kızlar bugün itibariyle son 79 :)
bu arada yarın kayınvalidemin yanına gidiyorum önümüzdeki pazartesiye kadar orda tatil yapıcam yazlıkta
sevmeyip ne yapcan canim..oglunu deli gibi sevmisim..anneyi sevmesen olmaz :roflol:
İYİ TATİLLER CAnım
kaydirigubbakcemile3
Luxxor canım yüzüğün abiyen ayakkabın çok güzel.... Güle güle giymeyi nasip etsin rabbim...
Bu arada davetiye için yer önermişsin buradan yazman mümkünse yazarmısın yada özel mesajda atarsan sevinirim...
Bu arada kızlar işten ayrılıyorum sanırım sabahtan beri onunla uğraşıyorum... Bi iki ay daha bekleyip düğüne yakın çıkarım artık... Hiçççç uğraşılmıyor özel sektörle...
Luxxor canım yüzüğün abiyen ayakkabın çok güzel.... Güle güle giymeyi nasip etsin rabbim...
Bu arada davetiye için yer önermişsin buradan yazman mümkünse yazarmısın yada özel mesajda atarsan sevinirim...
Bu arada kızlar işten ayrılıyorum sanırım sabahtan beri onunla uğraşıyorum... Bi iki ay daha bekleyip düğüne yakın çıkarım artık... Hiçççç uğraşılmıyor özel sektörle...
kızlar nereye kayboldunuz yafuuuu
canim üzüldüm...hayirlisi güzelimmm
üzüldüm canım işten çıkacak olmana. ama huzursuzluk varsa her gün aynı şeyleri yaşamak zor gelir. umarım rahat edebileceğin bir yerde çalışırsın. :Saruboceq:
soulmate84 çok güzelmiş canım aldıkların çok begendim bende düşünüyorum canım böle bişi emin önünden aldım dedin sanırım sorması ayıp olmazsa nekadar canım
GÜNAYDIN ŞEKERLRRRRRR
hmm anladım canım . öğreniyorum yavaş yavaş ben de artık. dün bohça için havlu almaya gittiğimde gördüm buna benzer modeller vardı. al al bitmiyor ki kaydirigubbakcemile
luxxorcum cicilerin çok güzelmiş allh güle gülle yiy günlerde giymeyi nasip etsin
soulmate canım salon takınlarını gülüle kullan çok güzelmiş gerçekten bende krem rengi aldım taşlı her mobilyaya uyması için renk konusundada iyi seçim yapmışsın
Çok güzel canım, provalardaykende resim çektirir gösterirsin artık. opuyorumnanaktan
kızlar bugün itibariyle son 79 :)
bu arada yarın kayınvalidemin yanına gidiyorum önümüzdeki pazartesiye kadar orda tatil yapıcam yazlıkta
Benimde son 85 kızlar, son günlerde zaman daha mı hızlı geçiyo, bana mı öylge geliyo bilmiyorum. İnşallah herşeyimizi yetiştirebiliriz. sempatiksalakcinni
Kaynanayla tatil yapmakta değişik bişey olsa gerek. İnşallah hepimizin kaynanaları iyi olur. boshayallersmile
simdiden iyi tatiller canim bayanssulusmile
bende yaklasik 3 hafta sonra kayinvalidemin yanina gidicem..hem tatil hem alisveris kaydirigubbakcemile3
Ay bu kızlar hep kaynanalarıyla tatil yapıyo. Sevindim valla kızlar aranızın bu kadar güzel olmasına. Ben kaynanamla tatil yapamam, çünkü onlar tatil yerine Ordu'ya fındık toplamaya gidiyolar. İlerde beni de götürmeyi düşünüyolar, kısmet olursa gezmeye giderim Ordu'ya bende. boshayallersmile
Kıslar selam nasılsınız?? Nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım...
Selam canım. İyiyiz biz, sen nasılsın? Neler yapıyosun? Sendeki gelişmeleri anlat bakalım. :)) olumunekankayizsmile
Sağol tatlım... Huzur olmayınca gerisi boşşş... Mali müşavirim ama adam yerine konmuyorum buna da gelemiyorum... Zaten geldim geleli ısınamadım buraya... Şimdilik düğün hazırlıkları için paraya ihtiyacım olacak o yüzden durmak zorundayım ama sonra kimse beni tutamazzz guclubacismile
Undocum canım aslında face de ayrı bi sayfam vardı daha sonra nişanlımla birlikte kapattık biraz zorunlu oldu ama... O yüzden hiççç resim yok hatta bilgi bile yok...
Elcin canım eklediğin gelinlik modeli tam benim istediğim modelden gerçi burda beğeniyorum gezerken başka bişey görüyorum onu alıyorum... Gıcık oluyorum kendi huyuma da...
Evdeki hesap çarşıya uymazmış misali belki vitrinde bi model görür beğenirsin... Ama bu modelin çookk güzel bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?