• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

son bir haftada yaptığım liste ve yediklerim sayesinde 160 gram aldı kızım. çok şükür. demek ki neymiş, çocuğu beslemek için öküz gibi yemeliymişim :) ek gıdaya başlamıyoruz (zaten biraz elma suyu verip kesmiştim), en azından bir ay daha sadece anne sütüne devam ediyoruz.

doğum: 2970 gr - 50 cm
1 aylık: 4020 gr - 52 cm
2 aylık: 4900 gr - 55 cm
2 ay 3 haftalık: 5380 gr - 57 cm
3 ay 3 haftalık: 5725 gr - 60.5 cm

4 aylık: 5790 gr
4 ay 1 haftalık: 5950 gr

pikecim sütün olması için yemek yemen gerekiyosa ye cnm yaza kadar verirsin kiloyu ye gitsin benim vermem gereken 15 kg var hamile kalmdan sigarayı bıraktım aldım 8 kg
hamileliktende var 7 kg düşün halimi ama maşallah sütüm güzel oğlum ufak dogmustu cok üzüldüm ama bakıyorum benim oğlumdan daha kglu doganlarla aynı olmus kgsu boyu masallah .senin yazıları okuyorum cok takılmsın bu kadar takılma kg sağlıklı olsunda sen bu kadar kafana takarsan yediğinden sütte olmucak :52::52::52::52::52:

pikecim sütün olması için yemek yemen gerekiyosa ye cnm yaza kadar verirsin kiloyu ye gitsin benim vermem gereken 15 kg var hamile kalmdan sigarayı bıraktım aldım 8 kg
hamileliktende var 7 kg düşün halimi ama maşallah sütüm güzel oğlum ufak dogmustu cok üzüldüm ama bakıyorum benim oğlumdan daha kglu doganlarla aynı olmus kgsu boyu masallah .senin yazıları okuyorum cok takılmsın bu kadar takılma kg sağlıklı olsunda sen bu kadar kafana takarsan yediğinden sütte olmucak :52::52::52::52::52:

taktım vala ya napiim :) ama işte süt varken besleyiciliğinin olmaması benim suçum diye takıldım. yiyom vala ne kilo umrumda ne bişi :)

dogum 3kg 49cm
hastane cıkısı2800gr
1.ci ay 4kg 53 cm
2.ci ay 5.300 gr boy 57cm
3.cü ay 7kg 62cm
3. ay 8 gün 7500 gr boy 63 cm
4.ay 8100gr boy 67 cm

bugün karmaaşı olduk tartıldık gecen daha güzel kg almıştı bu ay 1100gr almış ben üzüldüm ama dr artık normal anne sütü ile bu kadar alır dedi.i 1 kg altında alsaydı ek gıda vericekti ,anne sütü ile devam edicez dedi.ben gün içinde papatya cayı aksam yatmadanda 50cl rezene veriyorum .bakalım ne zaman başlıcaz ek gıda aslında meyva suyu versem diyorum kızlar yoksa bu ay sonundamı baslasam meyva suyuna .
masallah canim benim kizimda böyle kg almis olsaydi ek gidaya kesinlikle gecmeyi düsünmezdim
biz 3. ay muaynemizde 6600 kg 62 cm boy...iyi diyor dr'umuz...sadece anne sütü veriyorum...
masallah cok güzel
son bir haftada yaptığım liste ve yediklerim sayesinde 160 gram aldı kızım. çok şükür. demek ki neymiş, çocuğu beslemek için öküz gibi yemeliymişim :) ek gıdaya başlamıyoruz (zaten biraz elma suyu verip kesmiştim), en azından bir ay daha sadece anne sütüne devam ediyoruz.

doğum: 2970 gr - 50 cm
1 aylık: 4020 gr - 52 cm
2 aylık: 4900 gr - 55 cm
2 ay 3 haftalık: 5380 gr - 57 cm
3 ay 3 haftalık: 5725 gr - 60.5 cm

4 aylık: 5790 gr
4 ay 1 haftalık: 5950 gr

pikecim seni takip ediyorum cok azimli bir annesin bende senin gibiyim yemeyince süt olmuyor oluyor ama su gibi oluyor yiyince sütün rengi degisiyor :46: seni yürekten kutluyorum

masallah canim benim kizimda böyle kg almis olsaydi ek gidaya kesinlikle gecmeyi düsünmezdim

masallah cok güzel

pikecim seni takip ediyorum cok azimli bir annesin bende senin gibiyim yemeyince süt olmuyor oluyor ama su gibi oluyor yiyince sütün rengi degisiyor :46: seni yürekten kutluyorum

sağol canım benim, kendim için olsa kılımı kıpırdatmam ama çocuğum için olunca herşeyi yapasım geliyor.

çok şanslıyız anneliği tadabildiğimiz için :)

ya benim kızın kilosu fazlamı 6900 3 aylıkk kilosu 11 inde 4. ay kontorlumuz var bakam ne kdr oldu. obez olmasında sorcam bakam.

Bizim kızlarımız aynı gün doğmuş. Kızım da üç ay altı günlükken 6500dü. Doktor gayet normal dedi, gerçi normalin bir kilo falan ilerisindeymiş ama sağlığı yerindeyse önemli değil dedi=) Allah'a şükür sağlıklı. Zaten dişti, hareketti derken arayacağız bu kiloları =)

tesekkürler johnny ve ekim27

sağol cnm benimki 4000 dogdu ondan böyle. Yoksa cok farkı yok birde erkek ya erkekler daha kilo almaya müsait oluyor.
Birde kalıtsal bende böyleymişim 4000 doğmuşum kiloluymusum esimde 4700 dogmus oda tombişmiş anlıcan sonuc kacınılmaz

Anne sütü alıyor. Süt olsun diye iyi yiyorum o yüzden bi türlü kilo veremedim dogumdan beri. Acelemde yok aslında bebegimi 6 aya besleseydim

Son düzenleme:
Birde kızlar söyliim hiç kilolu bebeğe özenmeyin valla bel fıtığı oldum sanırım felaket bir bel agrım var. Boyun sırt aldı basını gidiyor. Bebeğiniz sağlıklı olsun varsın kilosu düşük olsun.

benim kızım da 3 750 gr doğdu ama üç buçuk aylıkken 6350gr dı.doktor kiloalımı az dedi moralim bozuldu yaaa

tesekkürler johnny ve ekim27

sağol cnm benimki 4000 dogdu ondan böyle. Yoksa cok farkı yok birde erkek ya erkekler daha kilo almaya müsait oluyor.
Birde kalıtsal bende böyleymişim 4000 doğmuşum kiloluymusum esimde 4700 dogmus oda tombişmiş anlıcan sonuc kacınılmaz

anne sütü alıyor. Süt olsun diye iyi yiyorum o yüzden bi türlü kilo veremedim dogumdan beri. Acelemde yok aslında bebegimi 6 aya besleseydim

canım benim oğlum da 3,900 doğdu yalnız 3 ay 10 günlükken kıyafetleriyle 6,600 geldi..bana da çok az geliyor..yakında çocuk doktoruna götürcem bakalım.o ne diyecek kilosuna bi de yakında çalışmaya başlıycam.. Yavaştan meyve suyu vermeye başladım..2 saatte bir gelip emzircem bakalım..

Maşallah tosuncuklara.. Bugün arkadaşın bebeğini kucağıma aldım 8 kg muş onada bi maşallah, 5 dk tuttum ama kolum koptu kendi kendime dedim bizim ekim anneleri nasıl taşıyor tontişleri benimki yanında kuş kaldı ama kollarımı falan yormuyor daha :52:

benim kızım da 3 750 gr doğdu ama üç buçuk aylıkken 6350gr dı.doktor kiloalımı az dedi moralim bozuldu yaaa

benim oğlumda 3.750 gr. doğdu. 3 aylıkken 5.650 gr. dı. bizim doktora göre de alt sınırda ama az değil kilo alımı. doktordan doktorada fark ediyor demekki:26:

benimkiside 3600 dogdu 3 aylikken 5900 600 gr almis 3 ay cok güzel dedi ne bilim saglikli olsun sütüm olsun karni doysunda baska bir sey istemyiorum tüm bebislere masallah

:nazar::emir_bebek:4.ay:kilo.. 7.200.....boy...64...baş çevresi 41.5....maşallah kuzuma dr çok iyi dedi...4.ayda normalde bebekler 400 gram alırlarmış kızım 700 almış:nazar:

Back