• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebeklerinin cinsiyetleri...

aynur53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
636
3
68
37
Rize
kızlarrr artık tahminen de olsa bebişlerimizin cinsiyetlerini öğrenebilcemiz döneme geldik sanırım. benim bugün kontrolüm var. umarım doktorum birazda olsa ipucu verir. sizler bebeklerinizin cinsiyetlerini öğrenebildiniz mi? kızınız mı olcak yoksa oğlunuz mu? ve bu mutlu haberi gebeliğinizin kaçıncı haftasında aldınız? :CüvCüv:

selam cnaım topıgın hayırlı olsun ılk ben yazıyorum :)

benımkısıne 12 haftalıkken yuzde 70 erkek dedı ama hayırlısı hala sansım var yuzde 30 da olsa kız olabılır demı :) senın ıcınde ıns hayırlısı olsun allah gonlune gore versın

canım ben dün doktora gittim daha çok erkeğe benzio ama bence kız, dedi doktorum. o ne demekse kaydirigubbakcemile3 ne güzel sen erkenden öğrenmişsin cinsiyetini kesn olmasa da yüksek bi olasılık vermiş. ben şimdi 1ay daha beklemek zorundayım. bebekler sağlıklı olsun da artık gerisi önemli deil hiç zemuszemus

Benimki göstermedi yüzüstü yatıyordu haftaya kontrolüm var bakalım gösterirmi.

Canımm hayırlı olsun yeni topiğimiiizzza.s.
Benim bebişime gelince Dupduru bi kız geliyor inşallah..
12. haftada öğrendim ben de.

Canımm hayırlı olsun yeni topiğimiiizzza.s.
Benim bebişime gelince Dupduru bi kız geliyor inşallah..
12. haftada öğrendim ben de.

yaaa ne güzel erken öğrenmişsin sen hemde kız olmasına rağmen. genelde kızlar daha geç gösterir derler. ben öğrenemdm daha offf offf :sinifsinif:

ayy kızlar bende cuma günü gidiyorum doktora bakalım belli olcakmı allahım hayırlısını versinde....

yaaa ne güzel erken öğrenmişsin sen hemde kız olmasına rağmen. genelde kızlar daha geç gösterir derler. ben öğrenemdm daha offf offf :sinifsinif:

Öğrenirsin yakında tatlım sıkma canını doktorum çok zorladı 1 saat orda kalmıştımkaydirigubbakcemile3 çok merak ediyorum diye :1:

13.haftadayım 2 gün önce kontrolümüz vardı.büyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz.ama belli değil tabi.kız olma ihtimalini de unutmamak lazım.sağlıklı olsunlar da...

14+6 haftalıkken %90erkek dedi doktor aslında ben %100 diyorum çünkü oğluşumun pipisini gördüm kızlar....

benimkide 13+4 de %99 erkek dedi hatta pipisinide gördük ama yinede ben 16.haftadan önce emin olamıyorum çünkü bu aylarda yanılma olabiliyor.

Bende bugün öğrendim büyük olasılıkla erkek dedi.Hepimiz için hayırlısı

bende 11. haftada az bucuk ogrenenlerdenım..:)
ne kadar annelerın hısslerı sasmaz deselerde , bu sefer tutturamadım sanırım..
ılk cocuguma herkese ınat kız dedım ve kız oldu..
bundada hep erkek erkek dedım ama..%65 benı ters koseye yatırdı..:)
sımdılık kız gıbı gorunuyooo..bakalım hayırlısı .
saglıkla kusursuz kedersız kucagıma gelsınde..
tabı sızler ıcınde dılıyorum..:)

bende en son öğrenenlerden olucam sanırım
ve genelede tahminler kız olduğu yönünde
daha doktorum hiçbi şey demedi ufacık bile
bakalım ne olucak
hayırısı,
sağlıkla gelsin d edaah ne isteriz.

Slm kızlar bende 13.haftamda doktora gıttıgımde jız gıbı gozukuyo ama kesın bırsey demıyorum dedı doktor sımdı 16.haftadayım emın olamadıgımız ıçın merak edıyorum bu ay gıttıgımde bellı olur insallah allah kerkeze hayırlı elıayagı duzgun saglıklı beişler nasıp etsın

Back