2010 Eyll anneleri buraya

arkadaşlar bendede pko vardı.. 1,5 yıl önce kimyasal geçirdim. o zamandan beri istiyorduk ama kısmet şimdiyeymiş inşallah.

bu ay klomen+çatlatma iğnesi + duphaston+glukapen
alternatif tıp olarak : hayıt otu civan percemi aslan perçesi,bal çörek otu tarçın..

çok dua ettim meryem süresini okudum..

perşembe akşamı idrar testi yaptım önce negatif sandım ki bir baktın hafiften ikinci çizgi belirlenmeye başladı. 3 tane testi yaptım üçündedesilik ikinci çizgiyi gördüm Allah'a şükür.. hastaneye gittim betahcg 255 çıktı 4+4 iken şimdi 4+6'yım dua edin arkadaşlar keseyi görelim kalp atışını duyalım hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evladımız olsun. Allah isteyen herkesede versin..

Belirtilerim ise:
sağ kasığımda tatlı bir batma göğsümün üstünde pötürcükler oluştu.
kabızlık yok. bir gece uyurken sıtma geldi..
sırtımda ağrı yok denecek kadar . çok az ağrıdı.
idrar rengim kou değil

canım sanırım seninle aynıyız sat 7 aralık...Bende pcoluyum...Serophene ve ovitrelle çaatlama iğnesi kullandım...İnş yola hep beraber devam ederizopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

hosgeldin canım hayırlı olsun

tşk ederim canım.Benim biraz sıkıntılı.Çok fazla ağrım var.Dr progestan verdi.Sanırım düşük tehlikem var.Dualarını bekliyorum...
bu arada ben kesemi henüz göremedim.Gebelik haftanızı sat a göremi belirlediniz yoksa doktorunuz farklı bir tarih mi verdi...

tşk ederim canım.Benim biraz sıkıntılı.Çok fazla ağrım var.Dr progestan verdi.Sanırım düşük tehlikem var.Dualarını bekliyorum...
bu arada ben kesemi henüz göremedim.Gebelik haftanızı sat a göremi belirlediniz yoksa doktorunuz farklı bir tarih mi verdi...

sata göre cnm. doktorda ona göre bakıyor zaten.

kızlar bende hiç ağrıyok öyle biraz önce biraz oldu okadar bulantıda yok erken diye de düşünüyorum ama bilmiyorum

canım sanırım seninle aynıyız sat 7 aralık...Bende pcoluyum...Serophene ve ovitrelle çaatlama iğnesi kullandım...İnş yola hep beraber devam ederizopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

inşallah arkadaşım hayırlısıyla hayırılı ve sağlıklı şekilde bebişleri alırız kucağımıza..
benimde özellikle sağ tarafımda ağrı var ama be beta hcg yaptığımda doktor 1 hafta sonra gel demişti. düşük riski için ilaç verecekmisiniz dedim yok düşececeği varsa bişey yapamayız dedi. yani progestren vermedi. acaba akşam eczaneden alıp içsem mi?

kızlar aranızda sigara içen varmı? Bir türlü vazgeçemiyorum. Sizler ne alemdesiniz?

bende içerdim ama hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım.
şimdi aklıma bile getirmiyorum bazen yemekten sonra falan canım istiyor hemen elimi karnıma götürüyorum...
içmiyorum...

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben bugün dr randevu aldım
bakalım yarın bebişimin kalp atışlarını duyabilecekmiyim
off yaaa şimdiden heyecan yaptım.
bu arada bende sigara için biriydim ama bebeğim için bıraktım
arada çok canım çekerse 1 fırt çekip atıyorum sigarayı
çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye

bende sigara içiyorum şimdilik bırakamıyorum ama azaltmaya çalışıyorum midem bulansada bıraksam diye bekliyorm ilk bbebişimdede öyle olmuştu tiksinmiştim ama onu kucağıma alamadım kalbi atmadı bebeğimin liste çok güzel olmuş bu arada 25 yaşındayım şu anda 5+1 doktora 4 haftalıkken erken gittiğim için keseyi göremedik kilomada bakmadım ama zayıfladım gibime geliyor hayırlısı

5+3 olduk biz.
ya kızlar bende sadece yorgunluk ve kasıklarda zaman zaman batma var..
bunun dışında sabahları mide bulantısı ,kusma yada aşerme yok.
normalmi bu yaa...
benim durumumda olan varmı?

5+3 olduk biz.
ya kızlar bende sadece yorgunluk ve kasıklarda zaman zaman batma var..
bunun dışında sabahları mide bulantısı ,kusma yada aşerme yok.
normalmi bu yaa...
benim durumumda olan varmı?

ben varım canım bende akıntı miğde bulantısı ağrı arada oluyoda
bel ağrısı hiiiçççççççç yok

atk çok güzel olmuş tablo.. yarın doktora gidicem bakalım ufaklık kaç hafta olmuş :))
çok karnım ağrıyo mide bulantım ilk zamanlar çok kötüydü ama şuan Allah a şükür hiç öyle şikayetim yok canım sürekli ekşi şeyler istiyo yerimseniben
böğürtlen aradık kaç gün...sırnaşık şey
aş erme değil belki ama nerden aklıma geldiyse
bende bi tuhafmıyım ne:CüvCüv:alkisalkisalkis

atk çok güzel olmuş tablo.. yarın doktora gidicem bakalım ufaklık kaç hafta olmuş :))
çok karnım ağrıyo mide bulantım ilk zamanlar çok kötüydü ama şuan Allah a şükür hiç öyle şikayetim yok canım sürekli ekşi şeyler istiyo yerimseniben
böğürtlen aradık kaç gün...sırnaşık şey
aş erme değil belki ama nerden aklıma geldiyse
bende bi tuhafmıyım ne:CüvCüv:alkisalkisalkis

ilkmi gidiyorsun canım sen dr yoksa daha önce gittinmi

günaydın kızlar bende eylül annesi olucam Allahın izniyle.ismim tülay benim sat 27 kasımdı 25 aralıkta kan testi yaptırdım 13.63 çıktı sonra testi 27 aralıkta tekrarladım 45.12 çıktı dr.10 gün sonra gel keseyi görelim dedi.geçen cuma gittim.üst ultrasondan kese görülmedi alt usg ile kesemiz görüldü şükür 5 mm cik henüz rabbim tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu sıra kalp atışlarında 3 hafta sonra gel dedi doktorumuz.

X