Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence çok güzel cnm hiç mutsuz olma bence güle güle kullan bu bebşiği...
johnycim bence rengi hiçde kötü değil çok hoş durmuş krem regiyle kullanılabilir. çok da hoş durur. sütlü kahve olabilir. hatta bej gibi. ama daha canlı renklerde istersen kullanabilrisin. abartı bir sarı yok ortada gördüğüm kadarıyla. ayrıca çok tatlı duryor.
kızlara katılıyorum. bende böyle cırtlak bi sarı renk bekliyordum acıkcası. gayet hoş johnyy
johnny bence cok tatlı bi sarısı var ben begendim besiginizi. sarıya pembe de yakışır turuncu da yakışır fıstık yeşili de yakışır, krem ve bej de yakışır. renkli renkli canlı bi oda yapabilirsin. güzel günlerde kullansın bebişin canım
bende beğendim rengi gayet kibar.. hiçte acayip bi sarı değil..
ördekli, civcivli bi uyku seti gayet iyi durur bence.. tül ve halıyıda beşik malzememelerini aldıktan sonra al.. böylce bütünlük sağlamış olursun..
bence cok guzel gule gule kullansın bebişin :) bence tülünü beyaz yaptır odayı açsın duvar stickerı falan takarsın cibinlik falan gelince daha da gösterir kendini
johnny hayırlı olsun gayet güzel. boş oldugundna sen ona takılıosun sen bak onu süsle nasıl olyor görelim ozaman
jhony cok tatlı bencede her renk gıder bu besıge
jonhyy bence de gayet güzel beşik
sarısının rengi çoook tatlı
dolabıda bulurusun cnm bu tonlarda satılıyo bebek mağazalarında
bide o beşiğin kenarındaki projektörmü hani şu chicco nunkilerden mi
yukarı yıldız yansıması veriyo ve müzik çalıyo ondanmı?
Johhny bencede rengi öyle kötü değil hatta sarı gibi bile durmuyor mat sarı sanırım ama niye beğenmediğin beşiği aldın canım orasını anlamadım eşinmi emrivaki yaptı beşik güzel ama sen yinede içine sineni alsaydın keşke diğer sepette falanda içine sinmemişti niye böyle olduki üzüldüm..