• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

Çok güzelmiş aperpil kerem'in uyku setiiiiiiiiii güle güle kullansın annesiiiiiiii. a.s.

kizlar bende bugün bunlari aldim.ikeadan aldim.hazir katalogdan cekilmis resimleri varken üsensim yenisini cekmeye:)
yatagimiz

dolabi bu sekilde aldim.zaten kendi odamda olcak bebek.büyünce bu benim olur yatak odasinda lazim olur diye böyle aldim.askiya asilcak kiyafetlerini benim dolobima ascam.katlancak olanlari buna koycam

yorgan yastik kilifi

yatagin kenarina takim yorgonla deseni

buda yatagin üst kismina tavana monte ediliyor ve yatagin etrafini komple kapliyor
HAE

Son düzenleme:
yatak 3 yasina kakar rahat yatiyor.
büyünce bir tarafini cikarip tahtasi var onun ekliyorsun.rahat tek kisilik yatak oluyor.

feyza bu besik sallanmıyor!
sallanmayanmı istiyorsun? şifonyeri cok begendim super kullanıslı. kaca aldın?

sallanmiyor evet canim yatagi
annemde sallanan niye almadin dedi.benim oglan var birde ablamin falan kücük cocuklari var bebegin basina gelip sallayip rahatsiz ederler diye hic öyle almayi düsünmedim.
bugün 6 yasindaki kizi bile yatagi kurunca girip yatti:)sallanan olsa bebek gelmeden onlar mahveder:))

canim burda 19.90 frank.cok güze acilmis hali.büyüyünce falan rahat kullana biliyor yataginin bas kisminda

Back