• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

61esra

ALLAH'IM SANA ÇOK ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
1.463
0
116
41
Trabzon
arkadaşlar beşik yada bebeğinize ne düşünüp aldıysanız resimlerinizi paylaşirsanız sevinirim ben daha nasıl bir beşik alacağima karar veremedim...
a.s.paylaşmanızı rica ederim ...a.s.

resim nasil yüklüyeceğiz diyorsaniz...
Resim yüklemek için;

http://www.ressim.net/
1.siteye giriş yapın..

2.karşınıza çıkan sayfada gözat bölümünden sırayla her satıra resimleri yükleyin..
3.hemen altında -hemen yükle-ye tıklayın..
4.yükleme için kısa süre bekleyin..
6.yüklenmiş resminizi görmek için sayfanın alt kısmına ilerleyin..
7.resmin hemen altında ' Direct Linking Code satırında 'http:// ile başlayıp....jpg' ile biten bir link olacak....
8.bu linki kopyalayın ve konuda msj yazacağınız pencerenin üst kısmında bulunan dağ resmi gibi sarılı bir buton var ona tıklayın..
9.kopyaladığınız linki bu satırı boş hale getirip yapıştırın..
yüklediğiniz resmin boyutu çok büyük ise yükleme esnasında hemen yükle butonuna tıklamadan üst kısımda bulunan
yeniden boyutlandır kısmından
320x240 boyutunu seçin sonrasında yükleme işleminize devam edin..
AYRICA YÜKLEDıĞıNıZ RESıMLERıN ARASINA BOŞLUK BIRAKARAK TEK MSJINIZDA BıRDEN FAZLA RESıM PAYLAŞIRSAK
DAHA AZ YER KAPLAMIŞ OLACAĞIZ..

Son düzenleme:
bebeğinize ait odanız olacaksa benim şahsi düşüncem uzayan modellerden alabilirsiniz.Bununla birlikte bebeğin doğduktan sonra belli bir süre anne babayla aynı odada kalması gerektiği için odanızada bir park yatak yada küçük beşiklerden alabilirsiniz. Park yataklar arkadaşlardan bildiğim uzun süreli kullanımlar için çok konforlu değilmiş. Ben kullanmadım, duydum sadece. Ay ne güzel telaşlar şimdi. Bugünlerinizi güzel geçirin güzel anne adaylarım benim.

bende bebek odası almayı dusunuyorum buyuyebılenlerden.bırde park yatak alcam sanırım ayyyyyyyyyyyy valla bılmıyom gereklı gereksz herseyı almak ıstıyorum.sankı bedava hhhhhhhhhh

zencefine su bebeklerın kc aylık oldgnu gsteren sevımlı logoyu nsl ekledın ben yapamadımda

ben sadece beşik düşünüyorum mobilyali ama evimde sobali kişada rastliyor odama nasıl alıcam daha karra vermedim küçük bişey mi alsam onlarda kaç aylığa kadar yatıyorlar acaba...

ya bebeğin hareketliliği ile ilgili sanırım, kimi bebek daha az hareketlidir örneğin 8 ayda yatar o yataklarda, ama benim kızım mümkün değil uçan ninja, ben karyola beşiğinden korkuyorum kendini atmasını o derece yanikaydirigubbakcemile3 yani biraz daha yorumlar yazılsın istersen herkesin kendi düşüncesi var sanırım kolaylıkla kanaat getirisin. Daha ekime var kendini strese sokma tatlım.
baylemurcum tickeri nasıl yaptım inan hatırlamıyorum dur bakıyım araştırıyım link vardı atarım burdan.

Ben normal 140 a 80 sallanabilen , korkuluğu asansörlü iki beşik siparişi verdim temmuz başı gibi gelir herhalde
odaya da ilk 3 ay için ikisini yatırabileceğim bi tane park yatak alsammı bilemedim , düşünüyorum

Bende 70*130 bebek karyolası aldım , sallanıyor,asansörlü ve çekmeceli odam yok o yüzden yatak odama koyucam haftaya kadar gelmesi lazım gelince fotosunuda eklerim..

kızlar ben bi sallanan beşik aldım odasında duruyo ama yatak odası için portbebe beşik düşünüyorum arkadaşımın oqlu 1 yaşına qirdi hala onda yatıyo..ama çok hareketli bebek yatamaz ortalama 7 ay yatabilir...ama qece bebek odasıyla yatak odası arasında mekik dokumak istemiyorum o yüzden odaya şarttt

benim fikrimce eğer oda yapacaksanız bebişinize büyüyebilen yatakları tercih edin 3-5 sne sonra tekrar masraf yapmaya gerek olmaz diye düşünüyorum kendi odanızada 6 ay yatabileceği bi yatak koyun ilk zamanlar anneciğine çok ihtiyacı olacak meleklerinizin sonra zaten ayırırsınız diye düşünüyorum ama bu benim nacizane fikrim ....

ben de sadece yatak odamıza sallanan beşik tarzı bişi alıcam.odasını şimdilik yapmıycam.zaten doğduktan 4-5 ay sonra otruduğumuz evden taşınıcaz o sebepten yeni taşındığımız eve adam gibi oda yapmayı düşünüyorum

bende komple yatak odası aldım buyuyen yatak ayın sonunda gelıcek ozamn resmını eklerım ..buyuyen olaması bencede cok ıyı bı ozellık

ben de fikrimi soyleyim,
ben kızıma oda yaptım ve aynı zamanda yatak odasına beşik aldım. ilk 6 ay boyunca karyolasında yatırmadım, yanımdaydı. ee artık buyudu beşiğe sığmaz oldu, bizde onun odasına tasındık. 2 hafta onun odasında yere yatak serdim yavrucum yatagına alıssın diye, o alıştı yatağına ama ben ondan ayrı yatmaya cok zor alıştım :) şimdi herkes kendi odasında uyuyor, sabah babamız gidince yanıma alıyorum, opusuyoz koklasıyoz sonra bi daha uyuyoz:)

neyse anlatmak istediğim bu değildi tabi, ilk 6 ay boyunca odasını hiç kullanmadım. o yuzden oda yapmak için acele etmesenizde olur. benim aldığım karyola büyüyenlerden onu aldığıma da pişman oldum. neden derseniz, kızım 4 yaşına girince bi kardeş daha istiyoruz. şimdi karyolasını büyütsem 4 yaşında yeni bebeğe da karyola gerekecek, yeni karyola almayalım eskisinde yatsın desek neden o kadar para verip aldık büyüyenini,evimizde kucuk şidi, yavrunun odasında oynayacak alan cok az.

kısacası benim tavsiyem, normal karyola alın, büyüyen olmasın, sallanabilir olması iyi bir özellik tabi, aynı zamanda yatak odalarına ekstradan beşik almaya gerek kalmaz, ve korkuluğu asansörlü olsun, benimkinin korkulugu asansorlu değil, cocumu alırken cok sıkıntı cekiyorum.

2010 ekim bebişlerinin oda resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum :)

bende 80 e 130 sanırım sallanan beşiklerden aldım 5 yaşına kadar yatabiliyomuş artı asansörlü korkulukları var
iki tane aldım birini kendi odama koycam şimdilik ilk başlarda yanımda kalanlar olacağından odam daralmasın dedim ikisiyle tek beşikte kırkını çıkarınca ayrı ayrı yatırırım diyorum

Bende büyüyenlerden almama taraftarıyım, büyüyenler sallanmıyor ama bebek sallanma isteyebilir ayrıca büyüdüğü zaman eni çok dar ve görüntüsü hoş olmuyor benim fikrim tabiki..Ben sallanan,klasik karyola aldım birkaç sene sonra zaten 2. yi düşünüyorum inşallah o zaman oğluma genç odası yapıp kardeşini karyolasında yatırmayı düşünüyorum..

ben park yatak alcam
odasını seneye yaza yapıcam
zaten 6 ay yanımda uyuycak kızım ondan almayı düşünmüyorum

Kızlar ben aslında 2 yataklı bir oda takımı almayı düşünüyordum yani klasik 3 kapılı dolap şifonyer, oyuncak sandığı 2 de yatak ama annemler beni vazgeçirdi
2 ayrı cinsiyetli bebek olacağından ve kişilik gelişimlerinin sağlıklı olması açısından 2 ayrı dolap, 2 ayrı yatak almamın daha uygun olacağını söyleyince bende takımdaki diğer eşyalardan vazgeçip
2 üç kapılı dolap ve 2 yatak aldım sadece

Back