2010 da HAMİLE KALMAK İSTEYENLERR BURAYAAA

günaydın bitanem damlaa biliomusun benim bugün 1.evlilik yıldönümüm ama eşim askerde:KK43:(ay Allah ım benden 2 gün sonra evlenen arkadaşım hamile komşum hemile okul başlasın daha 1 , 2 aylık evliler de hamile olacak ay içim bi garip oluo üzülüorum onlar adına seviniyorum ama buruk hep içim saçma değil mi bu yaa

kıızlarr bende istiyorum.3 yıllık ewliyim.yumurtlama dönemlerimi takip edemiyorum.doktora gitcem.inşş bu topik uğurlu gelirde hepimiz 2010 annesi oluruz.

günaydın bitanem damlaa biliomusun benim bugün 1.evlilik yıldönümüm ama eşim askerde:KK43:(ay Allah ım benden 2 gün sonra evlenen arkadaşım hamile komşum hemile okul başlasın daha 1 , 2 aylık evliler de hamile olacak ay içim bi garip oluo üzülüorum onlar adına seviniyorum ama buruk hep içim saçma değil mi bu yaa

canım haklısın.beniö etrafımdaki herkes ya hamile ya çocuğu oldu.çok üzücü bir durum.ama inşş bizimde olcakk.pisikolojiyi bozmamak gerek

nasıl bozmayım güzelim yaa bu ay bi ümitlendim bi ümitlendim test yaptım silik çıktı ammaann neye uğradığımı şaşırdım eşimi çağırışım var adam noldu kim öldü die şok oldu nasıl çağırdıysam artık kan testi verdik negatif tabikide çok üzüldük ikimizde inanki ya

üzülme canım içinide rahat tut eminim bir gün hepimiz o duyguyu yaşıcaz Allahın izniyle

ah ah inşallah bende ama 2010 da doğmuş olsa bebeğim keşke allah isteyen herkese nasip eder inşallah

8 aydır çalışmalar devam ama bi sonuç alamadık hayırlısıyla bizde burdan haber veririz birbirimize inş..:ecrin_bebek:

Mrb arkadaşlar bende şubattan sonra düşünüyorum.Şimdiden telaş sardı.Genel bir muayene için doktor araştırıyorum.Allah herkese nasip eder inşallah

günaydın kızlarr ağustos 2009 için son 13 gün zaman hızla ilerliyo hepimize hayırlı olsun inşallah:))

acaba 2010 un hangi ayında çalışmalara başlasam ben doğumun yaza gelmesini istiyorum kızlar çünkü çocuğun diş çıkarma dönemleri kışa gelirse daha rahat ediyomuş anneler :))) hem hamilelikte kışın daha rahatmış napsam acaba kararsızlığa düştüm... daha 2010 gelmeden hamile kalmadan kafayı taktığım şeylere bakarmısınız:))))))) en iyisi 2010 yaz aylarında hamile kalayım ben dimi ama...

X