Cidden "tünaydın" bana
Evde olmanın tek güzel yönü, geç saate kadar uyuyabilmek.
Canim benim kayinvalidemde cok rahaaaat sadece nisanlim olsa keskeeee..kizim hersey olcak cok güzel olcak diyo ama icat yooook sinir ediyom sevgili kayinvalidecim opuyorumnanaktan
beni anlayan bir görümcem var..gecenlerde telefonda citlattim az..dur sen diyo ben onun kulagini cekeyim kaydirigubbakcemile3
kendiside 1 sene önce evlendigi icin anlayabliyo beni ama gerisi hic anlamiyo yaaamafoldumben
canım çok sıkkın kızlar. az önce netten ev bakıyordum çok güzel bahçeli mutfağı ve odaları istediğim gibi bir ev buldum. üstelik de 400 tl ydi. 3+1. aradım emlakçıyı ama daha yeni kiraya vermişler. elimizde benzeri var ama 700 tl dedi. neden farklı fiyatlar diye sordum ev sahibi acil kiraya vermek zorunda kaldı o yüzden dedi. off offf :bbo:
delicious nerede arıyorsun? Biz karşıyaka tarafında oturcaz cnmmm ya senn?
kızlar eşim yazmışım nişanlım yazacağıma Allah söyletti ayyyy
canım biz de karşıyaka tarafından istiyoruz aslına bakarsan. sevgilim 7 yıl bostanlıda oturmuş çok seviyor ama iş şartları nedeniyle bornova - buca - hatay üçyol civarından bakmak durumundayız.
Nişanlıma bişey diyorum ben anlamam sen bakıver sen hallet diyor...
Buna da gıcık oluyorum... Tamam ben hallederim üstesinden de gelirim ama niye yardımcı olmuyorsun yada yardımcı olan biri olmuyor... Mesela mutfak yapılacak sen seç, düğün giriş müzikleri seçilcek sen zevklisin sen bilirsin sen bul...
Kafam bulanıyor artık sanki herşey benim üstümde gibi.. Hepsi ayrı bi dert oluyor haliyle....
günaydin kizlaaara.s.
nasilsiniz?
gelinlige bende bakamadim daha...yakasik 1 ay sonra bakabilcez anca..yetisir ama bence ya yaklasik 3,5 ay kalmis oluyo diktirmek istesem dikilirde o sürede bence..dimi kizlar?
bide ben daha kafamda belirlemedim..gidip bakip begenicem..nisanligimdada öle yaptim sonradanda hoic begenmedim mafoldumben
kizlar..toplanalim hep birlikte gelinlik bakmaya gidelim..valla saatlerce gezsek bile ne sIkIlan olur nede gerilen :dance:
tatlım sağ tıklama hiç bi şekilde yapılmıyo ve mouse ' la alakası yok cunku bıtek ınternette copy paste yapamıyorum bılgısayarda word excel falan onlarda yapıyorum ınternette olmuyo ekran alıntısı yapmasına yaparım ama onu sana gostermek ıcınde resmı buraya yuklemem lazım yıne copy paste lazım canım yapamıyormkı copy paste
bizim nikah olayı bile konuşulmadı nerde olucak salondamı nikah dairesindemi belediyeye bile başvurmadık off kızlar benmi çok takıyorum bizimkiler gerçektende çokmu gamsız biara konuşuluyor neticeye varılmadan kapanıyor konu
Cidden "tünaydın" bana
Cidden "tünaydın" bana
selam kızlar... daha yeni bitirdim geçmişi okumayı... geldim.. bugün tansaş'tan 120 money çıkartması biriktirdiğim wok tavamı aldım.. valla çok cicci bişey.. inşallah süper yemekler yapıcam onda... şimdi sırada 80 çıkartmaya alacağım sütlüğüm kaldı
selam canim hosgeldin.. cicilerini güle güle kullanopuyorumnanaktan
canım bence yetişir ama hemen bi model bul ve diktirmeye başla derim.. çünkü ne kadar uzun zamanda halledersen o kadar rahat dikerler ve aceleye gelmez...
dogru diyosun canim..ama en erken 4 hafta sonra diktirmeye ve ona zaman ayirabilicem maaselef :2:
oo bu süper fikirmiş yaaa... 55 tane gelinin bi gelinlikçiye gittiğini düşünsenize sempatiksalakcinni
kızlar ben de dün vitrinde bi gelinlik begendim zaten kafamda bi model var benimonun için aklım karısmıyo gecenlerde görmüstüm dün anneme gösterdım o da begendı fıyatnı soralım dedik 800 dedi benım yenı evlenen arkadaslar hep 1bubk 2mılyarlardan bahsedıyorlar sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım acaba ben kalitesiz birsey mi begendim ki neden ucuz dedim adam daha indirm yaparz dedi kafam karıstı en güzeli üstmde görmek artıkkaydirigubbakcemile3
kızlar ben de dün vitrinde bi gelinlik begendim zaten kafamda bi model var benimonun için aklım karısmıyo gecenlerde görmüstüm dün anneme gösterdım o da begendı fıyatnı soralım dedik 800 dedi benım yenı evlenen arkadaslar hep 1bubk 2mılyarlardan bahsedıyorlar sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım acaba ben kalitesiz birsey mi begendim ki neden ucuz dedim adam daha indirm yaparz dedi kafam karıstı en güzeli üstmde görmek artıkkaydirigubbakcemile3
haklısın tatlım opuyorumnanaktan
iyi yapiyosun canim bosver yakinda zaten yeterince strese gireceksin simdi iyi bir dinlen kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin undomielcim olumunekankayizsmileselam kızlar... daha yeni bitirdim geçmişi okumayı... geldim.. bugün tansaş'tan 120 money çıkartması biriktirdiğim wok tavamı aldım.. valla çok cicci bişey.. inşallah süper yemekler yapıcam onda... şimdi sırada 80 çıkartmaya alacağım sütlüğüm kaldı
seninki cidden süpermiş tatlım,nektarcıımmm canım sende benim gibisin.. ben de daha yeni işe geldim..kaydirigubbakcemile2 patron karısı olunca torpil sağlam oluyor yafuuusempatiksalakcinni
anlıyorum seni kuzumsenin yerinde olmayı çok isterdim dinlenmeye 2gün yetmiyor
Bhrcım, fiyatına bakarak karar verme canımkesinlikle haklısın perikızı benım eltim de sagolsun bi yerde begenmiş cok güzel bak bi falan dedi dün ona da baktım hiç gelnlik gibi gelmedi bogazı kapalı daha dogrusu taşlar var ben de gerdanı acık severım gelinliği kapalı olanlar abiye elbisye gider benim fikrim öyle yani o gelinlği sordm 1.800 dedi ama al bedava götür deseler almazdım yani zevk meselesi
canım kesinlikle kızlara katılıyorum.. bence dene bi.. bir de kumaşını falan sor ne kullanmışlar.. ben mesela acayip pazarlık yaptım.. 2.200 TL'den 1.600TL ye indirttim... ama izmir de maalesef gelinlikler çok pahalı... bence denemeden bişe deme
hoşgeldin undomielcim olumunekankayizsmile
wok tavan hayırlı olsunn
benim de eksik listemde wok ..alıcam inş :)))
seninki cidden süpermiş tatlım,
sürekli devam edecek bir durum :lepi:
ben evlenince iş bakıcam artık, çünlü evde durmaktan çok sıkıldım :/
Bhrcım, fiyatına bakarak karar verme canım
arkadaşlara katılıyorum üzerinde gör derim olumunekankayizsmile
Kızlar,benim hayalimdeki gelinlik bu, bunu diktirmek istiyorum ama aynısı da olmiycak diye korkuyorum :/
buna benzer hazır bir model bulursam alıcam sanırım boshayallersmile
nektarcım bende şu düğün işlerinden dolayı evde olmayı çok isterdim pazar günleri çoğu yer kapalı c.tesi bigünde herşeye yetişemiyorsun işçıkışlarındada yanımda gelicek olnların satleri uymuyor saolsun kayınvaliden her çarsıya çıktıgında benide yanında götürüyorda birkaçbişey onunla alıyoruz yada balıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?