• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebeklerinin cinsiyetleri...

bana 13 haftalıkken çok hareketli ufak bi çıkıntı görüyorum erkek olabilir demişti. cumartesi gittik kontrole 16.haftayız hareketli olmasından dolayı zorda olsa poposundan bacak arasını yakaladı bu sefer de kız dedi bilmiyorumkismile ama kesin değil 20.haftada kesin belli olur dedi. ama büyük ihtimal kız dedi gene emin olamadığım için bebişim diye seviyorum bi tanemi

banada 10 ve 13ncü haftada erkeğe benziyo dediler
dün 17 hafta 3 günlükken pipinin resmini çekip verdi

Bizede 13+2 de %90 kız dedi.Bir oğlumuz var,birde kızımız olsun çok istiyoruz tabiki ama %100 demeden kendimi alıştırmak istemiyorum.Hiçbirşey almadım henüz zaten. Bi dahaki randevumuz 17 Temmuz da,iple çekiyorum..Rabbim hepimize sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin...

slm arkadaşlar bende 15+3 haftalık hamileyim.bizimde oğluşumuz olacak sabırsızlıkla bekliyoruz...

merhaba kızlar bende 15+1 günlük hamileyim. 1oğlum var 3yaşında 1de kızım olsun geçiyor gönlümde tabi önce sağlıklı sıhatli olsun ama hep kızım olsun istiyom dr bile cinsietini öğrenmeye gitmedim aslında cok merak ediyom ama birazdaha bekliyim diyom gerçi erkekte olsa başımın üstünde yeri var ama istiyom ,inşallah allah bana 1de kız evlat verir hayırlısıyla

16.haftada gıttım yuzde yuz kız dedı.18.haftada baska bı dotora gıttım kesın erkek dedı.buda pıpısı dedı.gordum ama pekde benzetemedm.ama oda yuzde yuz erkek dedı.kafam acayp karısık.sırf cınsıyet ıcınde sureklı doktora gıtmk ıstemıyorum guya turkıyeden kıyafet alıp donecektm ama nasıp olmucak galıba.ne dersınız oglu olanlar en son tahmın dorumudur sızce?afedersnz ama cok kucuk bı cıkıntı var resımde bole ıkı tane de nokta var..

merhaba arkadaşlar bende 19 dokuz haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyeti kız...aralık anneleri hep kız doğuracak galiba ne güzel ..bizde isim arayışına girdik ilk bebeğim daha zaman var..arkadaşlar güzel kız isimlerini payşırsanız sevinirim..

merhabalar benimde 4 yaşında bir oğlum var ve şimdi bir kızımız olacakmış % 70 ihtimalle :) kız olma şansı biraz daha artsın. Ciciler almayı iple çekiyorummm. Ne şirin şeyler var yaa..

merhaba bende 14+3 ken öğrendim kızmış :) çok güzel Allah hayırlı evlatlar dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah hepimize....

kızlar bizimde oğlumuz olacak 16+6 da öğrendik bu gün... pipisini bile gördükkkk resmini çekti verdi doktotrumuz...

Back