• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

benim kızımda tam 4. ay kontrolünde 7210gr boyuda 64cm çıktı:nazar:

gerçi ben çok kilo sevmiyorum ama ek gıdalara geçince zayıflıyolar nasıl olsa :))

sadece anne sütü veriyorum...belki önümüzdeki ay ek gıdaya geçebiliriz...

Son düzenleme:
4 bucuk aylik 6400 gr boyu 64
bu ay sadece 500 gr almis dr iyi dedi iki hafta sonra ek gidalara baslicaz söyledi bakalim artik hayirlisi

bizde dün gittik doktora..
7300 kilomuz.. 67cm de boyumuz var :nazar:
15 gün sonra yavaş yavaş başlıcakmışız ek gıdalara..

merhabalar.aranıza yeni katıldım.benimde 4ay 7 günlük bir oğlum var.kilomuz 8.8 kg boyumuz 72 cm.:nazar: galiba biraz fazla uzunuz.maşallah barekallah benim kuzuma :) :nazar::nazar::nazar:

en kısa biziz galiba bizde en son ocağin sonunda gitmiştik 4. ayımız bitmişti ozaman 7 kiloyduk boyumuzda 62 cnm di..

bizde 4 aylık olduk artık kontrollerde 63 cm boy 6950 gr kilomuz 34 haftalık doğan bebeğim için dr.muz yaşıtlarını yakaladı geçecek gibi gözüküyo dedi çok sevindim..

Biz de şimdi geldik kontrolden. 7800 olmuşuz, boy 66 cm baş çevresi de 42. Moralim bozuldu vallayi iki ayda 1500 gram almış kızım. 20 gün önce de sağlık ocağındaydık, elbiselerle 7800dü. Zaten sağlık ocağıyla doktor birbirnin tutmuyor. Tartı alacağım eve az kaldı...

Biz de şimdi geldik kontrolden. 7800 olmuşuz, boy 66 cm baş çevresi de 42. Moralim bozuldu vallayi iki ayda 1500 gram almış kızım. 20 gün önce de sağlık ocağındaydık, elbiselerle 7800dü. Zaten sağlık ocağıyla doktor birbirnin tutmuyor. Tartı alacağım eve az kaldı...

eee ne güzel maşallahhhh de kızzz ayda 750gr almış işte bazı arkadaşların bebeişleri kilo alamıyor artık kilo alımları azalacak dert etme sağlıklı olsun da kilo alır verir

eee ne güzel maşallahhhh de kızzz ayda 750gr almış işte bazı arkadaşların bebeişleri kilo alamıyor artık kilo alımları azalacak dert etme sağlıklı olsun da kilo alır verir

Çok şükür sağlığı yerinde de eşim yüzünden ek hiçbir şey vermedim, acaba geç mi kalıyorum düşüncesiyle canım sıkıldı. Neyse ki doktor yavaş yavaş verebilirsin dedi. Dediğin gibi sağlıklı olsun da. Bütün bebişlere Allahım sağlık versin...

maşallah tüm bebeişlere....bizde yarın tartılcaz bakalım bu hava da nasıl gitceksek:))

bende bugun gittim 6-600 gr dedi bas cevresi 40 dedi bu defada boyu 65 olmus dr sordum kilo az almamismi diye her bebek kilolu olucak diye bir sey yok saglikli olmasi lazim cok güzel kilosu hic kafana takma dedi o konusunca seviniyorum sonra dr ciktiktan sonra beni süpe alyior acaba beni kandiriyor diye allah tüm bebeislere saglik versin

Back