• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

bende perşembe günü gidicem dr 6+4 olacak o zamana kadar inşaALLAH görürüm kalp atışlarını. Bende bulantı yok şükür sabah aç karnına demir hapımı içince hafif bulantım oluyo. şükür daha öyle şiddetli bulantım olmadı. acaba diyorum bende mi bir anormallik var neden midem bulanmıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşaALLAH gittiğinde sen görürsün canım. RABBİM kötüsünü vermesin inşaALLAH.

amin canım inşallah bende senin gibi düşünüyorum işte bariz bir belirti olmayınca böle oluyo insan şüpheye düşünüyo nedense

günaydın arkadaşlar..Bugünde sabahtan hiç keyfim yoktu.Midem bulandı çok.Ekmek peynir domates kurturacım oluyo.1,2 saat sonra yine içim kıyılır.Ya bu midemin ne sorunu var anlamadım.Sanki yediklerim anında öğütülüyor, kıyılmaya başlıyor, Sizlerindemi böyle.

aynen canım sofradan kalkıyorum 1,5 saat geçiyo hoppp ben acıktım diorum gülüyolar birden midem yanmaya kazınmaya başlıo sanki çöp öğütme makinası hahahah

amin canım inşallah bende senin gibi düşünüyorum işte bariz bir belirti olmayınca böle oluyo insan şüpheye düşünüyo nedense

kendimde bir belirti arıyorum ama yok sadece çok hafif göğüslerim ağrıyo bulantı filan yok.

sende de mi yok bulantı filan :sinifsinif: :sinifsinif:

kendimde bir belirti arıyorum ama yok sadece çok hafif göğüslerim ağrıyo bulantı filan yok.

kızlar günaydın herkeze şekerler zemuszemus bendede şuan bi bulantı fln yokk çokrahatm yaa umarım hep böyle giderr kızlar bugün tam 5 hafta 6günlük oldu teyzeleri bebişim sizde ne var neyokkkk 10 gün ssonra doktora gidip kalp atışlarını dinlicemkaydirigubbakcemile5:CüvCüv::CüvCüv:bayanssulusmile

bende aynı canım göğüsllerim çok ağrımakta ve acımakta üstüne yatamıyorum bileee bebeğimin kesesini görüdm 4 mm 10 gün sonra kalp atışı duyczz

avıkıyorum ama, bişeyde yemek istemiyorum.sırf midem rahatlasın diye bişeyler atıyorum ağzıma.Hiç bir şey canım çekmiyor.Ekmek peynir domates tuzlu olduğu için bastırıyor.Öğlen falan zorla çorba içiyorum.Aralarda meyve yemeye çalışıyorum.

çok nadir canım ya yedikten sonra oluyo bazen bi kere çok şiddetli oldu bende kokulara karşı hassasiyet var et balık falan yiyemiyorum nolcak halim bilmem

Günaydın Hanımlar,

Ben 3 gun giremedim ne güzel haberler gelmiş maşallah çok sevindim. :nazar: :nazar: darısıda benim gibi bekleyenlere olur inşallah.

hepinize sevgiler..

avıkıyorum ama, bişeyde yemek istemiyorum.sırf midem rahatlasın diye bişeyler atıyorum ağzıma.Hiç bir şey canım çekmiyor.Ekmek peynir domates tuzlu olduğu için bastırıyor.Öğlen falan zorla çorba içiyorum.Aralarda meyve yemeye çalışıyorum.

canım yemen lazım bende aynı iştahım yokk ama bulantı flnda yokk ama mecbur yiyiorumm zorlaa taze meyve suyu iç portakal havuç suyu çok güzel hemde tatlarıı tavsiye ederimm aç karnına sabah kalktığımnız zaman 1 bardak portakal suyu çok ii geliormuş mideye

canım yemen lazım bende aynı iştahım yokk ama bulantı flnda yokk ama mecbur yiyiorumm zorlaa taze meyve suyu iç portakal havuç suyu çok güzel hemde tatlarıı tavsiye ederimm aç karnına sabah kalktığımnız zaman 1 bardak portakal suyu çok ii geliormuş mideye

merhaba canım, aslında meyva suyu hamilelerde tavsiye edilmiyor. hamilelikte şekeri çok yükseltiyor çünkü. bunun yerine meyve yiyebilirsin.

merhaba canım, aslında meyva suyu hamilelerde tavsiye edilmiyor. hamilelikte şekeri çok yükseltiyor çünkü. bunun yerine meyve yiyebilirsin.

hazır meyve suyunu zaten tavsiye etmiolar canım taze sıkılımış portakal havuç suyu doktorum dedi banada hazır meyve sularını kesinlikle içmeyin dioo

günaydın kızlar ben sabah cok erken kalktımhala kahvaltı yapmadım cok hafif benimde bulantılarım canımın istediğide hicbise yok ne yesem diye düşünüyorum suanda:)

hazır meyve suyunu zaten tavsiye etmiolar canım taze sıkılımış portakal havuç suyu doktorum dedi banada hazır meyve sularını kesinlikle içmeyin dioo

hazır olanlarda tansiyon riski de var ama doğal olanlar da önerilmiyor. normalde yesen bir portakal yersin ama sıktığın zaman 4 portakalda olan şekeride almış oluyormuşsun. aşırı şeker yüklenmiş oluyorsun. meyveleri sıkmadan posasıyla birlikte yemek gerekiyormuş güzelim.

hazır olanlarda tansiyon riski de var ama doğal olanlar da önerilmiyor. normalde yesen bir portakal yersin ama sıktığın zaman 4 portakalda olan şekeride almış oluyormuşsun. aşırı şeker yüklenmiş oluyorsun. meyveleri sıkmadan posasıyla birlikte yemek gerekiyormuş güzelim.

anladım herkez içio ama yinede dikkat etmekte fayda var sonuçta alıpta gün içersinde sğürekli içilmio sabahları 1 bardakk neyse dikkat ederimm önerin için teşekkür ederimmm

günaydın kızlar ben sabah cok erken kalktımhala kahvaltı yapmadım cok hafif benimde bulantılarım canımın istediğide hicbise yok ne yesem diye düşünüyorum suanda:)

ben valla hi sabah kalktım 1 yumurta yedimm peynir zeytin vs bide sütümü içtim 1 bardak çook güzel gidiyor vallla sağlığın içinde güzel bence kalk bi an önce kahvaltını yappp:oklava:

anladım herkez içio ama yinede dikkat etmekte fayda var sonuçta alıpta gün içersinde sğürekli içilmio sabahları 1 bardakk neyse dikkat ederimm önerin için teşekkür ederimmm

Aynen öyle canım dikkat etmekte fayda var. Hafta sonu şekeri olan bir hamile ile birlikteydim de 7 aylıktı nerdeyse hiçbişey yiyemiyor ona çok üzüldüm. Allahım hepimizi korusun bebişlerimizle berabera.s.

Aynen öyle canım dikkat etmekte fayda var. Hafta sonu şekeri olan bir hamile ile birlikteydim de 7 aylıktı nerdeyse hiçbişey yiyemiyor ona çok üzüldüm. Allahım hepimizi korusun bebişlerimizle berabera.s.

amin canım yaa cümlemizi sen kaç aylık hamişşinn:CüvCüv:

kızlar. evet sizinle aynı tarihelrimiz. benimde son adetim 28 mart. tahmini doğum tarihi 2 ocak çıkıyo ama ben sezeryan olucam. bu belli. benim hikayem sizlerden farklı biraz . ben 5 ay önce 33 haftalık bebeğimi kaybettim erken doğumla. ilk defa bu ay denemeye başladım hiç umudum yoktu ama tuttu. soğan kürü,incir kürü, bal,tarçın,çörekotu falan yapmıştm belki onalr işe yaradı. bende bu sabah öğrendim.adetim 1 gün gecikince. valal ben yarın kan testi ayptırmaya gidicem. ondad görünce içim rahatlıyacak. sonra 2 gün sonra 2 gün sonra 2ye katlıyomu diye baakrım.daah kese ve kalp atışı görmeye var. 10 gün sonra falan kese görünür erlade ondan en az 1 hafat sonra da kalp atışı duyular sanırım. ebn size göre biraz tecrübeli sayılırım. istediğinizi sorabilirsiniz. elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. bence bzi bu topikte olmalıyız. ocağa kalmaz bence. inşallah bebklerimzii sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder Rabbim.

Denizim çok büyük geçmiş olsun. ben 8 haftalıkken kaybettim bana ne kadar zor geliyor korkuyorum kimbilir sen nasıl üzüldün. Rabbim bu sefer ikimize de hatta hepimize hayırlı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip eder inşallah. Allahım, bizim de yüzümüzü güldürsün:Saruboceq: Öyle çok korkuyorum ki.

Back
X