• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

:nazar:maşallah benım kzıma iyi kilo almış teyzeleri
doğum kılosu 3720
hastanden cıkarken 3400
5.gün 3430
17.gün 4000 kilo olmuş kuzum
12 günde 570 gr almış doktor iyi dedi sütün besliyo dedi çok şükür çok sevındım ya :nazar::nazar::nazar::98:

kızlar kontröle nereye götürüyorsunuz sağlık ocağına mı çocuk doktoruna mı
biz bugün 1 aylık olduk ve sağlık ocağına gittik
aşı olduk
baş boy ve kilo ölçüldü sade o kadar
hastaneye gidenler sizde extra bişeye bakıldı mı
bu kalça testi işitme testi ne zamanmış kim biliyorrrrr?

ben ana saglıga gıttım canım bebım doktor kalca cıkıklıgına gondermedı supelendıgımız bebeklerı gonderıyoz dedı ama ısıtme testını dogum yaptıgın hastanede yaptırrr

MERVAM cok güzel almis masallah canim.
bizimde bugün konturolümüz vardi.3460 dogduk.hastaneden cikarken 3180 le ciktik.bir ayin sonunda
4600 olmusuz boyumuzda 50 ile dogduk.55 olmus :nazar:
doktor 18 günde bir kilo almissiniz dedi.ve cok gördü sadece anne sütü ile cok cok iyi dedi kilosunu.
rabbim hepimizin yavrusunu nazardan korusun insallahhhhh

mervam, feyza, fatma kızlar maşallah bebişlerinize ne güzel sadece anne sütüyle besliyosunuz :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

biz hala mama takviyesine devam ediyoruz. 6. haftamızı bitirdik ve dün tarttım kuzumu, 1 haftada 340 gram almış ve 4 kg olmuş nihayet. geçen hafta 560 gram almıştı, bu hafta daha cok yemesine rağmen neden böyle oldu anlamadım, neyse. boyunu ölçemiyorum tabi evde, onun için 2. ay kontrolümüzü bekliyoruz. ama ilk ay doğru düzgün kilo almadığı için böyle yavaş yavaş toparlamasına çok seviniyorum.

Son düzenleme:
MERVAM cok güzel almis masallah canim.
bizimde bugün konturolümüz vardi.3460 dogduk.hastaneden cikarken 3180 le ciktik.bir ayin sonunda
4600 olmusuz boyumuzda 50 ile dogduk.55 olmus :nazar:
doktor 18 günde bir kilo almissiniz dedi.ve cok gördü sadece anne sütü ile cok cok iyi dedi kilosunu.
rabbim hepimizin yavrusunu nazardan korusun insallahhhhh

kocaman bı masallah ya ben korkuyom obezıte falan olabılırmı dıye benımkıde 50 cm dogmutu 6 cm uzamışşşş

kocaman bı masallah ya ben korkuyom obezıte falan olabılırmı dıye benımkıde 50 cm dogmutu 6 cm uzamışşşş

kız ne katıyon sütüne söle bakem :) maşallah :)

obezite olmaz herhalde ya, neden olsun ki. yoktur inşallah öyle birşey.

maşallah tüm kuzulara...
bende mama takviyesine devam ediyorum...günde bir kere 60 cc veriyorum...
sonra sürekli memede...
salep içiyorum son günlerde sanki sütüm arttı gibi...

Back