2010 Aralık Anneleri

denizim benim doğum tarihi de 2ocak çıkıyo ama ben de son güne kadar beklemez heralde diye düşünüyorum aynen...son adet 28 mart...
sen doktora gittinmi cnm?ben gittim ama hiçbişey söylemedi...doğru düzgün hamilesin bile demedi....en son sonuç dedim gebelik var dedi...10 gün sonra filan gideyim diyorum ben de...bugün tan 4 haftalığız adete göre...hepimizin hakkında hayırlısı olsun,Allah gönlümüze göre versin...bu arada ben hala aielerimize söylemedim hamile olduğumu..siz nasıl yaptınız?söylediniz mi yoksa keseyi kalp atışlarını görmeyi mi beklediniz?

bnm şu sıralar hiç iştahım yok
bebek nasıl gelişecek bilmiyorum
bazen de bir iştahım oluyor ki yediğim sadece tadımlık bir lokma...
szler nasıl besleniyorsunuz arkadaşlar
her gün düzenli yediğiniz gıdalar neler
ben zorla da olsa süt ve yumurta yemeğe çalışıyorum
balık yemediğim için günde 2 adet ceviz yemeğ çalışıyorum ama
çoğu zaman unutuyorum...

Merhaba Aralik anneleri. Cucu gecmis olsun. Benim de durumum Deniz arakadasimiz gibi. SAT 26 Mart, dogum tarihi 2 Ocak. Ama ben daha erken gelir diyorum. Daha bugun ogrendim, cok taze. Icinizde tecrubeliler varsa bana yol gosterebilir mi? Sizce bu topikte mi olmaliyim? Allah hepimizin bebegini saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.

Sesomu ayniyiz seninle. Allah bir avazda kurtarsin. Ben de 4+2yim, sadece esime soyledim. Keseyi gormek istiyorum once. haftaya cuma 5 haftalikken gitsem mi diyorum. Senin kanda mi cikti idrarda mi?

Merhaba Lalehan, ben bugun sut, findik, badem, gun kurusu, muz aldim. Folik asit aliyorum .Kahve icmiyorum. Cayi azalttim. Ac kalmamaya calisiyorum. Ama dah cok yeni. Kendini uzme Afrikali kadinlar ac ama cocuklarini doguruyorlar, onun gidasini senin vucudun saglar bence. Bir tek folik asiti ihmal etmemek lazim.

Bu arada kendimi tanitayim. 3 yillik evliyiz. 6 aydir cocuk istiyoruz. Ates olcme yontemiyle hamile kaldim.

evet bu konuda haklsın
bende hep düşünürüm Afrikadaki Nijerdeki insanları düşünürüm...
ve halime şükrederim..bizler aslında çok şanslı bir ülkede yaşıyoruz
yiyecek içecek herşeye sahibiz...
folikasit ihmal etmiyorum..
hergün sabah kalkarkalmaz bir avuç olmak üzere fındık badem yerim
2 gündür kalmamış evde bende dışarı çıkmaya eriniyorum...
bu iştahsızlık 3 ay kadar sürebilir diyor dr.
her ay farklı bir gelişme olurmuş..
artık bebişler için katlanacaz..
kahveyi ve kolayı yıllardan beri içmiyorum zaten
gun kurusu yazmışsın ne olduğunu anlamadım CADIARZU
payalaşımın için tşk.

kayısı kurusunun kahverengi olanı. Karaya çalıyor hani. Kan yapıcı. Normal kayısıda boya var sanırım. hadi bakalım bir yolculuğa çıkıyoruz. ınşallah hayırlısıyla tamamlarız. iyi geceler.

7 haftadan önce kalp atışları duyulmuyo diyolar..zaman nasıl geçcek kızlar yaaa...ben bi taraftan herkese sölemek istiyorum bi taraftan da erken diyip kendimi bastırıyorum....
7. haftayı bekleyemem heralde 10 gün saora giderim ben doktora...

kızlar. evet sizinle aynı tarihelrimiz. benimde son adetim 28 mart. tahmini doğum tarihi 2 ocak çıkıyo ama ben sezeryan olucam. bu belli. benim hikayem sizlerden farklı biraz . ben 5 ay önce 33 haftalık bebeğimi kaybettim erken doğumla. ilk defa bu ay denemeye başladım hiç umudum yoktu ama tuttu. soğan kürü,incir kürü, bal,tarçın,çörekotu falan yapmıştm belki onalr işe yaradı. bende bu sabah öğrendim.adetim 1 gün gecikince. valal ben yarın kan testi ayptırmaya gidicem. ondad görünce içim rahatlıyacak. sonra 2 gün sonra 2 gün sonra 2ye katlıyomu diye baakrım.daah kese ve kalp atışı görmeye var. 10 gün sonra falan kese görünür erlade ondan en az 1 hafat sonra da kalp atışı duyular sanırım. ebn size göre biraz tecrübeli sayılırım. istediğinizi sorabilirsiniz. elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. bence bzi bu topikte olmalıyız. ocağa kalmaz bence. inşallah bebklerimzii sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder Rabbim.

hoşbulduk canım..
sen benden öndesin..bebişini kesin görürsün de kalp atışını tam bilemiyorum..o biraz daha ilerideydi sankimm..fisfisfis

ben her gece bebişimin fotosunu öpüp yatıyorum..Şeniz
içim azıcık darlansın,hemen ona bakıyorum.halbuki o içimde..ne tuhaf yaaaa..kaydirigubbakcemile3
Allah hepimize sağlılı hamişşşlikler nasip etsin,yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallahh

Selam kızlar, yeni hamişlerimiz hoşgeldiniz, hayırlı olsun!!!
Ben dün tahlillerimi gösterdim dr.a sonuçlar iyi, herşey normal dedi. Eve olan mesafe yüzünden hastane değiştirmeyi düşünüyodum, o yüzden dün başka bi hastanede bi doktora gittik, o da herşey iyi dedi, son adet tarihine göre farklı çıkıyo dedim, geç yumurtlama dedi. 7+2'ydim salı günü, cumartesi 7+4 çıktı, ölçümler farklı oluyo diye çok takılmadım, doktor da önemsiz dedi zaten. Yalnız çok genç ve tecrübesiz gibi bu yeni gittiğim doktor ben de aynı hastanede başka bi doktora gitmeyi düşünüyom 1 ay sonra. 2'li test zamanın oluyo 1 ay sonra gel dedi çünkü bu doktor.

Son düzenleme:

ahh ahh minik yavrum teyzesinin gülü ne dedi az öne biliyomusun teyzesine
teyzecik ben geçen gün annemi çok üzdüm onun kasıklarını ağrıttım ama napiim buraya sığmıyorum artık ittim ittim itiim biraz genişlesin yerim azcık açılsın rahat ediim dedim ama ben nerden bileyim annemin böle canını yakacağımı hem teyzecik babacıkta çok korktu biliyomusun bana bişey oldu sanmışlar ama ben fotoğafım çekilirken onlara poz verdim mutlulardır artık dimi dedi..

dar gelmiş ona yeri cicim korkma sen bişicik yok geçmiş olsun

selm güzel hamişler...
yarın kısmetse test yapıcam. dua edin bana.

annnaaaaaaa bugün test günü desene o zaman e hadi ne zaman yazıcan sonucu

günaydın hanımlar

günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorum sağlıkla..

günaydın hanımlar nasılsınız

bnm hafif mide bulantılarım başladı ama nedense benim ki yemek yiyince oluyor sizde durunlar nasıl

bide kızlar sanki içimde yokmuş gibi geliyo 6. hafta olucak cuma günü kalp atışı 7. haftadan önce duyulmaz diyen arkadaşlar olmuş ben duyamazmıyım acaba görsemde yeter gerçi

bende perşembe günü gidicem dr 6+4 olacak o zamana kadar inşaALLAH görürüm kalp atışlarını. Bende bulantı yok şükür sabah aç karnına demir hapımı içince hafif bulantım oluyo. şükür daha öyle şiddetli bulantım olmadı. acaba diyorum bende mi bir anormallik var neden midem bulanmıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşaALLAH gittiğinde sen görürsün canım. RABBİM kötüsünü vermesin inşaALLAH.

günaydın arkadaşlar..Bugünde sabahtan hiç keyfim yoktu.Midem bulandı çok.Ekmek peynir domates kurturacım oluyo.1,2 saat sonra yine içim kıyılır.Ya bu midemin ne sorunu var anlamadım.Sanki yediklerim anında öğütülüyor, kıyılmaya başlıyor, Sizlerindemi böyle.

günaydın canım hoşgeldin. ben öyle sık sık acıkmıyorum ama sabah kalktığım zaman çok aç oluyorum demir hapımı içtikten sonra yiyorum ancak o zamana kadar içim gidiyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…