olmaz mı
tatlım ben birebir uygulayamıyorum zaten ben ekmeksiz küçük kaselerde normel ızgara haşlama türü bütün vitaminlerimi alıyorudm onun için 4kilo verdim diger kızlar tam uygulayıp acayip kilolar vermişlerdi ben kaçamaklarla verdim ben çok sıkı diyet yapamıyorum ülser ve migrenim var onun için aclıktam migrenim tutuyor.ben dikkat etdiğimde çok şükür düşüyorum ama nişandır eşyalardır falan derken dikkat edemedim birde sürekli dısardan yemek zorunda kaldık beyefendi sıkıldıkta uyemektir içeceklerdir derken takılı kaldı
bizim yemekli olucak canım dısardan çok misafirimiz gelicek çünkü hemde geceye kalcak misafirlere evde yemekle ugrasılmaz
inşallh canım yaa bakalım artık inşallh yakışır gelinlik
Sen en iyisini yapmışsın. Diğer kızlar dediğin kiloları verdikten sonra kalıcı tutabildiler mi formlarını? Bilirsinizi ki kiloyu vermekten onu korumak daha zordur.
biizm yemekli olmayacak maslarda içecek bi de pasta olacak. yemekle de uğraşırsak artık epey masraflı olacak. ertesi sabah da yola çıkacağız zaten nikah için diğer memlekete. balayı için de alanya - kaş civarı düşünüyoruz ama daha yer ayarlamadık.
Gelinliğin yakışmadığı genç kız yoktur. Ben şimdiye adar hiç çirkin gelin görmedim. Eminim sana da çok yakışacaktır.
perikızı2010 bizde çok kalabalık düşünmüyorduk ama malesef çevre çok kalanbalık 1000tane davetiye basılcak bizim insan ister istemez sitrese giriyor okadar kişinin içine çıkıcaksın çok geriliyorum yaa
ben karar verdim sabahları erken kakıp yürüyüş yapacam çünkü sıkılaşması gerekiyo vücdumun akşam vaktim olsa spora giderdim ama geç çıkıyorum maalesf gidemem oyüzden yediklerimede dikkat etmem gerek göbek çıktı olmuyo böyleeesenağlama
ben karar verdim sabahları erken kakıp yürüyüş yapacam çünkü sıkılaşması gerekiyo vücdumun akşam vaktim olsa spora giderdim ama geç çıkıyorum maalesf gidemem oyüzden yediklerimede dikkat etmem gerek göbek çıktı olmuyo böyleeesenağlama
cnm biz 200-250 civari düsünüyrouz
fazla kalabalikta insanbisey anlamiyo bazen
canim gerilme..ilk giris önemli olan ondan sonra zaten herkez dagitiyo kendini piste atiyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?