- 25 Ağustos 2009
- 383
- 0
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.561
pembe bu kadar canım.. sonrasında keseyi gördüğün tarihi kalp atışını duyduğun tarihide yazarsın arkadaşlar not eder hoşgeldin aramıza...
nagişiiim bebem hiç üzme kendini şu an senin morelinin düzgün olması gerek anne mutlu olunca bebişlerde mutlu oluyor...
bak bizim mahalledede bi yaşlı teyze vardı çocuk lafı geçtiğinde (bende 2,5 yıl sonra isteyip hamile kaldım herkes benimde olmadığını sanıyodu)
neyse ortamda konuşuluyo ben nasip falan diyorum bi teyze dedi amann olmazsa tüp bebek yaptırır nolcak dedi.o yaşlı kadın bi ayaklandı sorma neymiş tüp bebek yapınca bizim çocuğumuz olmuyormuş falan filan dedim noluyo yaaaa...
canikom insanlar tüp bebek hakkında bilinçsiz onun için böyle oluyor...
tabii annenin yaptığı hiç doğru değil daha çok sevincini paylaşması gerekirken seni üzmesi iyi olmamış...ama canım üzme kendini bak en çok istediğin şeyi rabbim sana doğal yoldan verdi şükürler olsun onun için kendine ve bebişe iyi bak :)
ayyy buradan paylaş neşeli şeyler konuşalım düşünme başka bişiy şekerim...
seneye nasipsede bebişlerimizin aşılarını diş çıkarmalarını vs vs gibi şeyler konuşacak bak...
üzme kendini anneciiiik bebişin karnında gayette mutlu koy elini karnına konuş onunla :)))))))
hadi nolur mutlu ol !
mide bulantım başladı bugün kızlar mahvediyor çıkaramıyorumda ama içten içten bulanıyor yemekte pişiresim gelmiyor nasıl beslencek benim bebişim ya sizde durumlar nasıl
off sorma çok beter ben de 1 kere çıkardım çıkaramayınca daha beter oluyor
bulnatılar biran önce bitse çok kötü yemeği zor yiyorum
Allah tan annem yanımda yemek pişirme derdim yok
mutfağa giremiyorum zaten yemek pişince acayip koku geliyor
şuan bile miydem çok fena
benim ailem burda değil malesef uzakta o yüzden mecbur iş başa düşüyor ama zor yapıyorum zor yiyorum bide bi halsizlik berbat kalkacak halim yok bugün başladı bendede neyapıcam bilmiyorum şuan bile çıkarmamak için zor tutuyorum kendini
brokoli ve domateste önemliymiş kızlar.ben şu minik domateslerden yameye çalışıyorum faydalı diye..brokolide b ve c vitaminlerine,folik asite ve antioksidana sahip..ben salatalarada doğruyorum çiğde çok lezzetli..banada doktorum kayısı önerdi gerçekten rahatlatıyor kızlar...
evet canım bende o domateslerden yiyorum sürekli.. brokoliyi zaten çok severim çiğ yada hafif haşlayıp limon sosla süper oluyo;
evet mesela ben domatesten uzak duruyorum çünkü mevsimi değil...
bunun yerine havuç mor lahana kullanıyorum salatada.
mor lahanada çok faydalıymış kızlar tabii havuçta..
mopsy canım değerli bilgiler için çok teşekkürler...
bizim bebişler selvi boylumu olcak ne :) şaka maka biynada ancak bugün girebildim aynı gidiyoruz bide doğumu aynı zamanda yaparsak süper olcekkk heheheheh
Kızlar şimdi çok kötü bişey oldu annemle konştum
annem bana nedese iyi annem köyde yaşıyor bende dedimki köyde herkes tüpbebek der anne dedim çünki herkese aynısını diyorlar.
Kadın bana nedese iyi nebilelim sizin neyaptığınızı dedi belkide tüpbebek yaptırdın biz sizi görüyormuyuz dedi ya annem bana bunu dedi kaç sene geçti olmadıda şimdi nasıl oldu der gibi kimse allahın gücüne inanmıyor arkadaşlar
ya benim kendi annem dedi ya çok ağladım hala ağlıyorum çok sinirlendim teli kapattım hadi ararım gene dedim mafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
butterfly günaydın.
senle haşimoto topiğinde görüşüyorduk.
değerlerin ne durumda canım,
ilaç dozun ne şu anda.