• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

masallah kizlar tosuncuklara biz kim 8 kilo kim.biz 5 ayimizi gectigimiz halde 6540 geldik en son.bu ay pekmezde verdim bir haftadir.yedigi ek gidalara bakalim asi günümüzde kac kilo olcak

KIzlar bebişlere bal yasak pekmez yasak değil mi?
Doktora gidince hep unuttum sormayı.ne pekmezi veriyorsunuz?
ve ne kadar veriyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim.

bizde 5,5 aylık olduk 8000 gr kilomuz ama boyumuz 64,5 cm . boyda biraz geriyiz. ona üzüldüm. gerçi oğlum 8 aylık doğmuştu belki onun içindir diye düşünüyorum bilmiyorum . ayrıca bu aya kadr sadece anne sütü verdim . yavaş yavaş meyve sularına başladık . 3 gündür . veee kızlar cnm aslında çok sıkkın ben bu zamana kadr sütümü hep verdim çalışmaya başladım sütümü sağıp biraktım herşey çok güzel. ama cumrtesiden beri sütüm azaldı sanki sağdım kutuyu zor dolduruyodum ki kutu yetmiyodu çok üzülüyorum şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ama gene de buna şükür diyorum bu zamana kadar sadece anne sütü verdim ya olsun diyorum 1 kutu milupa alayım diyorum ne olur ne olmaz ne dersiniz....

Bence üzülme sütün tekrar gelecektir. Benim dört ay sütüm o kadar azdı ki kızımı saat başı emziriyordum. Sıkıyordum göğsümü altı yedi damla sonra çıkmıyordu. Kafama çok takıyordum ama neyse ki kilo alımı sağlığı yerindeydi. Sonra düşünmemeye başladım ve dördüncü aydan sonra birden sütüm çoğaldı çok şükür şuan yetiyor da artıyor bile. Zaten bu zamana kadar gelmişsin ek bir şeylere başla sonra yavrun çektikçe sütün gelir merak etme, canını sıkma.

:nazar:bugün 6 aylık aşımız vardı.hem de aylık kontrollerimiz de yapıldı.kuzucum 8750 gr<mve 70 cm olmuş.kocaman bi maşallah :nazar:

Kızlar bizim aile dr u 9 aya kontrole çağırdı bu nasıl iş yaa 3 ay nasıl anlıcam gelişimini ek gıdayada başladık puff gidip tartı alcam bu böyle olmucak :63:

6 ay 5 günlük kızım 6.750gr boyu ise 67 cm baktıgımızda normal duruyor ama kilosu az nasıl kilo aldırabilirim bebeğime

:nazar::nazar:6 ay 10 günlük kızım
boy:70 cm
kilo:9.300 gr
baş:44 cm
kocaman bi maşaAllah bebeğime Rabbim tüm yavrulara hayırlı sağlıklı ömürlü versin ...(amin):nazar::nazar::nazar::nazar:

Bence üzülme sütün tekrar gelecektir. Benim dört ay sütüm o kadar azdı ki kızımı saat başı emziriyordum. Sıkıyordum göğsümü altı yedi damla sonra çıkmıyordu. Kafama çok takıyordum ama neyse ki kilo alımı sağlığı yerindeydi. Sonra düşünmemeye başladım ve dördüncü aydan sonra birden sütüm çoğaldı çok şükür şuan yetiyor da artıyor bile. Zaten bu zamana kadar gelmişsin ek bir şeylere başla sonra yavrun çektikçe sütün gelir merak etme, canını sıkma.

cnm aynen dedğin gibi kafaya pek takmamak lazim valla herşey eskisi gibi oldu çok şükür , bi sorun yok 6 ylık kontrole de gittik sağlık ocğın aşı olduk çok ağladı ama ne yapalım, kilo 8250 gr, boy aynı 64 cnm bakalım boyda geriyiz takip edicez artık ...

Back