2010 'da okunacak kitap listesi

Çünkü gerçek bir hikaye istiyorum. Bakalım araştırmaya devam. :)

ama gercekler cogu zaman acidir..rahatsizlik vericidir..ilk bu yazini okuyunca tavsiye edicektim ..ama asagida ", daha hoş huzur veren bir kitap arıyorum" yazmissin :) kaldim öyle

ama simdi "dirilis" geldi aklima tolstoyun

ama gercekler cogu zaman acidir..rahatsizlik vericidir..ilk bu yazini okuyunca tavsiye edicektim ..ama asagida ", daha hoş huzur veren bir kitap arıyorum" yazmissin :) kaldim öyle

ama simdi "dirilis" geldi aklima tolstoyun

Aynen öyle benim de aklıma gerçek deyince acı geliyor.
Hatta dün eroin güncesini gördüm çok övmüşlerdi fln ama dedim ki şimdi tatilde onu okuyup içimi karartmiim.Z aten yeterince üzülmüşüm. İçim açılsın istiyorum.
Klasiklerden birini de okumak istemiyorum.

Çok kararsızım.:çok üzgünüm: Yine de aklından geçenleri önerirsen sevinirim.:1rolleyes:

o zaman , ben cerez diye tabir ederim böyle tadimlik, bi tebessüm birakir insanda..
gülse birselin kitaplari cok keyifli
bikac yaz önce birol güven "midyeden susiye"okumustum(sorry bazi türkce karakterlerim yok)
tatillerde ben kisisel gelisimde severim
üstün dökmen ,mümin sekman müthis keyifli insanlar.. insani ögütleriyle sikmiyor
dogan cüceloglunun "savasci" kesinlikle harikaydi..tolstoyun bilgelik takvimi..keyifle okumustum tatilde

birde polisiyede cok zevkli tatillerde :)
yani 3 alternatif öneriyorum ..
stendup kitaplar ..hos gülümsemeler oluyo
kisisel gelisim ..yazar iyi olunca müthis bir hazirlik oluyo yeni sezona
biraz aksiyon ararsanda en azindan bir polisiye romanda deniyebilirsin

5 kitabı yedim bile ben kaydirigubbakcemile2
Açlık oyunlarını bitirdim dün muhteşemdi ya
Ateşi yakalamak 2. kitabı ona başlayacağım
3. kitapı da ağustosta çıkıyormuş ve filmini çekeceklermiş kaydirigubbakcemile2

NOT:SENİ SEVİYORUM kitabını okuyorum duygum'un sayesindekaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

Khalid Hosseini Uçurtma Avcısı'nı tavsiye ederim..

Ağlarsın, bana göre kitap kurgu, kimleri gerçek bir hikaye diyor.

Off çok acı bir kitap, çok acı hayatlar (

Zaten yeterince ağladım hayat içerisinde. :)
Bu yüzden içimi açacak bir kitap arıyorum.
Ağlamak istemiyorum, huzur istiyorum.
Sağol yine de tavsiyen için.

Tamam o zaman Elif Şafak Bit Palas okudun mu, hoş eğlenceli hemde Elif Şafak yani :))

ben uçurtma avcısnın yazarınn bir muhteşem güneş i okuyorum şuan güzel gidiyor ama uçurtma avcısnı okumadım onuda okuyum

Zaten yeterince ağladım hayat içerisinde. :)
Bu yüzden içimi açacak bir kitap arıyorum.
Ağlamak istemiyorum, huzur istiyorum.
Sağol yine de tavsiyen için.

aslında psikoloji kitapları okuyabilirsin Üstün Dökmen'nin kitaplarnı okyabilirsin çok güzel bence:1rolleyes:

ben uçurtma avcısnın yazarınn bir muhteşem güneş i okuyorum şuan güzel gidiyor ama uçurtma avcısnı okumadım onuda okuyum
Bende bu iki kitabı çok merak ediyorum, en kısa zamanda okuyacağım :1rolleyes:

Elif Şafak'ı severim. Ama şimdilik okumayı düşünmüyorum. Benim işim zor biraz.CADIARZU
Senin okumaya gönlün mü yok bana mı öyle geliyor kaydirigubbakcemile3

Senin okumaya gönlün mü yok bana mı öyle geliyor kaydirigubbakcemile3

:))) Hayat içinde zaten ağır bazı olaylar yaşadığım için ağır olmayan bir kitap arıyordum sadece.
Bugün kitapçıya gidip bir anda kararımı verdim ve Kayıp Sembol'ü aldım. :))
Biraz kafam farklı şekilde çalışsın. Aşk, entrika, felsefe ya da hüzün içeren kitaplar istemiyordum.
Da Vinci'ye bayılmıştım -ki yıllar oluyor okuyalı- bunu da severim herhalde.
Çoook uzun bir aradan sonra Dan Brown iyi gelecek yeniden bana. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…