- 19 Şubat 2011
- 351
- 30
- 98
- 41
evet canım ben deminde yazdığım gibi uyuyunca açıyorum tv yi ya da yanında sohbet ediyruz hep uyurken bende sese alışsın istiyorum uyanıkkende arkası dönükken açıyorum,dediğin gibi 3-5dk.dan bişey olmaz sanırım ama ben bu olayı çok yakınımda yaşadığımiçin daha temkinli yaklaşıyorum heralde sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali,alt katımda oturuyorlar çünkü ve gözümün önünde büyüdü o ufaklıkta,her anını bu konuyla yaşadığı her sorunu gördüm,
kızımda yaklaşık 1 aydır artık emerken bile ses duyunca emmeyi bırakıp ses bakıyor,oyuncaklarımzla da oynamaya başlıyoruz artık bizde anakucağındaki oyuncaklarımza bayılıyoruz hemde bu hafta tutmayıda başarıyoruz ara ara,allah hepimizin bebişlerine sağlık versin inşallah
milupanın bana gönderdiği bir cd de bebeğinizi emzirirken etrafta ses olmasın yada dikkatini dağıtacak birşeyler olmasın diyor. yoksa emmeyi bırakıp dikkatini sese verir diyor.
bende emzirirken dikkatini dağıtacak şeylerden uzakta emziriyorum bazen sinirlendiğinde de konuşarak emziriyorum o zaman emmeye devam ediyor.
birde aklım şeye takıldı. milupanın uzmanları şey demiş 4.aydan itibaren organik meyve sularından vermeye başlayın demişler. kafam karıştı herkes 6 aya kadar sadece anne sütü verin diyorlar. galiba anne sütü yetmeyenlere mi verin demek istemişler anlamadım en iyisi doktoruna sormak.