• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

maşallah tüm kuzulara...
bende mama takviyesine devam ediyorum...günde bir kere 60 cc veriyorum...
sonra sürekli memede...
salep içiyorum son günlerde sanki sütüm arttı gibi...

canım sen hıc yılmaaa sureklı emzır ne kadar emzırseen okadar sutun artar bak goreceksıın benn cok su ıcyoruummm

canım sen hıc yılmaaa sureklı emzır ne kadar emzırseen okadar sutun artar bak goreceksıın benn cok su ıcyoruummm

inşallah canım sürekli emziriyorum ve sanki artıyo gibi...anlamıyorum çok ta aslında:))bende çok su içiyorum bakalım inşallah bırakcaz mamayı...

Maşallah kuzularımıza..

Bizde bugün ilk ay kontrolümüze gittik oğlum 4.230 gr ve 55 cm olmuş çok şükür toparladık biraz.

senle benım dogum tarıhımız aynı 7 ekım gece kac saate bı kalkıonuz ne zaman duzene grcek acabaaa saat bası kalkıyoozzzz

senle benım dogum tarıhımız aynı 7 ekım gece kac saate bı kalkıonuz ne zaman duzene grcek acabaaa saat bası kalkıyoozzzz

Canım belli olmuyor bizimki, yatarken mama verdiğim için bazen 2-3 saat uyuyor ondan sonra 1-1.5 saatte bir bazende saat başı uyanıyor :) 40 bekliyoruz bakalım iyi yönde değişirler inş evet aynı gün doğum yaptık :)

slm kızlar nasılsınız sağlık ocağından geldik aşımız vardı kızımın boyuna ve kilosunada baktılar...
doğum kilosu:2170
bugün 1.aylık kilosu:3400
doğum boyu:45cm
bugün:50cm çok şükür iyi kilo almış kızım maşallah tüm kuzulara:)

bizim evde dijital tartı var, önce ben çıkıyorum, sonra kucağıma kızımı alıp tekrar çıkıyorum, aradaki kilo farkına bakıyorum

aynısını eşim yapıyo, sonra ortalamasını alıyoruz :)

bende çocuk 4600 gr çıkıyor, eşimde 4700 gr :) (45 günlük oldu yavrum)

bizim evde dijital tartı var, önce ben çıkıyorum, sonra kucağıma kızımı alıp tekrar çıkıyorum, aradaki kilo farkına bakıyorum

aynısını eşim yapıyo, sonra ortalamasını alıyoruz :)

bende çocuk 4600 gr çıkıyor, eşimde 4700 gr :) (45 günlük oldu yavrum)

ayy cok guzel fikır ya ben hıc dusunememısım :D

bende kızımı dün kontrole götürdüm.
doğum kilosu:3630 gr dı dün yani 27 günlük kilosu:4830 gr olmuş.
doğum boyu:50 cm şimdi 56 cm olmuş.
:nazar: maşallah benim kızıma hızla büyüyor kuzucum :nazar:

aa ben bu topıgın varllıgını unutmuştum yazayım hemen...
ılk dogdugunda....3.890 dı
bır aylık kontrolunde....5.100 olmuştu..
56 santım dogmuştu dr 57 santım olmuş dedi:))
maşallah butun kuzulara...

kızlarr öncelikle hepimizin kuzularına maaşallah diyelimm şöle bol nazarlıklısından :)))
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benim kızım
doğum kilosu:3130
doğum boyu :51 cm

birinci ayında
kilosu :4800
boy:55 cm

tüm bebişlere maşallah diyorum kızlar :nazar: :nazar: :nazar:

melisamın doğum kilosu 4360 boyu 55 cm idi

bugün 1. ayı :)) dün tartıldığında 5200 gr dı boyu da 58 cm :) :nazar:

Back