2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Luxxor canım yüzüğün abiyen ayakkabın çok güzel.... Güle güle giymeyi nasip etsin rabbim...

Bu arada davetiye için yer önermişsin buradan yazman mümkünse yazarmısın yada özel mesajda atarsan sevinirim...

Bu arada kızlar işten ayrılıyorum sanırım sabahtan beri onunla uğraşıyorum... Bi iki ay daha bekleyip düğüne yakın çıkarım artık... Hiçççç uğraşılmıyor özel sektörle...

çok üzülüdüm meltem'cim.. umarım daha rahat edebileceğin bir iş bulursun.. bu arada bişi sorucam.. sen ekledin ya bizi face den neden hiç nişanlının fotosu yok??:sm_confused: göremedik enişteyi

Kızlar benim de server ımda bir sorun var sanırım face deki ve burdaki resimleri göremiyorum bir türlü. Kısıtlama mı geldi ne. Davetiye için yer önerisi ben de alabilirim.

canim üzüldüm...hayirlisi güzelimmm

kızlar nereye kayboldunuz yafuuuu

az önce geldim canım. öğle arası boş durmak haram bana. dün bir yer bulmuştum davetiye için bakamadım. bugün gittim örnek bakmaya. orası da bizim iş yeriyle çalışıyormuş bilmiyordum. baskı parası almam dedi. kafamda bi iki davetiye örneği oluştu sayıyı da bir belirledik mi gerisi kolay. biraz yemek yesem ii olacak hiç dayanamıyorum açlığıma :bbo:

Undocum canım aslında face de ayrı bi sayfam vardı daha sonra nişanlımla birlikte kapattık biraz zorunlu oldu ama... O yüzden hiççç resim yok hatta bilgi bile yok...

Elcin canım eklediğin gelinlik modeli tam benim istediğim modelden gerçi burda beğeniyorum gezerken başka bişey görüyorum onu alıyorum... Gıcık oluyorum kendi huyuma da...

Evdeki hesap çarşıya uymazmış misali belki vitrinde bi model görür beğenirsin... Ama bu modelin çookk güzel bence...

üzüldüm canım işten çıkacak olmana. ama huzursuzluk varsa her gün aynı şeyleri yaşamak zor gelir. umarım rahat edebileceğin bir yerde çalışırsın. :Saruboceq:

üzüldüm canım işten çıkacak olmana. ama huzursuzluk varsa her gün aynı şeyleri yaşamak zor gelir. umarım rahat edebileceğin bir yerde çalışırsın. :Saruboceq:

Sağol tatlım... Huzur olmayınca gerisi boşşş... Mali müşavirim ama adam yerine konmuyorum buna da gelemiyorum... Zaten geldim geleli ısınamadım buraya... Şimdilik düğün hazırlıkları için paraya ihtiyacım olacak o yüzden durmak zorundayım ama sonra kimse beni tutamazzz guclubacismile

Kızlar ben geldim. opuyorumnanaktan bayanssulusmile

Teşekkür ederim canım. 90 TL'den 75 TL'ye indirttik pazarlık yaparak. :)) sempatiksalakcinni

hmm anladım canım . öğreniyorum yavaş yavaş ben de artık. dün bohça için havlu almaya gittiğimde gördüm buna benzer modeller vardı. al al bitmiyor ki kaydirigubbakcemile

Valla, bende gördükçe bişeyleri alasım geliyo. Bugün de kızkardeşimin eşine sipariş vermiştim, Bim'e çift kişilik alez gelicekmiş. İki tane aldırıcaktım ama bi tane bulabilmiş. 12.90 TL'ye bulamam başka yerde, en azından bi tane de yeter dedim. kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım, sende güle güle kullan. opuyorumnanaktan

anladım canım. senin için hayırlısı neyse o olsun. inşallah mutlu olarak çalışabileceğin bir yer bulursun. opuyorumnanaktan

kızlar kabul ettim arkadaşlığınızı haberiniz olsun
inş. kızlar gelinlik istediğim gibi olur ya allah herkesin gönlüne göre versin size eklerim resimleri ozaman

saol canım şimdi dışarı çıkacam bir kaç gelinlikçiye gidecem fiyat alacam bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…