• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

Aperpil canım maviş maviş ikiside çok güzelmiş güle güle uyusun içinde minik paşan..Bende bidahaki yaza inşallah bu evden taşınırsam ayırmayı düşünüyorum odasını 8-10 aylık olmuş olur o zamana :)

selected sağol cnaım ben önceleri park yatak düşündün hatta park yatak almaya gittim. Fakat park yatak pek konforlu sallamıomus. Bende besige döndüm. Bir kaç ay sonra belki slaon için alırım.

Nevyascım sağolasın. Aynen bende 6 aydan sonra duruma göre yatagını odasına alcam. Uyyyyy yaaa dogsalarda sevsekkkkk ufff cok var daha

işte zoraki aldığım sarı beşik =((( cam kenarında olduğu için rengi çıksın die tam çekemedim off sizcede çirkinmi nasıl takım yapcam ben buna dolap halı tül perde ne renklerde yapcam

poff uyku setini ne renk alsam acaba
tülü perdeyi halıyı uyku setinin desenine rengine göremi alsam
nasıl beni sıkıntıya soktu ya

bence çok güzel cnm hiç mutsuz olma bence güle güle kullan bu bebşiği...

johnycim bence rengi hiçde kötü değil çok hoş durmuş krem regiyle kullanılabilir. çok da hoş durur. sütlü kahve olabilir. hatta bej gibi. ama daha canlı renklerde istersen kullanabilrisin. abartı bir sarı yok ortada gördüğüm kadarıyla. ayrıca çok tatlı duryor.

kızlara katılıyorum. bende böyle cırtlak bi sarı renk bekliyordum acıkcası. gayet hoş johnyy

johnny bence cok tatlı bi sarısı var ben begendim besiginizi. sarıya pembe de yakışır turuncu da yakışır fıstık yeşili de yakışır, krem ve bej de yakışır. renkli renkli canlı bi oda yapabilirsin. güzel günlerde kullansın bebişin canım

sağolun kızlar okadar kötü değil dimi uyku setini halıyı tülü perdeyi tonlarını buluruzda dolap nasıl olcak işte

bende beğendim rengi gayet kibar.. hiçte acayip bi sarı değil..
ördekli, civcivli bi uyku seti gayet iyi durur bence.. tül ve halıyıda beşik malzememelerini aldıktan sonra al.. böylce bütünlük sağlamış olursun..

işte zoraki aldığım sarı beşik =((( cam kenarında olduğu için rengi çıksın die tam çekemedim off sizcede çirkinmi nasıl takım yapcam ben buna dolap halı tül perde ne renklerde yapcam

bence cok guzel gule gule kullansın bebişin :) bence tülünü beyaz yaptır odayı açsın duvar stickerı falan takarsın cibinlik falan gelince daha da gösterir kendini

johnny hayırlı olsun gayet güzel. boş oldugundna sen ona takılıosun sen bak onu süsle nasıl olyor görelim ozaman

jonhyy bence de gayet güzel beşik
sarısının rengi çoook tatlı
dolabıda bulurusun cnm bu tonlarda satılıyo bebek mağazalarında
bide o beşiğin kenarındaki projektörmü hani şu chicco nunkilerden mi
yukarı yıldız yansıması veriyo ve müzik çalıyo ondanmı?

Johhny bencede rengi öyle kötü değil hatta sarı gibi bile durmuyor mat sarı sanırım ama niye beğenmediğin beşiği aldın canım orasını anlamadım eşinmi emrivaki yaptı beşik güzel ama sen yinede içine sineni alsaydın keşke diğer sepette falanda içine sinmemişti niye böyle olduki üzüldüm..

bence çok güzel cnm hiç mutsuz olma bence güle güle kullan bu bebşiği...

johnycim bence rengi hiçde kötü değil çok hoş durmuş krem regiyle kullanılabilir. çok da hoş durur. sütlü kahve olabilir. hatta bej gibi. ama daha canlı renklerde istersen kullanabilrisin. abartı bir sarı yok ortada gördüğüm kadarıyla. ayrıca çok tatlı duryor.

kızlara katılıyorum. bende böyle cırtlak bi sarı renk bekliyordum acıkcası. gayet hoş johnyy

johnny bence cok tatlı bi sarısı var ben begendim besiginizi. sarıya pembe de yakışır turuncu da yakışır fıstık yeşili de yakışır, krem ve bej de yakışır. renkli renkli canlı bi oda yapabilirsin. güzel günlerde kullansın bebişin canım

bende beğendim rengi gayet kibar.. hiçte acayip bi sarı değil..
ördekli, civcivli bi uyku seti gayet iyi durur bence.. tül ve halıyıda beşik malzememelerini aldıktan sonra al.. böylce bütünlük sağlamış olursun..

bence cok guzel gule gule kullansın bebişin :) bence tülünü beyaz yaptır odayı açsın duvar stickerı falan takarsın cibinlik falan gelince daha da gösterir kendini

johnny hayırlı olsun gayet güzel. boş oldugundna sen ona takılıosun sen bak onu süsle nasıl olyor görelim ozaman

jhony cok tatlı bencede her renk gıder bu besıge

jonhyy bence de gayet güzel beşik
sarısının rengi çoook tatlı
dolabıda bulurusun cnm bu tonlarda satılıyo bebek mağazalarında
bide o beşiğin kenarındaki projektörmü hani şu chicco nunkilerden mi
yukarı yıldız yansıması veriyo ve müzik çalıyo ondanmı?

evet canım çok güzel bişe tavsiye ederim

Johhny bencede rengi öyle kötü değil hatta sarı gibi bile durmuyor mat sarı sanırım ama niye beğenmediğin beşiği aldın canım orasını anlamadım eşinmi emrivaki yaptı beşik güzel ama sen yinede içine sineni alsaydın keşke diğer sepette falanda içine sinmemişti niye böyle olduki üzüldüm..

=(( evt arkadaşıymış gitmiş bakmış gittim beğenmedim istemiyorum dedim ama kendi bildiğini yaptı diğerleri gene fena değil hayalimde pembe beyaz oda vardı şimdi of bunaldım ne olursa olsun olacak odanın rengi

hepinize teşekkür ederim
bugün baktık beşiğe uyabilecek en güzel uyku setini buldum çokaçık yeşil sarı çokaz turuncu tonları vardı
gene o tonlarda tül perde stor beğendim rustik modelinde
izmittede bakıcam daha hoş tonlarını bulamassam alıcam artık yapcak bişe yok

sibelcim beşiğinin rengi iyi yaa.. bende korkmuştum sapsarı diyee.. ama arkadaşların dediği gibi bi çok rengi kombine yapıp çok tatlı bi oda yapabilirsin.. senin zevkine güveniyoz şekerim yerimseniben

Merhaba kızlar,
Buda Keremin uyku seti,
bakalım begenecekmisiniz teyzeleri...

Alttaki yorgan

img7332h.jpg

img7331n.jpg

img7318m.jpg

img7319.jpg

Back