canimm bulantilarinin seni bu kadar yormasina üzüldüm..insallah bir an önce gecer..iyi geceler guzel anne adaylari...opuyorumnanaktan
ben su an gece kusu modundayim cunki felaket derecede bulantim var kafamçokkarıştı
bu sabah uyandigimda hafiften vardi ama gun ilerledikce artti ve birde bas donmelerim oldu, allahtan annemlerdeydim, evde yalnizken olsaydi korkardim....
bugun uyandigimda kendimi cok tuhaf hissettim, evlatla anne arasindaki bagi dusundum, ne kadar guclu bir bag, once içimde sonra kucagimda buyuyecek ama gozumde hep kuçuk kalacak (insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz)
daha onu gormedim ama anne olmak bambaskaymis....
canimm aynen..normaldede zayif biri degilim,göbisim var hafiften aldigim kortizonlardan..Benim gibi 8 . hafta içinde olanlar karınlarda bir gelişme varmı?Benim çok gerildi , gaz, rahim büyümesi falanda olabilir.Erkenmi çıkıcak acaba diyede merak ediyorum.
canimm cok normal..kizlarda söylemisler zaten ama sakin bebisini strese sokma canimm..daha görürsünde kesenii,kalbinide duyarsin insallahhhh :Saruboceq::çok üzgünüm:KIZLAR NORMAL DEİLMİİ HERŞEY DOKTORUMA PEK SORU SORMADIMHEYECANDAN İNŞŞ KALBİNİDE DUYARIM
kızlar son 5günüm kaldı...
kızlar bugun doktora gittim keseyi gorduk cok sukur :) iki hafta sonra tekrar cagirdi hem kalp atislarini gormek hem de detayli tahliller icin
5, haftadamı gidilmeli 6, haftadamı ben daha hiç girmedimde ultrasona ?
kızlar son 5günüm kaldı...
slm arkadaslar nasilsiniz?
benden iyilik benim ultrasona 3gun kaldi heyecan yapmaya basladim, acaba gorecezmi yerli yerindemi kalbini duyarmiyiz.....
kızlar benim 5 haftalık gebeyim yaa kese 4cm sizce nasıl yaa doktorum hiç açıklma bile yapmıorr sinnir oldum sizin ne kadar
kizlar nasilsinz? bayadir giremiyorum.ins herkesin bebegi sagliklidir.ben allahin izniyle 8 hafta oladum.hatta bitmek uzere hala mide bulantilarm var ama azaliyo sanki.gecen haftalardaki kadar degil..ne guzel seymis yemek yiyebilmek..
mrb kızlar . sanırım bende aralık annesi olucam. bu sabah çift çizgiyi gördüm. netten doğum tarihine baktım son adet tarihime göre 2 ocak diyo ama ebnim sezeryan olacağı kesin olduğu için sanırım aralık annesi olucam. uamrım hepimiz sağlıkla hayırlsıyla alırız bebişlerimizi kollarımıza. ben çok heyecanlıyım bugün.
selam kizlar..
kasilma ve kramp sikayetiyle dün gece yarisi acile gittik..
kopucak sandim rahmim..
belki normaldir dedik ama esiminde benimde icimiz rahat etmedi..
hastanenin kadin ve dogum bölümüne aldilar hemen..bi sürü test,tetkik..
bayan doktor hemen ultrasona aldi,sükür bebisimizi sag salim gördük,kalbini dinledik evimize geldik..:asigim:
Allahim yasatmasin böyle korkular hickimseye...
idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediler,testler falan temiz cikti..hersey normalmis sükür..yorgunluktan diye düsündü doktor..
dogrudur cünkü dün hep sandalya tepesinde yada ayaktaydim bahcede..
dikkat edin kizlar...fazla yorulmamaya gayret edin..
slm arkadaslar nasilsiniz?
benden iyilik benim ultrasona 3gun kaldi heyecan yapmaya basladim, acaba gorecezmi yerli yerindemi kalbini duyarmiyiz.....
herkese merhabalar kızlar..
yeni keşfettim burasını..aklinialirimsmile
baktım bizim kızlar burda..kaydirigubbakcemile2
ben de 5.haftalık hamişşşimm..:CüvCüv:
cucu canım çok geçmiş olsun..aman dikkat et kendine.biliyorsun bizim bebekler kıymetli..
ben bütün gün yatıyorum valla..evi b.. götürüyooooo..:kedi: kaydirigubbakcemile3
yeter ki bebişim iyi olsunn..
selam kizlar..
kopucak sandim rahmim..
bayan doktor hemen ultrasona aldi,sükür bebisimizi sag salim gördük,kalbini dinledik evimize geldik..:asigim:
idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediler,testler falan temiz cikti..hersey normalmis sükür..yorgunluktan diye düsündü doktor..
selam kizlar..
kopucak sandim rahmim..
selam kizlar..
kopucak sandim rahmim..
geçmiş olsun canım dikkat et kendine valla bende bugün dayanamadım yine evi sildim süpürdüm içim rahat etmiyo napim allahtan ağrım sızım yok şu iki gündür kasıklarım ağrıdı zaman beni bi telaş alıyo herseferinde bi kere kahverengi akıntım oldu doktor rapor verdi dinlen diye tabi ben raporu boşuna almışım dinlendiğimde yok
canimm hosgeldin aramizaaa :lepi:herkese merhabalar kızlar..
yeni keşfettim burasını..aklinialirimsmile
baktım bizim kızlar burda..kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt
ben de 5.haftalık hamişşşimm..:CüvCüv:
cucu canım çok geçmiş olsun..aman dikkat et kendine.biliyorsun bizim bebekler kıymetli..
ben bütün gün yatıyorum valla..evi b.. götürüyooooo..:kedi: kaydirigubbakcemile3
yeter ki bebişim iyi olsunn..
cok sagol canimm..Allah kimseye böyle korkular yasatmasin...:Saruboceq:
cnm benim çok geçmiş oLsun.Neyse ki bebeğin sağLıkLıymışş.Rabbim hayırLısıyLa kucağına aLmayı nasip etsin inş tatLım benim.Dikkat et kendineee çok yormaa
canim cok sagol..canimm ugrasma evle,bosver..ne güzel raporun varmis,uzat ayaklarini dinlen..bu haftalar cok önemli...dün sandalye tepesinde oturdugum icin bile öyle pisman oldum ki...dinlenin kizlar,dinleninnn :sinifsinif:geçmiş olsun canım dikkat et kendine valla bende bugün dayanamadım yine evi sildim süpürdüm içim rahat etmiyo napim allahtan ağrım sızım yok şu iki gündür kasıklarım ağrıdı zaman beni bi telaş alıyo herseferinde bi kere kahverengi akıntım oldu doktor rapor verdi dinlen diye tabi ben raporu boşuna almışım dinlendiğimde yok
geçmiş olsun canım. bence hiçbişeyi önemsememezlik yapmamalıyız. aynen senin yaptığın gib gece de olsa düşmeliyiz hastane yollarına eğer kafamıza takılan bişey varsa. . çünkü bebişerimiz kıymetli. sevindim kötü bişey olmadığına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?