Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2)Çirkinin Aşığı - Elizabeth Hoyt
4)Aşk Kapıyı Çalınca - Susan Elizabeth Phillips
-
-Küçük Arı
-Uçurtma Avcısı
- Bin Muhteşem Güneş
Canan Tan- Piraye, yeni bitirdim sayılır... Süperdi...
yaşasın bir kitap kurdu daha buldum :dance:konu harika
ben yillik ajandalarima okudugum kitaplari tarihlriyle yazar gerekirse kitaptan kucuk notlar alirim .. cok isime yarar
suan 5. ay bitmek üzere ben bi cok kitap okudum bu yil..daha 7 ayimiz var ve sirada bekliyen kitaplar var... listelerdeki bir cok kitabi okudum
dün sabah "budala" yi bitirdim
suan oumaya devam ettigim 3-4 kitabim var .. bazi kitaplar böyle okunuyor malesef yudum yudum sindire sindire..ayni anda devam ediyor onlar
ama hep bir ana kitabim olur onu henuz secmedim..dun bitti daha kitabim
ayhh böylede nasil heycanli oluyor
Şu tarihi aşk romanlarını merak ediyorum doğrusu ama tarih kitapları beni çok kasıyor, zorlanıyorum denemek istiyorum bende.Çirkinin Aşığını okudum, tarihi aşk romanlarına bayılan biri olarak 1 günde bitirdim, beğenmiştim :)
dün de aşk Kapıyı Alınca kitabını aldım, haziran ayını bekliyorum okumak için zemuszemus
Uçurtma avcısını okudum, muhteşem bi kitaptı.. Bin muhteşem güneş, sırada okunmayı bekliyor, Küçük arı da uçurtma avcısı tarzı bi kitapmış, bi ara onu da edinmek istiyorum
bir de Canan Tanın "En son yürekler ölür" adlı kitabını şiddetle tavsiye ederim... ağlamıştım kitabı okurken..boshayallersmile
fantastik beğeniyorsan, Açlık oyunları serisini önerebilirim canım, şuanda okuyorum çok müthiş ilerliyorBenim de bitti finallerim ama henüz neyi okuyacağıma karar veremedim.
Özellikle tatile çıktığımda mutlaka elimde bir kitap olmalı.
Hala hiçbir fikrim yok. İyice bir araştırma yapmak istiyorum.
İlk listede mavi saçlı kızı gördüm. Onu okumuştum.
Gerçekten bayaa iç karartıcı bir kitap. Ağlamıştım ben epeyce..
Öyle bir kitap okumamalıyım, daha hoş huzur veren bir kitap arıyorum.
Ben bi daha gözatiim listelere.
fantastik beğeniyorsan, Açlık oyunları serisini önerebilirim canım, şuanda okuyorum çok müthiş ilerliyor
Fantastik seviyorum ama yaz için uygun görmüyorum nedense.
Ben bir netten fln da araştırayım en iyisi. Ya da bir sahafa gidip kafama göre alıcam bir şey.