canimm bulantilarinin seni bu kadar yormasina üzüldüm..insallah bir an önce gecer..iyi geceler guzel anne adaylari...opuyorumnanaktan
ben su an gece kusu modundayim cunki felaket derecede bulantim var kafamçokkarıştı
bu sabah uyandigimda hafiften vardi ama gun ilerledikce artti ve birde bas donmelerim oldu, allahtan annemlerdeydim, evde yalnizken olsaydi korkardim....
bugun uyandigimda kendimi cok tuhaf hissettim, evlatla anne arasindaki bagi dusundum, ne kadar guclu bir bag, once içimde sonra kucagimda buyuyecek ama gozumde hep kuçuk kalacak (insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz)
daha onu gormedim ama anne olmak bambaskaymis....
limon iyi geliyor canim..öyle birkac damla cok degil bana iyi geldi..limonlu sekerde iyi geliyor..
anne-bebis bagi...ah ahhh simdiden degismem hicbiseye :asigim:
canimm aynen..normaldede zayif biri degilim,göbisim var hafiften aldigim kortizonlardan..Benim gibi 8 . hafta içinde olanlar karınlarda bir gelişme varmı?Benim çok gerildi , gaz, rahim büyümesi falanda olabilir.Erkenmi çıkıcak acaba diyede merak ediyorum.
ama benimde göbisin alt tarafi cok sisti simdiden..gaz desem degil...kabizlik desem son günlerde daha rahatim :bbo:
benim göbiste cabuk cikicak sanirim hihoyyyt
canimm cok normal..kizlarda söylemisler zaten ama sakin bebisini strese sokma canimm..daha görürsünde kesenii,kalbinide duyarsin insallahhhh :Saruboceq::çok üzgünüm:KIZLAR NORMAL DEİLMİİ HERŞEY DOKTORUMA PEK SORU SORMADIMHEYECANDAN İNŞŞ KALBİNİDE DUYARIM
kızlar son 5günüm kaldı...
az kalmis canimmm azcik daha sabir,sonunda insallah mutlu sonnnn hihoyyyt