Bhrcım, fiyatına bakarak karar verme canım
arkadaşlara katılıyorum üzerinde gör derim olumunekankayizsmile
Kızlar,benim hayalimdeki gelinlik bu, bunu diktirmek istiyorum ama aynısı da olmiycak diye korkuyorum :/
buna benzer hazır bir model bulursam alıcam sanırım boshayallersmile
Bhrcım, fiyatına bakarak karar verme canım
arkadaşlara katılıyorum üzerinde gör derim olumunekankayizsmile
Kızlar,benim hayalimdeki gelinlik bu, bunu diktirmek istiyorum ama aynısı da olmiycak diye korkuyorum :/
buna benzer hazır bir model bulursam alıcam sanırım boshayallersmile
nektarcım bende şu düğün işlerinden dolayı evde olmayı çok isterdim pazar günleri çoğu yer kapalı c.tesi bigünde herşeye yetişemiyorsun işçıkışlarındada yanımda gelicek olnların satleri uymuyor saolsun kayınvaliden her çarsıya çıktıgında benide yanında götürüyorda birkaçbişey onunla alıyoruz yada balıyoruz
allah valla bizim denizlide de izmirden gelinlik almak moda oldu uygun oluyo cesit cok oluyo diye izmire gidiyo herkes ama işin açıkcası ben begeniyorum denizlideki gelinlikleri eger dedgını gibiyse hiç oralara kadar yol tepmeye degmez burda en alasına 1.800 derler gene indirmi yapalar ben nişanlğmı 425den 275e düsürtmüstüm cingen pazarlıgı ettik resmen:kedi:sositososito
kayınvalidenle anlaşman süper ama canım,
inş hep böyle devam eder..
Hallolur herşey sıkma canını, sizin eşyalar felan alındı bildiğim kadarıyla
bizim daha hiiç bir şeyimiz hazır değil.
Sadece düğün salonu tutuldu okadar.
Birde 10 gün sonra yurt dışına gidiyorum 1 ay kadar kalıcam
Her şey son ana kalıyor yani
Kabus gibi günler beni bekliyor :1no2:
Canım modeli çok güzelmiş eminim sana çok yakışır bence bunun hazırını mutlaka bulursun çünkü burda vitrinde görnüştm gecen ay olmazsa burdan göndereyimkaydirigubbakcemile5
kızlar ya muhabbete doyum olmuyo ben kaciyorum yaz okuluna kaldım malesef dersim var inşallah akşam okurum ben kaynattıklarını öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
haklısın kuzumm ya hafta içi işleri halletmek daha kolay oluyor.. şimdi bzim geriye bi ev tutmak bi de mobilya almak kaldı.. onları da yaptım mı başka bişe kalmıoooev yerleşcek veeee ondan sonra düğün yapılacak.. hıımm kızlar bu arada sölemeyi unutuyordum. dün fotografçı ile konuştuk. cem'in mal verdiği müşterilerimizden biri... normalde 1 saat falan sürüyormuş çekimler ama bizim için 2,5 saatlik bir çekim yapacak ve yaklaşık 2000 kare foto çekecek... çok şanslıyım bu konuda çoook kaydirigubbakcemile2
bende eylül gelini olmak istiyorum nişanlımda öyle istiyor,nişanlım balıkesirde astsubaylık eğitimi görüyor eylülde gelecek eğer eylülde düğünümüz olmazsa seneye hazirana kalacak çünkü nişanlım tekrar eğitime gidecek...bugün babamla konuşacağız bu konuyu dua edin kızlar düğünümüz olsun hayırlısıyla gerçi erkek tarafı istemiyor gibi düğün olacacak hemen balıkesire döneceksin ne gelin ne de damat göreceğiz biz diyolar işte bilmiyorum ya allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
canim nisanin ne zaman?
umarim hersey diledigin gibi olur opuyorumnanaktan
ben dün 1tane foto sordum dış çekim artı studyo cekim deri bi albüm yapıyorlar hepsi 1,500 lira dediler bunun içinde gün içerisinde ve düğün salonunda çekilecek fotolar yok sizce çokmu pahalı
ben dün 1tane foto sordum dış çekim artı studyo cekim deri bi albüm yapıyorlar hepsi 1,500 lira dediler bunun içinde gün içerisinde ve düğün salonunda çekilecek fotolar yok sizce çokmu pahalı
undocum senin işlerini halletmene seviniyorum çünkü bizede el atıan sonra inşallh ev işinide hallerdesrin canım da en büyük sorunu ortadan kaldırısın
bende eylül gelini olmak istiyorum nişanlımda öyle istiyor,nişanlım balıkesirde astsubaylık eğitimi görüyor eylülde gelecek eğer eylülde düğünümüz olmazsa seneye hazirana kalacak çünkü nişanlım tekrar eğitime gidecek...bugün babamla konuşacağız bu konuyu dua edin kızlar düğünümüz olsun hayırlısıyla gerçi erkek tarafı istemiyor gibi düğün olacacak hemen balıkesire döneceksin ne gelin ne de damat göreceğiz biz diyolar işte bilmiyorum ya allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
2000 yazıyor dimmi orda
200 mü yoksa akannehir
nasıl bir fiyat aldınız canım?
var canım var :))
canım benim nişanlım 7 yıl oturmuş bostanlıda. 1 yıldır buca'da. muhtemelen biz de annesine yakın olacağız çocuk olunca baksın diye.
kızlar ya muhabbete doyum olmuyo ben kaciyorum yaz okuluna kaldım malesef dersim var inşallah akşam okurum ben kaynattıklarını öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?