sukut ben lazere gittiğim güzellik merkezindeki bayanla konuştum bir aksilik olmazsa inşallah makyajımı o yapacak düğünden önce gideceğim deneme yapacağız bütün renkleri deneriz sana yakışacak makyajı yaparız dedi benim için harika oldu bu düğün günü nasıl olacak diye düşünmeyeceğim inşallah[/QUOTE
ozaman saçın fönlenip kuaförden makyaja gidip tekrar kuaföre gitmen gerek dimi bende öle yaptırsammı diyorum biyandan ogün o koşturmacayaı yaşamak istemiyorum sıcaakta makyajım tekrar akar falan diye..
Gülcüm dert etme yaaa... Mesela ben mutluyum böyle olmaktan... 2-3 kilo versem iyi olurda şimdilik pek umursamıyorum... zaten düğün öncesi o telaştan veriliyor 1-2 kilo....
canım bende versem çok iyi olcak herkez kilo vermişsin diyor ama benim basen ve yan yağlarım var 42 beden giyiyorum onun için asla begendiğim bi gelinliği hemen üzerimde denbiyemicem o çok kötü oluyor senağlama
gül yakın arkadaşlarından biriyle gidip baksan canım boşver kırılma kimseye onlar şimdi erken diye düşünüyor o yüzden telaş yapmıyorlardır.[/QUtatlım hiçbir arkadaşımla iş saatim uymuyor görümcemde çok yoğun çalışıyor annnmlerde erken diye düşünüyorlatr ama bana hazır gelinlik olmaz diyorum pek dinlemiyorlar nişanlımada teklif etmicem artık bakalım ne zamn gidicez
canım hazır gelinlikler olur yaa yazdığına göre öyle kilolu değilsin kızların dediği gibi düğüne kadarda koşturmacada verirsinde birkaç kilo bence müsait bir zamanda sen kendin git bir dene hazır gelinliklerden en azından diktireceksende şimdiden başlaman lazım erkekler bizim gibi değiller tatlım onlar daha rahat kendileri gibi bir kere bakıp beğenip alacağımızı düşünüyorlar biz en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz herşeyi o yüzden sen kırılma nişanlına onun söylemesinide bekleme sen söyle
hakılısınız kızlar ama malesef bazı seyler benim elimde değil ben birkaçkez dolaşalım bakalım dedim ama kimse çıkalım demedi bende artık kimseye çıkalım demiyorum kırıldım artık
canim benim sende denersin arkasini tutarlar üzerine göre dikerler sorunmu olumunekankayizsmile
banada olmuyo hazir gelinliklar..ama yapcak bisey yoksositososito
ya kilo vercez ama halimizdende memnunsak bunlara katlanicaz yerimseniben
ozaman saçın fönlenip kuaförden makyaja gidip tekrar kuaföre gitmen gerek dimi bende öle yaptırsammı diyorum biyandan ogün o koşturmacayaı yaşamak istemiyorum sıcaakta makyajım tekrar akar falan diye..
canım hazır gelinlikler olur yaa yazdığına göre öyle kilolu değilsin kızların dediği gibi düğüne kadarda koşturmacada verirsinde birkaç kilo bence müsait bir zamanda sen kendin git bir dene hazır gelinliklerden en azından diktireceksende şimdiden başlaman lazım erkekler bizim gibi değiller tatlım onlar daha rahat kendileri gibi bir kere bakıp beğenip alacağımızı düşünüyorlar biz en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz herşeyi o yüzden sen kırılma nişanlına onun söylemesinide bekleme sen söyle
canım öyle zaten ben ramazanda en aaz 2kilo falan veriyorum koşuşturmadanda 2kilo versem şimdi elma diyetinede başladım bi 5kilo versem çok iyi olcak bakalım yoksa gerçekten kendimi çok kötü hissetmeye başladım. nişanlıma çıkalım gelinlik bakmaya diye 2kez teklif etdim bakarız hayatım yaa dedi öyle kaldı tekarar söylemm artık bende agustos başına kadar bekliceem kimseden ses çıkmazsa biyerle anlaşıp geçicem onların fikrini almadan ödemesi yapılcagı zamn çagırım
canim ya kirilmaaa..erkek milleti anlamiyor bitakim seyler..büyüklere ve erkeklere göre daha cok erken..sanki tshirt alirmis gibi 1 hafta önceden sec begen al onlar icin kaydirigubbakcemile3
akannehir
bakalım canım bugün diyete başladım hemde çok sıkı elma diyeti bi 5kilo dahi versem çok iyi olcak inşallh dua edin kızlr da azda olsa inceleyim
akannehir
bakalım canım bugün diyete başladım hemde çok sıkı elma diyeti bi 5kilo dahi versem çok iyi olcak inşallh dua edin kızlr da azda olsa inceleyim
canım bence bir diyetisyene gidip sağlıklı bir şekilde ver kilolarını benim kardeşim kilolu diyetisyene gitti ve sonuç çok iyi ayda 3-4 kilo verdi birazda sporla desteklersen sağlıklı bir şekilde inanki düğüne kadar istediğin gibi olursun :lepi:
canim takma bukadar..olursa olur olmazsa olmaz boshayallersmile
kendini nasil iyi hissediyorsan öyle kal canimzemuszemus
şu meşhur kylon ürünlerini hiç kullanan oldu mu????
Onu kullanan birini bulsam getittirirdim de...
öyle yapıcam tatlım verebildiğim kadar vericem bakalım mbelki stresten kilo veririm
ah ahhh kimi vermek için diyet yapıyo kimide almak için
bizde almak için cebelleşiyoruz
halinden görüntüsünden memnun olan ne kadar azınlık vardır acabakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?