2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

kızlarrr ya sizinkileri görünce nasıl telaşlandım. güle güle sağlıkla doğup büyüsünler inşallah. ben ufak tefek şeyler haricinde daha bişi almadım. zaten şuan atanma durumum var. evimde bile değilim. bana dua edinde salı günü atamam çıksın bebişimin cicişlerini almaya başlıyım.

feyza canım ben sizin cicileri görmemiştim cok güzeller güle güle kullanın canım.

Allah yardımcın olsun canım,inşallah atanırsın..benimde evimden taşınma durumum var,senin gibi sadece ufak tefek şeyler alabiliyoruz,valla arkadaşları görünce bende çok imreniyoruuuum..

Slcn park yatağınızı güle güle kullanın renkleri çok güzel bende düşünüyorum salona koymak için bu park yatağı ama stokta kalmamış :) İçine beyazlı turkuazlı bişeyler alabilirsin canım..

saolunnn kızlarrr bende beyaz yogunlukla ıcınde turkuaz ve yesıl olann bı uyku setı bakıyım ole aklımdaydı...saolunn kızlarr

cok guzel casnım hayırlısyla gelsınlerde...bısey dıcem onu ıyıce sar kırlenmesın toz olmasın dogma yakın acarsın uzerını.ben ıyıce naylonladım kırloenmesın dıye toz oluyor cunku hep cam acık

maşallah tam bi prens yatagı :))güzel güzel ve saglıkla uyusun minik doruk icinde

sağol canım benimmmmmmmm :))))))

coookk guzellllllllll kuzucugumaaa tatlii tatli uykularrr mis gibi ruyaalrr olsunn insallahhhhhhhh

teşekkür ederizzzzzzzzzzzz burcix teyzesii :) a.s.

evet canım iyi etmişsin toz olur. zaten kurulu degildi herseyi posetliydi tekrar bozup posetlerine kaldırır koyarız dedi eşim tozlanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…