• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

tüm kuzulara kocaman maşallaahh.. :nazar:
bizde 5,5 aylık olduk 8000 gr kilomuz ama boyumuz 64,5 cm . boyda biraz geriyiz. ona üzüldüm. gerçi oğlum 8 aylık doğmuştu belki onun içindir diye düşünüyorum bilmiyorum . ayrıca bu aya kadr sadece anne sütü verdim . yavaş yavaş meyve sularına başladık . 3 gündür . veee kızlar cnm aslında çok sıkkın ben bu zamana kadr sütümü hep verdim çalışmaya başladım sütümü sağıp biraktım herşey çok güzel. ama cumrtesiden beri sütüm azaldı sanki sağdım kutuyu zor dolduruyodum ki kutu yetmiyodu çok üzülüyorum şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ama gene de buna şükür diyorum bu zamana kadar sadece anne sütü verdim ya olsun diyorum 1 kutu milupa alayım diyorum ne olur ne olmaz ne dersiniz....

canım bende işe başladığımda sütüm birden kesilmişti. iki göğsümden 20 ml çıkmıyordu. ama yılmadım ve moralimi bozmadım. süt arttırıcı ne duyduysam yedim, içtim. özellikle salep bana güzel süt yaptı ve çok şükür şimdi yeterince sütümüz var. milupa alabilirsin tabi. bende ek olarak aptamil vermiştim. çocuk aç duracak değil ya..

yaa bizim kuzu bugün itibariyle 65 cm 10 kg maşallah diyim :nazar:

pottakal maşalllah senin kuzuyada, ben o mesajı yazdıktan 2 gün sonra toparladım kendimi çok şükür. biraz ateşlenmiştim ve reglim gecikmişti sanırım onlardan oldu bilmiyorum ama normale döndüm çok mutluyum ayne devam yani maşallah :nazar:
valla benim kuzu senin kuzunun yanında zayıf kaldı 41 kere maşallah, emeklebiliyo mu?:emir_bebek:

Kızım 9400 gram boyu da 67 cm. Uzamıyoruz =) Doktor fazla yedirme kilosu biraz fazla dikkat et dedi. Ben de az diyodum güya:/

maşallah tüm yavrulara. doktor kilomuz iyi demesine rağmen sizinkilerin yanında benimki kuş kadar kalıyor. 7. ay kontrolümüzde 8 kilo 68 cm. dik. bu arada çok hareketliyiz, 1 sn yerimizde durmak yok. bu aralar koltukların altından topluyoruz :)

bizde yapırdık kontrolümüzü 9200 gram ve 72.5 cm boy.ayrıca 2 alt dişimiz patladı birisi kendini göstermeye başladı bile :nazar:

tüm kuzulara kocaman maşallah mete bey de 9600 ve 75 cm..zayıf ama uzun boylu oğlum benim:)))maşallah tabe:))))

herkese selamlar ben yeni üye oldum.Çok güzel paylaşımlar var.Benim oğlum 8 aylık en son 24 mayısta gitmiştik 10 kiloydu Allaha şükür kilosundan memnunum:40:

bütün bebişlerimize maşallah...geçen ay kızım 9,975gr 72 cm di 2 dişimizide geçen ay itibarıyla çıkarttık iştahsızdık.dünkü kontrolümüzde 10,260gr olmuş doktorumuz iyi dedi boyumuz çok iyi uzamış orantılandı dedi 75cm olmuş prensesim teyzeleri:nazar:

Az önce hastaneden gedik.kuzum faranjit olmuş :( Kilosu:9.200 boyu 75 cm.yine zayıf yine zayıf

Kızlar üzmeyin kendinizi lütfen. Gelişiminde sağlığında bir sorun yoksa kilonun ne önemi var boşverin. Ben de takıyordum kızım hiç zayıf olmadı ama zırt pırt tartmak istiyordum, artık bıraktım. Şimdi kilosu 10 buçuk falan, boyu da 72 gibi bir şey. Şunu fark ettim ki, kızıma bir şeyler alırken hep 12 - 18 ay arası almak zorunda kalıyorum. Bazen 12 ay bile küçük geliyor. Demek ki benim kız normal değil =) Yani diyeceğim o ki kabul görünen 9 aylık bebeğin 8-9 kg arasında olması heralde, kıyafetleri böyle olduğuna göre. Ayrıca emekleme dönme de yok henüz. Kilodan hareket etmiyor ya da hareket etmediği için kilo alıyor :S Hasta olmasınlar yemek yesinler de kilosu boyu ne olursa olsun.

Back