2010 da HAMİLE KALMAK İSTEYENLERR BURAYAAA

ayyy bende 2010da istiyorum ama benim mart ayını geçirmem lazım, çok yoğun oluyorum o dönemde stresten zaten olmayabilir.
ama artık bende istiyorum...

kızlar bebişlerimiz bize gelir inşallah tez zamanda:-) bende cok istiyorum..

bu arada dogum yapan bir arkadaşımı ziyarete gittim...bana tiolar veriyor:-)

bişi dedi ama ne kadar dogru bilmiyorum..

çocuk yapmaya karar verdiğinde hergün ilişkiye girme dedi..bir gün arayla boşalmanın gerçekleşmesi gerektigini söylüyor..çünkü yeni gelen spermler içerde zaten önceki ilişkiden varolan ve 48 saat ömrü olan spermleri öldürürmüş..bu yüzden bir gün arayla yapmalıymışız...

merhaba bende hamile kalmak istiyorum bir senelik evliyim olmadı işallah bu sene olur adet düzenleyici kullanıyorum doktorum olur dedi ama olmuyo:KK43: bugün adet oldum sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti artık psikolojim bozuldu Allah herkeze yardım etsin sağlıklı sıhatli bebişler versin sevgiler...

kızlar bende 2010 annesi olmak için hazırlanıyorum eşim bu ay sonu yada eylül başı gibi varikoselden ameliyat olcak doktor ameliyat 3 ay sonra gebe kalabilirsin dedi inş kızlar dün herkes için dua ettim hadi inş 2010 yılında bizde anne olduk diye yazarız...

inşallah kızlar 2010 da hepimizin güzel haberleri gelir Allah hepimizin yardımcısı olsun 2010 da burda hep beraber doğum gününü bekleriz sağlıkla inşallah:))

inşallah kızlar 2010 da hepimizin güzel haberleri gelir Allah hepimizin yardımcısı olsun 2010 da burda hep beraber doğum gününü bekleriz sağlıkla inşallah:))

inşallah canım hepimizin yüzü 2010 da güler
bebişlerimizi alırız kucağımıza hayırlısıyla :emir_bebek::Saruboceq:

bu arada herkese GÜNAYDINN kimsecikler yok
tembellikmi yapıyorsunuz yoksa
hadi uyanın ilk kahve benden size :nazar:

merhaba bende hamile kalmak istiyorum bir senelik evliyim olmadı işallah bu sene olur adet düzenleyici kullanıyorum doktorum olur dedi ama olmuyo:KK43: bugün adet oldum sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti artık psikolojim bozuldu Allah herkeze yardım etsin sağlıklı sıhatli bebişler versin sevgiler...

canım üzme tatlı canını:teselli: hayırlısı olsun bende 2 senedir istiyorum ama tık yok inşallah olur bebişlerimizi kucağımıza alırız:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

kızlar bende yeni başladım bu siteye bakmaya.çünkü artık bir bebiş düşünüyorum 14 aylık evliyim yaklaşık 4 aydır bebek düşünüyoruz.. ilk ay yumrtam olustu fakat küçüktü 2. ay yumurtam olmadı ve bu ay bir adet gelişmiş yumurtam var inş bende 2010 a hamile olarak girmek istiyorum. burda sitede yazılı olanları hep okuyorum geçen ay leke gelince acaba hamilemiyim dedim fakat adet oldum yani 1 ayda 2 kez adet oldum bu son adetten sonra ilk defa yumrtam gelişti ama tarçın çörekotu bal karısımı kullandım bunun faydası cok sanırım. ama su bir gerçekki ayda 2 kez adet olmamada neden olan bu karısım oldu. doktorum yumrtlama dönemin bu ay geç oldu normalinden çalışmalara devam dedi. inş ay sonunda mutlu haberi alırım kızlar valla insan psikolojik olrak cok kafaya takıyor ve sanki hamile deilsenizde hamileymiş gibi duygular hissedip hayal kırıklıgına ugruyorsunuz. artık yaşamak istemiyorum 3 aydoır hastaneye gittiğimde yanımda birsürü hamiş oluyor ve ben onlara sadece bakmakla yetiniyorum . herşeyin bir zmanı var gerçekten dogru doktorum ihçbisorunun yok diyor pskolojik senin diyor .inş hamile oldugumda sizlere paylaşıcam. ama sunuda unutmamak lazım ben bu işe yeni baş koydum daha 4 ay oldu...
bende oleeeeeeeeeeey demek istiyorum nasipse...

damlacım canım ii dileklerin için teşekkürleropuyorumnanaktan pazartesi belli olacak kısamı asteg mi asker öğretmen miÇok üzgünüm çoook canım folik aside en az 3 ay önce başlaman gerekiomuş ama biliomusun doktora danışmadan kullanmak sakıncalıymı yani ben öle biliorum belki yanlıştır ama marul ve fındık b12 deposu tavsiyem bi avuç fındık yemen doktora gitmeden önce aşırıya kaçarsa biş oluomuş ama neydi unuttumki:uhm:

Hayırlısı olsun İnŞallah kısa dÖnemmİ asker canım
belli değil ki tatlım ya o da kasıo işte sonra ya bebikim olmazsa die strese giriom saçma ama burdaki arkadaşlarımı hep takip ediorum yazmasamda onları görünce çok korkuorum valla

damlacım canım ii dileklerin için teşekkürleropuyorumnanaktan pazartesi belli olacak kısamı asteg mi asker öğretmen miÇok üzgünüm çoook canım folik aside en az 3 ay önce başlaman gerekiomuş ama biliomusun doktora danışmadan kullanmak sakıncalıymı yani ben öle biliorum belki yanlıştır ama marul ve fındık b12 deposu tavsiyem bi avuç fındık yemen doktora gitmeden önce aşırıya kaçarsa biş oluomuş ama neydi unuttumki:uhm:

teşekkür ederim canım benim bildiğimde 6ay dı ama ben nasıl olsa çalışmalara 2010 da başlıcam için şimdiden acele etmeyeyim ozaman

ınşallah bende 2010'da tekrar hamile kalmayı düşünüyorum.ılk hamileliğim boş gebelik nedeniyle sonlandırıldı.Folik asit kullanmamıştım ben plansız bir hamilelikti benimki;ama sorun etmeyin folik asiti hamile kaldıktan sonra da kullanabiliyorsunuz günde 3 tane içerek...ınşallah Allah hepimize hayırlı bebişler verir...

merhaba arkadaşlar bende bende hamile kalmak istiyorum 3 ayımız ama hep negatif ya arkadaşlar ben ok tecrubesizim bu konuda bazı arkadaşlar ilişkiden sonra belinin altına yastık koy dior bu ne kadar doğru bilgisi olan varsa cevap verebilirmisin bide başka neler yapılabilir ya ben çok istiyorum artık ve sanıırm sitres yapıyprum bunu:KK43:

canım benim tecrübeyle olmazki bu işler hem daha üçüncü ayınızmış normal dio doktorlar hesaplayıcılar ama tabi şu yastık işinde fayda görüolar hemen ayağa kalkmıcakmışsın hayırlı olsun bitanem

evet aslında erken canım ama kendime sitres yapıyorum işde ya hiç olmazsa diye bu sitresi üzerimden nasıl atıcam bilmiyorum birbirimize dua edlim kızlarrr

edelim tabi canım benim:)kızlarr topicimiz çok arkada kalmış ama ya bizden başka hamileiğini 210 da isteyen kime yok mu ya

aslında biz istiyoruz ya inşallah Allah da nasip eder Allah ım hiç birimizin kucağını boş bırakma yarabbimmmmm

Merhabalar aranizda ben de varim...neden bilmiyorum ama 2010 yilinda hissediyorum..Allah malum ediyordur insallah..Allah yaniltmaz insallah..Bu arada Insallah 2010 yilinda hepimiz bebeklerimizi Allah'in izni ile saglikla sihhatle hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz...Insallah Allah'im...Amin..

X