- 10 Haziran 2009
- 997
- 75
- 323
selm güzel hamişler...
yarın kısmetse test yapıcam. dua edin bana.
Rabbim hayırlısını versin
Dualrın gerçek olsun a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selm güzel hamişler...
mrb kızlar . sanırım bende aralık annesi olucam. bu sabah çift çizgiyi gördüm. netten doğum tarihine baktım son adet tarihime göre 2 ocak diyo ama ebnim sezeryan olacağı kesin olduğu için sanırım aralık annesi olucam. uamrım hepimiz sağlıkla hayırlsıyla alırız bebişlerimizi kollarımıza. ben çok heyecanlıyım bugün.
kızlar allah nasib ederse ben de aralık annesi olacağım galiba....bugün doktora gittim,hcg 224 çıktı ama doktor keseyi göremedi...sizin de başınıza gelmiş bu durum...peki çevrenize,ailenize söylediniz mi hamile olduğunuzu yoksa bebeği gördükten sonra mı söylediniz?...
mrb kızlar . sanırım bende aralık annesi olucam. bu sabah çift çizgiyi gördüm. netten doğum tarihine baktım son adet tarihime göre 2 ocak diyo ama ebnim sezeryan olacağı kesin olduğu için sanırım aralık annesi olucam. uamrım hepimiz sağlıkla hayırlsıyla alırız bebişlerimizi kollarımıza. ben çok heyecanlıyım bugün.
Rabbim hayırlısını versin
Dualrın gerçek olsun a.s.
azizecim hakkında hayırlısı olsun..gönlüne göre olsun...:)
Sesomu ayniyiz seninle. Allah bir avazda kurtarsin. Ben de 4+2yim, sadece esime soyledim. Keseyi gormek istiyorum once. haftaya cuma 5 haftalikken gitsem mi diyorum. Senin kanda mi cikti idrarda mi?
Merhaba Lalehan, ben bugun sut, findik, badem, gun kurusu, muz aldim. Folik asit aliyorum .Kahve icmiyorum. Cayi azalttim. Ac kalmamaya calisiyorum. Ama dah cok yeni. Kendini uzme Afrikali kadinlar ac ama cocuklarini doguruyorlar, onun gidasini senin vucudun saglar bence. Bir tek folik asiti ihmal etmemek lazim.
Bu arada kendimi tanitayim. 3 yillik evliyiz. 6 aydir cocuk istiyoruz. Ates olcme yontemiyle hamile kaldim.
denizim benim doğum tarihi de 2ocak çıkıyo ama ben de son güne kadar beklemez heralde diye düşünüyorum aynen...son adet 28 mart...
sen doktora gittinmi cnm?ben gittim ama hiçbişey söylemedi...doğru düzgün hamilesin bile demedi....en son sonuç dedim gebelik var dedi...10 gün sonra filan gideyim diyorum ben de...bugün tan 4 haftalığız adete göre...hepimizin hakkında hayırlısı olsun,Allah gönlümüze göre versin...bu arada ben hala aielerimize söylemedim hamile olduğumu..siz nasıl yaptınız?söylediniz mi yoksa keseyi kalp atışlarını görmeyi mi beklediniz?
Merhaba Aralik anneleri. Cucu gecmis olsun. Benim de durumum Deniz arakadasimiz gibi. SAT 26 Mart, dogum tarihi 2 Ocak. Ama ben daha erken gelir diyorum. Daha bugun ogrendim, cok taze. Icinizde tecrubeliler varsa bana yol gosterebilir mi? Sizce bu topikte mi olmaliyim? Allah hepimizin bebegini saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.
hosgeldin canım ..ayyy bende 6 haftalık hamişim aynı dediğin gibi hiç iş yapmıyorum birşey olcak diee..nede olsa ilk bebişş insan sabırsızlanıor aman Allahım nasıl bir duygu bu tüm anne adaylarını cook iii anlıyorummm ..hihoyyyt benimde cumaya randevum var ilk kez görcem inşallah bebişimii bakalım kalp atısını duyarmıyımm...:CüvCüv: hepinize tatlı hamilelikler dierimmm:lepi:
selam kizlar..
kasilma ve kramp sikayetiyle dün gece yarisi acile gittik..
kopucak sandim rahmim..
belki normaldir dedik ama esiminde benimde icimiz rahat etmedi..
hastanenin kadin ve dogum bölümüne aldilar hemen..bi sürü test,tetkik..
bayan doktor hemen ultrasona aldi,sükür bebisimizi sag salim gördük,kalbini dinledik evimize geldik..:asigim:
Allahim yasatmasin böyle korkular hickimseye...
idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediler,testler falan temiz cikti..hersey normalmis sükür..yorgunluktan diye düsündü doktor..
dogrudur cünkü dün hep sandalya tepesinde yada ayaktaydim bahcede..
dikkat edin kizlar...fazla yorulmamaya gayret edin..
selm güzel hamişler...
günaydın hanımlar
günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorum sağlıkla..
günaydın hanımlar nasılsınız
bnm hafif mide bulantılarım başladı ama nedense benim ki yemek yiyince oluyor sizde durunlar nasıl
bide kızlar sanki içimde yokmuş gibi geliyo 6. hafta olucak cuma günü kalp atışı 7. haftadan önce duyulmaz diyen arkadaşlar olmuş ben duyamazmıyım acaba görsemde yeter gerçi
günaydın arkadaşlar..Bugünde sabahtan hiç keyfim yoktu.Midem bulandı çok.Ekmek peynir domates kurturacım oluyo.1,2 saat sonra yine içim kıyılır.Ya bu midemin ne sorunu var anlamadım.Sanki yediklerim anında öğütülüyor, kıyılmaya başlıyor, Sizlerindemi böyle.