• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

benim kuzum 4910 gr dogdu..
sonra 4360 a kadar dustu... peramature bebek gibi davraniyordu .. vucudunun gerektirdigi mamayi ne benden nede biberondan aliyordu.. 1 hafta hastanede yattik bu yuzden.. :( sonda ile mama verildi canim bebegime.. onu burnunda sonda ile gormek cok zordu..
simdi ise haftada 120 ile 140 gr arasi aliyor..

gecen sali gunku kilosu 5230 du..

sadece meme veriyorum ben...

pingu neyle sağıyosun sütünü cnm sen??
manuel pompa ilemi
elektirkli otomatik pompa ilemi
yoksa hiç bişey sadece ellemi??

Son düzenleme:
biz henüz bi aylık olmadık en son tartıldıgnda ızım dogum kilosuna yani 3250 dönmüştü :( 3 kg düşmüştü üç gün sonra 1 aylık olunca gidicez bakalım inş kilo almıştır
pingucum bebegin 1 ayda 600 gr alması gerekmiş senin kızda normal kilo almış canım sıkma canını
almıştır canım sen merak etme...
öncelikle tüm bebislere:nazar: benimkisi 49 cm dogdu 3590 gr hastaneden ciktigimizda 3460 gr di 5 gün önce tartildik 4 kg boyu 53 cm olmustu ilk ay bebekler cok boy atiyormus
maşallah canım...
canım bız senınle tamamen aynı durumdayız bızı anlatmıssın resmen bana da baskı yapıyo etrafım ılla memenı ver verıyorum ama kızım doymuyor gecen gun tam 45 dk boyunca emzırdım ama yataga koyunca gene agladı doymamıstı ben de yorulmus bıtmıstım mama hazırladım yedırdım gazını da cıkarınca rahat rahat uyudu kac kere denedım hep bunu yapıyor mememden ne kdr ıctıgını bılemıyorum doyup doymadıgını da .. bu yuzden ben de sureklı goguslerımı sagıyorum ne kadar yedırdıgımı goruyorum ıcım rahat edıyor.Mamayı 70-80-90 cc ıcıyor bellı olmuyor...
gogsumden de 60cc 70cc 80cc ne kadar cıkarsa ...
gunduzlerı sureklı kendı sutumu verıyorum sadece gecelerı mama ...

Gelelim kilomuza:
bebegım 3.240gram dogdu
hastaneden cıkarken 3.190gramdı
sarılık oldu 2.940grama düştü...
1 hafta sonra tartıldık 3.400gram olmustu ama hem anne sutu hem mama verıyorum bence de mamadan cekınmeyın arkadaslar kımseyı de dınlemeyınopuyorumnanaktan
1 aylık kontrolumuz 10kasımda bakalım gelısımımız nasıl gıdıcek
aynen canım bende hala mama ve meme veriyorum...
kızlar cokk mutluyum. kuzum 1 hafta önce yani 1 ayı bittiğinde 3165 gramdı, dün tarttım 3660 gram olmuşş delikafadulden

ilk 3 hafta boyunca hiç kilo almamıştı. hatta doğum kilosuna bile dönememişti. doktor mama ver dediği halde inat edip mama vermediğim için aç kalmış kuzum. neyse ki sarılık falan olmamıştık. sonra 1 hafta boyunca mamaya başladığımda 265 gram almıştı ve 1 ay bittiğinde doğum kilosunu ancak 230 gram geçebilmiştik. şimdi 1 haftada 500 gram almış öyle mutluyum kii :)) böyle böyle toparlıycak inşallah kuzum
maşallah canım...oh oh...çok sevindim..
benim kuzum 4910 gr dogdu..
sonra 4360 a kadar dustu... peramature bebek gibi davraniyordu .. vucudunun gerektirdigi mamayi ne benden nede biberondan aliyordu.. 1 hafta hastanede yattik bu yuzden.. :( sonda ile mama verildi canim bebegime.. onu burnunda sonda ile gormek cok zordu..
simdi ise haftada 120 ile 140 gr arasi aliyor..

gecen sali gunku kilosu 5230 du..

sadece meme veriyorum ben...

maşallah canım senn kıza...

3kg 49 cm doğdu kuzeyim hastaneden cıkarken 2800 dü cok üzüldüm ilk hafta sütüm cok gelmedi mama vermemek için direndim ceke ceke getirdi sütü :).1 haftalıkken kontrole gittiğimizde hala 2800 dü dahada üzüldüm dr mama vermiyoruzkesinlikle emzirmeye devam dedi.doyuyoduki emzirince uyuyabiliyo dedi. dün ilk aşımız vardı .3 haftada1200 gr almıs boyu 4 cm uzamış nasıl sevindim anlatamam size dr eğer ilk haftda sütünüz olsaydı 1600 olurdu dedi kısacası
doğduğu gün 3kg boyu 49 cm di hastaneden cıkarken 2800
1 aylıkken 4kg boyu 53 cm
3 haftda 1200gr almıssszemuszemus sadece anne sütüne devam dedi zemuszemus

hepinizin bebişlerine maşallah ekim anneleri..:nazar:

bizim kuzu da doğduğunda 3300gr 50 cm di...hastane çıkışı 3080kg dı.

2 gün önce kontrole gittik yani 25 günlük iken,3880 kilosu boyu da 53cm olmuş :nazar:

Bugün doktora gittik göbek kanaması için gitmişken tartırmak istedim hepimizin tek endişe sanırım bu kilo alıyor mu, doyuyor mu :) 5 günde 200 gr almış çok şükür 3.900 olmuşuz.24 günde 540 gr aldık 1 ay olduğunda 600 gr geçmiş oluruz sanırım..

Maşallah tüm kuzularımıza..

10gunde 300 gr dha almisz bugun dr gittjm cunku kuzumun cildi kizardi benim yedigim birsey dokunmus melegime dr gecer dedi bugun 40 cikti ama benin kanama halaa var leke seklinde

10gunde 300 gr dha almisz bugun dr gittjm cunku kuzumun cildi kizardi benim yedigim birsey dokunmus melegime dr gecer dedi bugun 40 cikti ama benin kanama halaa var leke seklinde

geçmiş olsun canım, maşallah kuzuna bu arada

ritaaa senin kanaman bitmiştir inşallah canım, 40'ı devirdiniz?

3kg 49 cm doğdu kuzeyim hastaneden cıkarken 2800 dü cok üzüldüm ilk hafta sütüm cok gelmedi mama vermemek için direndim ceke ceke getirdi sütü :).1 haftalıkken kontrole gittiğimizde hala 2800 dü dahada üzüldüm dr mama vermiyoruzkesinlikle emzirmeye devam dedi.doyuyoduki emzirince uyuyabiliyo dedi. dün ilk aşımız vardı .3 haftada1200 gr almıs boyu 4 cm uzamış nasıl sevindim anlatamam size dr eğer ilk haftda sütünüz olsaydı 1600 olurdu dedi kısacası
doğduğu gün 3kg boyu 49 cm di hastaneden cıkarken 2800
1 aylıkken 4kg boyu 53 cm
3 haftda 1200gr almıssszemuszemus sadece anne sütüne devam dedi zemuszemus
maşallah tatlım...
hepinizin bebişlerine maşallah ekim anneleri..:nazar:

bizim kuzu da doğduğunda 3300gr 50 cm di...hastane çıkışı 3080kg dı.

2 gün önce kontrole gittik yani 25 günlük iken,3880 kilosu boyu da 53cm olmuş :nazar:
bir maşallah da size...
Bugün doktora gittik göbek kanaması için gitmişken tartırmak istedim hepimizin tek endişe sanırım bu kilo alıyor mu, doyuyor mu :) 5 günde 200 gr almış çok şükür 3.900 olmuşuz.24 günde 540 gr aldık 1 ay olduğunda 600 gr geçmiş oluruz sanırım..

size de bir maşallah:))
Maşallah tüm kuzularımıza..

geçmiş olsun canım...10 günde 300 gram gayet ii demet..maşallah...
geçmiş olsun canım, maşallah kuzuna bu arada

ritaaa senin kanaman bitmiştir inşallah canım, 40'ı devirdiniz?
yok canım ya bitmedi şaka gibi...40nda banyo yaptım abdest aldım akşam gene var...hala da sürüyor...eşim öle bakıyor tabi napsın adamcağız:))bugün de gidiyorum zaten adanaya...:))
canım 4360 gr ve 55 cm doğdu kızım :nazar: 57 cm 4500 gr idi 12 günlükken en son kontrolde

maşallah tatlım size de...

kızlar benim kızım ağırlaştıkça kaldırmak indirmek zorlaşıyor. dizlerim ağrımaya başladı benim :(

napcaz iyice ağırlaştıklarında :(

pike kilo alsınlar da ben razıyım valla herşeye...zaten annemin komşuları gördü dün ilk defa...aman ne küçükmüş...sütün yaramamış diyen bile oldu...sinir oldum...anneme de kızdım bir sürü..gelmesinler bir daha diye:(((

pike kilo alsınlar da ben razıyım valla herşeye...zaten annemin komşuları gördü dün ilk defa...aman ne küçükmüş...sütün yaramamış diyen bile oldu...sinir oldum...anneme de kızdım bir sürü..gelmesinler bir daha diye:(((

sinirlenme ritacım,onlar cok biliyosa tıpı okusaydılar cnm.anne sütü emen bir bebeğin aylık 500gr alması yeterli ,cahil cahil konusuyolar işte bakma sen onlara cnm.onlaraa göre şişko cocuk sağlılı olur .bozma keyfini annenin yanında olmanın keyfini çıkar.

sinirlenme ritacım,onlar cok biliyosa tıpı okusaydılar cnm.anne sütü emen bir bebeğin aylık 500gr alması yeterli ,cahil cahil konusuyolar işte bakma sen onlara cnm.onlaraa göre şişko cocuk sağlılı olur .bozma keyfini annenin yanında olmanın keyfini çıkar.

saol tatlım...ya işte ağzı olan konuşuyor ...iyi birşey söleseler ölürler sanki:)))

ay ne çirkefler ayol :)

Back