inşallah kızlar 2010 da hepimizin güzel haberleri gelir Allah hepimizin yardımcısı olsun 2010 da burda hep beraber doğum gününü bekleriz sağlıkla inşallah:))
merhaba bende hamile kalmak istiyorum bir senelik evliyim olmadı işallah bu sene olur adet düzenleyici kullanıyorum doktorum olur dedi ama olmuyobugün adet oldum sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti artık psikolojim bozuldu Allah herkeze yardım etsin sağlıklı sıhatli bebişler versin sevgiler...
belli değil ki tatlım ya o da kasıo işte sonra ya bebikim olmazsa die strese giriom saçma ama burdaki arkadaşlarımı hep takip ediorum yazmasamda onları görünce çok korkuorum vallaHayırlısı olsun İnŞallah kısa dÖnemmİ asker canım
damlacım canım ii dileklerin için teşekkürleropuyorumnanaktan pazartesi belli olacak kısamı asteg mi asker öğretmen miÇok üzgünüm çoook canım folik aside en az 3 ay önce başlaman gerekiomuş ama biliomusun doktora danışmadan kullanmak sakıncalıymı yani ben öle biliorum belki yanlıştır ama marul ve fındık b12 deposu tavsiyem bi avuç fındık yemen doktora gitmeden önce aşırıya kaçarsa biş oluomuş ama neydi unuttumki:uhm: