2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydın ozzy cim günaydın undo..
undocum işyerinde giremiyorm face evdeki bilgisayarımda çöktü( ama girdiğim zaman bakarım mutlaka..

kızlar bu modeli bulmuştum ama nerden buludugumu bulamıyorum daha yaından resimleri için filan
canım sen nerden bulmuştun bu modeli hatırlarsan söylermisin

kızlar bu modeli bulmuştum ama nerden buludugumu bulamıyorum daha yaından resimleri için filan
canım sen nerden bulmuştun bu modeli hatırlarsan söylermisin

ben de tam emin değilim ama gelinlik modelleri sayfasında okeleypte (yanlış yazmadım umarım) nin eklediği modellerden bulmuştum.

elçin bence uyguna diktiriosun
dün bi gelinlikçide gördüm bu modeli
sordum nekadar olur die
2000 civarı dikerim dedi
ben yaşadığım yeri sevmiom artık
gelinlikçileri çok kazık

opuyorumnanaktan ben 15.nde ilk provama gideceğim. ben de çok merak ediyorum 2000 küsurdan 1700 e indirebildim ancak. tüm aksesuvarları içinde biraz pahalı oldu gibi geldi bana ama yapacak bişi yok artık.

elçin bence uyguna diktiriosun
dün bi gelinlikçide gördüm bu modeli
sordum nekadar olur die
2000 civarı dikerim dedi
ben yaşadığım yeri sevmiom artık
gelinlikçileri çok kazık

hadi ya ölemi diyorsun canım ben birde ist.soracaktım orda nasıl diye ama burda bir kaç gelinlikçiye de gisip soracam

ya merak ettim kızlar bende gelinliği siteyi hatırlasaydınız ordan bakarım burdan göremiyorum çünkü:1no2:

günaydin kizlaaaara.s.
elcinth`cim gelinlik modelini cok begendim..umarim istedigin ve begendigin modeli diktirebilirsin canim:hulya:

biraz geç oldu ama herkese günaydınnnnn zemuszemus son 75 kızlar zaman gittikçe daralıor umarım herşey yetişirrrr

kızlar bugün itibariyle son 79 :)

bu arada yarın kayınvalidemin yanına gidiyorum önümüzdeki pazartesiye kadar orda tatil yapıcam yazlıkta

kızlar bugün itibariyle son 79 :)

bu arada yarın kayınvalidemin yanına gidiyorum önümüzdeki pazartesiye kadar orda tatil yapıcam yazlıkta

simdiden iyi tatiller canim bayanssulusmile
bende yaklasik 3 hafta sonra kayinvalidemin yanina gidicem..hem tatil hem alisveris kaydirigubbakcemile3

simdiden iyi tatiller canim bayanssulusmile
bende yaklasik 3 hafta sonra kayinvalidemin yanina gidicem..hem tatil hem alisveris kaydirigubbakcemile3

bu arada yarın kayınvalidemin yanına gidiyorum önümüzdeki pazartesiye kadar orda tatil yapıcam yazlıkta [/COLOR][/B][/QUOTE]

OO bizim kızlar kayınvalidelerini nede çok seviyorlarmış hadi bakalım ii tatillerkaydirigubbakcemile5

albümde var canım

cnm albüm göremedim profilinde arkadaş olarak eklemememmi gerekiyodu bilmiyorum istek gönderdim ben bakarmısın bi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…