2010 da HAMİLE KALMAK İSTEYENLERR BURAYAAA

Bendeeeeeee çok istiyorum ..hamileleri yolda görüp kıskanıyorum, yaaa ben neden değilim diye. ama kısmet işte allahım ne zaman nasip edecek bakalım..opuyorumnanaktan

inşallah canım hepimiz hamiş olucaz. :CüvCüv: en önemlisi sürekli moralimizi yüksek tutmak. negatif insanları amanın yanımıza yaklaştırmayalım. hihoyyyt

kesinlikle bide teyzeler var ya bebeğin var mı kızım yok teyze biraz duraksar nie olmuo mu senin Allah ım deli ediolar ama yaa

arkadaşlar bende çocuk sahibi olmak isitiyorum. ama geçenlerde normal doğum ve sezryan doğumun vidosunu izledim okadar korktumki cesaretim kırıldı ama eşim de çok isitio aslında bende çok eistiyorum.....:CüvCüv:yaaaaaaaaaa ben bebek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmgamyoncuiremsudelikafadulden

canım temennin için çok teşekkür ederim. bu ay iyiden iyiye saldım zaten ilk bir iki ay stres yapıyosun sonradan geçiyor. iş güç uğraşıyorum. aklımda o kadar yok. ama hamile bi bayan görünce içim içime sığmıyor. bende böyle yürüycem, şunları giycem falan diyorum. başkasının elma şekerine sulanan küçük çocuk gibi. kaydirigubbakcemile3 ne kadarda yoğun olsam, düşünmüyorum desemde aklımın bir kenarın da hep oluyo demek. sizlere de tavsiyem sakın benim gibi bekletmeyin elinizi çabuk tutun. :eek:lmaz: hadi bakem. hepimize güzel ve sağlıklı bebişler nasip etsin allahım hepimize :Saruboceq:

amin canım

kızlar ben de hamişş olmak istiyorum. aslında hamile kalmadan önce doktora gitmem gerekiyor. herhangi rahatsızlıgım yok ama hamilelik öncesi genel bir kontrol olunması gerekir die düşünüyorum ama muayene olmaktan da çekiniyorum. siz muayene oldunuz mu hamilelik öncesi testleri yaptırdınız mı?
Allah hepimize bebiş nasip etsin.

bende 2006 dan beri istiyorum bekliyorum ama inş 2010 annesi olurum inş tabi hepimiz

bende 2008den beri istiyorum ama malesef olmuyor ramazandan sonra doktora gideceğim inşallah 2010 da bebeğimizi kucağımıza alırız kızlar:Saruboceq:

inşallah canım hepimizin dilekleri kabul olur 2010 hepimize hayırlı gelir 2010 da Allah hepimizin yardımcısı olsun

bende bebiş istiyorum artık çalışmalara yeni başladık inşallah 2010 da hamile kalmış olurum rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı ewlatlar nasip etsin:Saruboceq:

X