2010 Eyll anneleri buraya

arkadaslar diğer konuyu aynı konu oldugundan ben kapattım. eğer diğer tarafta devam edecsenız bılgı verin bunu kapatıp diğerini açalım..

biz listeyi ilk sayfada isiyorduk o yüzden diğer konuyu açtı arkadaş
bu kapansın diğeri açılsın bence

ben özel mesajdan yazdım arkadaşa gördüğünde kapatır burayı sanırım.

ya kızlar neler oluyor dün o kadar uğraştım liste yaptım konu kapanmış...
şok oldum ...
eski konuya yani buraya yönelendirmişler..
ay çok üzüldüm yaaa......

boşverkafaya takma lilacım belli ki hata yapmış arkadaş.tam son mesajları okumadan konuyu kapatmış.düzeltir geldiğinde bizde öteki taraftan devam ederiz o toppikte duruyor yerinde.sadece mesaj hanesi kapalı.

Günaydın kızlarr gene burdayız galiba.. bir an önce doğru yere transfer olsak da yerimizi bilsek dimi aa yaa...
Bu arada lilacım yeni konu açıldığında sana bilgilerimi geçerim tatlım beni de eklersin

Kızlar ultrasonda bebeği sol tarafta gördük ama benim batma ve sancılarım hep sağ tarafta..
Eşm de dalga geçiyo benle sen iyice hamile psikolojisine girdin olmadık yerden ağrı uyduruyosun diyo...

Bu arada benim eşimin tarafı habire ,tavuktan hoşlanıyormusun iğreniyormusun diye sorup duruyorlar,
aslında genel olarak canım hiç bişey cekmıyor herşeyden tiksiniyorum....yoğurtlu şeyler haariçç
sonra dan öğrendımki Tavuktan iğrenen kadınların bebeği kız oluyormus... ne derece doğru göreceğiz.
güldüm sadece :))

enee...varya öyle midem bulanıyo ki tavuk görünce anlatamam eşimde aksine tam bi tavuk hastası kızart ver başka bişi istemez bakalım cinsiyeti belli olunca sana yazarım bakalım bu teori gerçekmiymişşş kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

enee...varya öyle midem bulanıyo ki tavuk görünce anlatamam eşimde aksine tam bi tavuk hastası kızart ver başka bişi istemez bakalım cinsiyeti belli olunca sana yazarım bakalım bu teori gerçekmiymişşş kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Benim eşimde aynen, tavuğu kızart yesin..gece gündüz tavuk yıyor... bıde kanat hastası..yakında uçacaksın dıyorum... Bende aksı gıbı çok hoşlanmam tavuktan...
bakalım tavuklar bıze doğru tahmınde bulanacakmı :))

kızlar siz sağlık ocağına kayıt oldunuz mıı aile hekiminize
bizi aradılar bugün gelin diye hastane hamile olanların adını yolluyorlarmış

ben olmadım ... özel hastanelerin istediği testleri sağlık ocakları yapıyormuş kayıt olup testleri sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum gereksiz yere para vermekten iyidir ..

merhaba kızlar nabersiniz.bugün çok kötüyüm inanlımaz bi halsizlik var midem çok fena bulanıyor ama çıkaramıyorum.galiba bi de grip olacam belirtiler öle gibi.siz neler yapıosunuz yeni topiğimiz kapanmış oraya gittim ama buraya yönlendiriliyo.umarım düzelir ordaki listemiz çok güzel olmuş.:bbo:

neyse kızlar yakında orası açılır geçeriz yeni yerimize şimdilik buralarda laflayalım.
ayy bende hiç bişiy yiyemiyorum tek yediğim çubuk kreker ve süt.
başka hiç birşey almıyor içim halsizim sürekli yatıyorum.
ve çok üzülüyorum bebeği besleyemediğim için.

yaa çubuk kraker ve sütle nasıl gelişecek benim bebişim valla ağlıycam yaaaaa :KK43:((((((

kızlar siz sağlık ocağına kayıt oldunuz mıı aile hekiminize
bizi aradılar bugün gelin diye hastane hamile olanların adını yolluyorlarmış[/QUOTne

nerden buluyorlar acaba?ben bır defa devlete gıttım gerçi ama

bu arada toxoplazma testi yaptıran varmı?
benım bı o testım kaldı fıyatını merak ettım.
h.sonu ethıca ya gideceğim...ordada tahlilden ıyı gecırıyorlar :)))

herkese merhaba,
Sanırım mide bulantısı ve halsizlik hepimizde var.Bnde 2 gündür evden çıkamıyorum.Ofise gidemiyorum.Sürekli bir halsizlik ve bulantı, canım hiçbirşey yemek istemiyor.Resmen geçiştiriyorum...Böle devam etmez inş.:gitme:

aradaşlar birde hamilelikte çay tüketimini azaltın diyorlar..Siz çay içiyormusunuz??Bnm canım istiyor.Ama açık içmeye çalışıyorum..:CüvCüv:

aradaşlar birde hamilelikte çay tüketimini azaltın diyorlar..Siz çay içiyormusunuz??Bnm canım istiyor.Ama açık içmeye çalışıyorum..:CüvCüv:

benım canım hiç çay çekmıyor... ama evet caı kahveyı ve kolayı azaltacaksın.... fazlası zararlıymış bebişe ve bize

konu açmışsınız hayırlı olsun ama kapanmış valla ben pek giremiyorum miğdemden bide dr gidiyorum 2gündür
bencede geçelim liste başta olsunvereliniortak

ben sabah çok açık şekersiz içiyorum sabah çok bulantım oluyor miydemi bastırıyor iyi oluyor normalde çayla aram fazla yoktur ama kahvaltı yapmak için çok açık içiyorum

X