2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tatlım bizimkiler de hem onun ailesi hemde benim ailem çok rahat sağolsun yengen çok anlayışlıda mobilyaları faklan hep beraber dolaştık nişnlımında kulagını çekti sadce omu oturucak evde diye 1hafta canını çıkardık görümcemde çok iyidir vakti olsa koşa koşa gelir ama çok yoğun çalışıyor

kızlar klay gelsinokudum söyle bi geçmişi teşhis doğru eylül ekim damatları sanırım böyle benim ki de hem telaşlanıyo hem de herşeyi benim yapmamı bekliyo gerçi üstüne düşenleri yapıyo aşkım sağolsun ama bizim gibi detaylara inmek istemiyo erkekler yaa

selam kızlar... daha yeni bitirdim geçmişi okumayı... geldim.. bugün tansaş'tan 120 money çıkartması biriktirdiğim wok tavamı aldım.. valla çok cicci bişey.. inşallah süper yemekler yapıcam onda... şimdi sırada 80 çıkartmaya alacağım sütlüğüm kaldı

kuzucuumm ahh aynı sıkıntı bende de var maalesef.:gitme:. biz de balçova da oturacağız o yüzden balçova tarafından ev bakıyorum. 4 tane ev baktım beğendim ve bütün beğendiğim ev sahipleri köpekli bir çifte ev vermek istemiyor. neymiş efendim köpek eve zarar verirmiş. kapıları yermiş kafamçokkarıştı

delicious nerede arıyorsun? Biz karşıyaka tarafında oturcaz cnmmm ya senn?

canlarım ya bende izmirli gelin hiiç yok die düşünüyordum... kaydirigubbakcemile2

kızlar eşim yazmışım nişanlım yazacağıma Allah söyletti ayyyy

ee şunun şurasında ne kaldı ki eşin olmaya... yerimseniben

canım biz de karşıyaka tarafından istiyoruz aslına bakarsan. sevgilim 7 yıl bostanlıda oturmuş çok seviyor ama iş şartları nedeniyle bornova - buca - hatay üçyol civarından bakmak durumundayız.

delicious'cumm nişanlınla aynı semtte oturyormuşuz.. bende bostanlıda oturuyorum ama maalesef şu an balçovaya taşınacağız... bebeğimiz olduğunda nişanlımın annesi bebeğe baksın die.. ablamın şimdi 8 aylık bir bebeği var ve annem onla ilgileniyor.. hem ablamın bebeği hem bizim bebeğimiz annem için zor olur die düşündük.. ama balçovada köpekli insana ev vermezlerseklava: valla karşıyakadan bakıcam artık

ahh ahh bu modelden bende de var.. aşkım sen halledersin yaparsın dio... ben müziklerden anlamam sen daha zevklisin dio.. sonra gelin arabası ile ilgili fikirlerimi söyleyince de bırak da bişeyi ben yapayım dio.. allahım bırakıyorum yapmıo ki ama.. napayım herşeyi yapmak zorunda kalıyorummm

canım bence yetişir ama hemen bi model bul ve diktirmeye başla derim.. çünkü ne kadar uzun zamanda halledersen o kadar rahat dikerler ve aceleye gelmez...

kizlar..toplanalim hep birlikte gelinlik bakmaya gidelim..valla saatlerce gezsek bile ne sIkIlan olur nede gerilen :dance:

oo bu süper fikirmiş yaaa... 55 tane gelinin bi gelinlikçiye gittiğini düşünsenize sempatiksalakcinni

canım klavyeden halledemiyor musun? ben hiç mouse kullanmam copy paste yaparken.. genelde "ctrl+c" ile copy yaparım istediğim metni ya da fotografı sonra "ctrl+v" ile de yapıştırırım.. bi denesene canımm

ben en başta söledim salonda istiyorum nikahı die... ben herşeyi evvel evvel halledeip konuştuğum için sonradan böle sıkıntılarım kalmıooo... ama kendinize bi düğün ajandası yapın derim.. yapılacakları yazın yaptıklarınızın üstünü çizin.. acayip işe yarıyor..

Cidden "tünaydın" bana
Evde olmanın tek güzel yönü, geç saate kadar uyuyabilmek.

nektarcıımmm canım sende benim gibisin.. ben de daha yeni işe geldim..kaydirigubbakcemile2 patron karısı olunca torpil sağlam oluyor yafuuusempatiksalakcinni

listemiz güncellenmiştir. yeni gelen gelinlerimiz hoş geldiniz. olumunekankayizsmile

2 Eylül 2010 papatya2507 Nikah

2 Eylül 2010 H_E_A_V_E_N Nikah

8-10 Eylül 2010 selcan Düğün

11 Eylül 2010 bol Düğün

11 Eylül 2010 enimse Düğün

12 Eylül 2010 DaMla Düğün

12 Eylül 2010 ceyda_1984 Düğün

13 Eylül 2010 ozzy_mim Düğün

14-18 Eylül 2010 duuyyygggguuuu Düğün

17 Eylül 2010 gulse84 Düğün

18 Eylül 2010 FE.OZ Nikah

18 Eylül 2010 gul1984 Düğün

18 Eylül 2010 ruzgarr Düğün

18 Eylül 2010 sedaemra Düğün

18 Eylül 2010 ashkmelegi Nikah

18 Eylül 2010 luxxor Nikah

19 Eylül 2010 undomiel Düğün

19 Eylül 2010 dilek_36 Düğün

19 Eylül 2010 elvin06 Düğün

19 Eylül 2010 sereia Düğün

19 Eylül 2010 Honest Düğün

19 Eylül 2010 asiasena Düğün

19 Eylül 2010 papatya2507 Düğün

19 Eylül 2010 HayaL61 Düğün

19 Eylül 2010 tomrukceylan Nikah

19 Eylül 2010 delicious_77 Nikah

19 Eylül 2010 delicious_77 Düğün

19-23 Eylül 2010 elizhaa Düğün

23 Eylül 2010 clementine212 Düğün

24 Eylül 2010 ayazz Düğün

25 Eylül 2010 Hatige Düğün

25 Eylül 2010 sirkencubin Düğün

25 Eylül 2010 miss_curious Düğün

25 Eylül 2010 SBNM Düğün

25 Eylül 2010 soulmate84 Nikah

25 Eylül 2010 luxxor Düğün

26 Eylül 2010 mvldas Düğün

26 Eylül 2010 BtL Düğün

26 Eylül 2010 papatya.06 Düğün

29 Eylül 2010 hilaal Düğün

2 Ekim 2010 bhr20 Düğün

2 Ekim 2010 H_E_A_V_E_N Düğün

3 Ekim 2010 lepi Düğün

3 Ekim 2010 pelerinli Düğün

3 Ekim 2010 cilek Düğün

4 Ekim 2010 meltem_d83 Düğün

8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

8-10 Ekim 2010 dkb Düğün

10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün

10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

16 Ekim 2010 jasmin27 Düğün

16 Ekim 2010 perimsin Düğün

17 Ekim 2010 zeynep_ist21 Düğün

17 Ekim 2010 fersoy85 Düğün

23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

23 Ekim 2010 NektaR Düğün

23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün

30 Ekim 2010 emel_1988 Düğün

30 Ekim 2010 emili07 Düğün

30 Ekim 2010 PeriKizi2010 Düğün

7 Kasım 2010 msore Düğün

hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt

dimi ama yaa keske yapabilsek:)))

kızlar ben de dün vitrinde bi gelinlik begendim zaten kafamda bi model var benimonun için aklım karısmıyo gecenlerde görmüstüm dün anneme gösterdım o da begendı fıyatnı soralım dedik 800 dedi benım yenı evlenen arkadaslar hep 1bubk 2mılyarlardan bahsedıyorlar sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım acaba ben kalitesiz birsey mi begendim ki neden ucuz dedim adam daha indirm yaparz dedi kafam karıstı en güzeli üstmde görmek artıkkaydirigubbakcemile3

tatlım fiyatı kafanı karıtırmasın git bi den üzerinde gör içine siniyorsa hemen al derim önemli olan senin begenip içine sinmesi

canim ne pahali gelinlik var üzerinde kötü dürüyo..ama cok güzel duran uygun fiyatli gelinliklerde var..denemek lazim canim

öyle yapacam artık baska care ama yinede heryere bakmadan asla karar veremem de erken değil mi almak için daha yaa 3 ayımız varkafamçokkarıştı

iyi yapiyosun canim bosver yakinda zaten yeterince strese gireceksin simdi iyi bir dinlen kaydirigubbakcemile3
haklısın tatlım opuyorumnanaktan

hoşgeldin undomielcim olumunekankayizsmile
wok tavan hayırlı olsunn
benim de eksik listemde wok ..alıcam inş :)))

nektarcıımmm canım sende benim gibisin.. ben de daha yeni işe geldim..kaydirigubbakcemile2 patron karısı olunca torpil sağlam oluyor yafuuusempatiksalakcinni
seninki cidden süpermiş tatlım,
sürekli devam edecek bir durum :lepi:
ben evlenince iş bakıcam artık, çünlü evde durmaktan çok sıkıldım :/

senin yerinde olmayı çok isterdim dinlenmeye 2gün yetmiyor
anlıyorum seni kuzum
ben de çalışırken öyle diyordum
ama insan bıkıyor, bunalıyor evde durunca da
Keşke bi işim olsa diyorum şu sıralar boshayallersmile

kesinlikle haklısın perikızı benım eltim de sagolsun bi yerde begenmiş cok güzel bak bi falan dedi dün ona da baktım hiç gelnlik gibi gelmedi bogazı kapalı daha dogrusu taşlar var ben de gerdanı acık severım gelinliği kapalı olanlar abiye elbisye gider benim fikrim öyle yani o gelinlği sordm 1.800 dedi ama al bedava götür deseler almazdım yani zevk meselesi

canım kesinlikle kızlara katılıyorum.. bence dene bi.. bir de kumaşını falan sor ne kullanmışlar.. ben mesela acayip pazarlık yaptım.. 2.200 TL'den 1.600TL ye indirttim... ama izmir de maalesef gelinlikler çok pahalı... bence denemeden bişe deme

Bhrcım, fiyatına bakarak karar verme canım
arkadaşlara katılıyorum üzerinde gör derim olumunekankayizsmile

Kızlar,benim hayalimdeki gelinlik bu, bunu diktirmek istiyorum ama aynısı da olmiycak diye korkuyorum :/
buna benzer hazır bir model bulursam alıcam sanırım boshayallersmile

nektarcım bende şu düğün işlerinden dolayı evde olmayı çok isterdim pazar günleri çoğu yer kapalı c.tesi bigünde herşeye yetişemiyorsun işçıkışlarındada yanımda gelicek olnların satleri uymuyor saolsun kayınvaliden her çarsıya çıktıgında benide yanında götürüyorda birkaçbişey onunla alıyoruz yada balıyoruz

allah valla bizim denizlide de izmirden gelinlik almak moda oldu uygun oluyo cesit cok oluyo diye izmire gidiyo herkes ama işin açıkcası ben begeniyorum denizlideki gelinlikleri eger dedgını gibiyse hiç oralara kadar yol tepmeye degmez burda en alasına 1.800 derler gene indirmi yapalar ben nişanlğmı 425den 275e düsürtmüstüm cingen pazarlıgı ettik resmen:kedi:sositososito

ayy canım ben evlendikten 1 hafta sonra kpss sınavına gireceğim.. bi yandna olsun istiyorum bi yandan olmasını istemiyorum.. ama bakalımolmazsa bu salatanatı sürmeye devam edeceğim kaydirigubbakcemile2

öyle yapacam canım eger denersem foto cekeblrsem gösterrm sizlere de senin begndıgın de güzelmiş canım sade asil ama ben köpük gibi birsey istiyorum altı böyle kabarık olsun prenses gibi olayımkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

kayınvalidenle anlaşman süper ama canım,
inş hep böyle devam eder..
Hallolur herşey sıkma canını, sizin eşyalar felan alındı bildiğim kadarıyla
bizim daha hiiç bir şeyimiz hazır değil.
Sadece düğün salonu tutuldu okadar.
Birde 10 gün sonra yurt dışına gidiyorum 1 ay kadar kalıcam
Her şey son ana kalıyor yani
Kabus gibi günler beni bekliyor :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…