- 15 Şubat 2009
- 1.057
- 21
- 358
- 40
hoş geldin canım aramıza hamilelij fena değil ama bu halsizlik beni öldürcek saçımı toplasam yorulıyorum sizce neden ya ii de beslenmeye çalışıyorum ama nie böle oluyo acaba
oley nihayet geldin bende seni bekliosum bıcırıktan ses yok sanki içimde yok gibi nedense içim bi tuaf çok belirtim yokya hissettiğim bişeyde hamile değilim sanki esas sen nasıl oldun ondan bahset hem o yazdıklarımı ben yazmadım bebişin bana yazdırdı
kansızlık var zaten canım bende demir hapı içiyorum o yüzden maaşallah doktor gibi olduk hepimiz bebeğim için herşeye katlanıyorum napiimcanimm aslinda normal deniliyor halsizlik,yorgunluk icin..uykunu mu alamiyorsun acaba?
doktora ne zaman gideceksin,gidince söyle kan sayimi yapsin,belki kansizlik falan vardir,icin rahatlar en azindan yerimseniben
eee yegenim büyüdükce kan istegi artiyor,sende hizla ona pompaliyorsun ne var ne yok..oda seni yoruyordur annesi...sol tarafina yatmaya calis dinlenirken yerimseniben
aynen öle canım saol çok teşekkür ederim herşey onlar için dediğin gibihosbulduk
olur canim hamilelikten kaynaklaniyor
bunlar tatli rahatsizliklar
ee anne olmak kolay deil
bunlara katlanacagiz yeterki miniklerimiz saglicakla dunyaya gelsinler
bende aynen masaya kafam düşücek şimdi vursam kafayı kaçta kalkarım kimbilirHoşbulduk. Yorgunluğun temel sebebi vücudumuzun çok çalışmasıymış. Ekstra hormon üretmeye, kan üretmeye çalışıyormuş. Hamileliğin ilk başında kalp daha hızlı atmaya başlıyormuş kan pompalamak için. Bu sebepten yoruluyormuşuz. Ben de esneyip duruyorum, Allahım uyumak üzereyim masamda.
senden smear mi aldılar acaba rahim ağzı kanseri için her kadından alıyolar onu cnm..canimm cok sagol..ancak gelebildim,yeni geldik doktordan..
hatirlarsan o haftalarda benimde öyleydi,gerci hala öyle..hafif bulanti,halsizlik,uyuma istegi var..kipirtilari bi hissedelim o zaman süper olcak fistik annee alkisalkisalkis
ben daha iyiyim iste canim..bugün yeni doktora gittik,oda bakti alttan..
bu aralar cok rahatsiz ettik bizim ufakligi, 2hafta yok kontrol ohaoldumsmile
demir cubuklarla actilar iyice,icerden bi sivi aldi doktor,hangi hastaliga bakti anlamadim ama canim coook yandi...cumartesi acildede yapmislardi,igrenc bisey eyvahedigeldismile
baskada bisey yok canim sükür,senden ne haber anlat bakalim :CüvCüv:
kansızlık var zaten canım bende demir hapı içiyorum o yüzden maaşallah doktor gibi olduk hepimiz bebeğim için herşeye katlanıyorum napiim
aynen öle canım saol çok teşekkür ederim herşey onlar için dediğin gibi
bende aynen masaya kafam düşücek şimdi vursam kafayı kaçta kalkarım kimbilir
senden smear mi aldılar acaba rahim ağzı kanseri için her kadından alıyolar onu cnm..
herşeye rağmen bebişin ii olmasına çok sevindim bende napiim işte cumayı bekliorum dört gözle eğer allah nasip ederde kalp atışlarını duyarsam miniğimin yada miniklerimin akşam yalovaya kayınvaldemlere geçicez herkes orda olucak topluca sölicez inşallah hayırlı haberler alırım doktordan rica edip foto makinasına videoya alıcam kalp atışlarının sesini tabi duyabilirsek şimdilik bana görmekte yeter ama
canim ihmal etme ilaclarini o zaman..cuma günü doktoruna ne var ne yooook anlat..
birde bana acildeki bayan doktor dedi magnezyum takviyesi al,rahmi güclendirir dedi..
bak sormayi unuttum kendi doktoruma,liste yapicam bi daha :sinifsinif:
aile duyacak yani ne güzel,darisi doguma olsun insallah :Saruboceq:
sanirim canimm semear mi aldilar nedir bilmiyorum valla..ama hem cumartesi hemde bugün yaptilar..ne gicik bisey ya :bbo:
kan testindede taksoplazma,hiv virüsü ve bi sürü test yapicaklarmis..ah ne bileyim valla hayirlarla dogsunlardaa insallah :Saruboceq:
kızlar benim belimde agrı var korkuyorum eyvahedigeldismile
kızlar benim belimde agrı var korkuyorum eyvahedigeldismile
sağolun kızlar doktor bana progestan verdi günde 3 tane içiorum da ilkide düşünce insan telaş oluyoo:sinifsinif:
hımmm seninki daha zormuş canım yaa benim ilki düştü diye doktor verdi bende kan pıhtılaşması için herrgün göbegimden igne yapıorum kendime kan sulandırıcı
hımmm seninki daha zormuş canım yaa benim ilki düştü diye doktor verdi bende kan pıhtılaşması için herrgün göbegimden igne yapıorum kendime kan sulandırıcı
walla öle canım herşeye razıyız doktor degerlerin düşük dış gebelik olabilir dedi içim içimi yiyo daha hamileliğime sevinemedim bile cuma günü tekrar gitcem bakalım kese görünecekmi?
bende de düşük riski olduğu için günde 3 kez progestan 200 tablet kullanıyorum.ama doktor ağızdan değil,vajinal alacaksın dedi.ağızdan alınınca mide asidinden dolayı tam etki gösteremiyormuş.
heeehh düşükten sonra bi dış gebelik riski eksiti töbe töbe sen sıkma canını bu doktorlarada gıcık oluyorum değere göre yorum yapıp insanın canını sıkıyolar bnm de cuma kalp atışı günü bakalım nası olucak cumayı iple çekelim bari biz seninle belki çabuk gelir eyvahedigeldismile
ayyy walla allahım çok çabuk gelir inşallahhh o kadar merak ediorumki bide korkuorum ya sonuç kötü çıkar görünmezse diyeeeyvahedigeldismile mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?