2010 Aralık Anneleri

ammaannnn hayırlısı böleymiş o zaman ne diyelim ama kötüdür yinede heves ettin dimi içinde kaldı

ay pandam bende öle sandım iki bebeiş koymuş ya o yüzen
of amaaan dagdan tas yuvarlansa gelir beni bulur hee klava:
napalim kismet böyleymis,pazartesi tam 7 haftalik olucaz insallah,o zaman görürüm bende :Saruboceq:

ayy canimm gözün aydin...kac haftalikken duydun sen canim?

canim sen kalp atislarin sesinidemi duydun? ama henüz duyulmaz ki sadece görülür kafamçokkarıştı

canimm en minnik ben duydum 5+4ken..yani 6.haftanin icindeyken..o tarihlerde duyan cok kisi var..yani duyulmaz diye bisey cok canimcimm yerimseniben
insallah sende biran önce duyarsin pitpitlarini :Saruboceq:

canimm en minnik ben duydum 5+4ken..yani 6.haftanin icindeyken..o tarihlerde duyan cok kisi var..yani duyulmaz diye bisey cok canimcimm yerimseniben
insallah sende biran önce duyarsin pitpitlarini :Saruboceq:

Vallah ben kac kisi ye sorduysam duyulmuyo dediler sadece görüyorsun dediler. Bende sadece gördüm. O yüzden hic sormadim bile doktoruma. Belki haftaya gittigimde dinletir.

Vallah ben kac kisi ye sorduysam duyulmuyo dediler sadece görüyorsun dediler. Bende sadece gördüm. O yüzden hic sormadim bile doktoruma. Belki haftaya gittigimde dinletir.

sorsaydin keske canim..duyan cok kisi taniyorum..neyse haftaya dinlersin sende..o sirada doktorunu konustur,o ani uzatmaya caliskaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de. biz 5. haftanın başında gittik dra kese görüldü ama kalp atışları yoktu daha. 6+3 ken gidicez tekrar inşallah duyarız miniğimizin kalp sesini çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyım...ilk kez yaşıyorum bu duyguyu

canım hosgeldin..bende 5. haftada gittim ama doktorum ultrasondan ile bakmadı cok sinir oldummm...7. haftanın basında tekrar gidicem inşallah duyarımmm...bende cok heyecanlanıyorummm cok müthiş bir duyguymuss gercektennn....benimde ilk olacak inşallahh...Allaahh sağ salimmm bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...zemuszemus

kızlar bugun doktora gittim keseyi gorduk cok sukur :) iki hafta sonra tekrar cagirdi hem kalp atislarini gormek hem de detayli tahliller icin

merhabalarrrr kızlar güzel, tatlı, bulantısız,sağlıklı hamilelikler herkese..... aşılarla ilgili durumlara kaçıncı haftalarda giriyoruz doktorlar bazen unutuyorlarmış sağlık ocakları ilgilendiği için bilgisi olan varmı?

gözün aydin canim,minik kesenizi görmüssün :lepi:
darisi kalp atislarina insallah :Saruboceq:

kızlar bugun doktora gittim keseyi gorduk cok sukur :) iki hafta sonra tekrar cagirdi hem kalp atislarini gormek hem de detayli tahliller icin
tebrikler canimmm,sende keseyi görmüssün..hadi bakalim sira pitpitlarda insallah :Saruboceq:
aminnn canimm,sag salim gelsin miniklerimiz,insallah sende pitpitlari duyarsinnnn:Saruboceq:
hicbir fikrim yok canim,kizlar yardimci olacaktir mutlaka a.s.

kizlar hayalet topik olduk
haftasonu herkes bi yerlere kacti sanirim..
herkese süper bi haftasonu diliyorummmm hihoyyyt

hoşbulduk canım. amin canım inşallah. benim de doktor ultrasonla bakmadı aslında. öğrendiğimin ertesi günü az kanamam oldu acile gittim doktor orda gördü keseyi. ben de 3-4 gün sonra gidicem tekrar.minik kalbinin sesini duyarız umarım. Allah inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder. :Saruboceq: Ama çok merak ediyorum görmek istiyorum kaydirigubbakcemile3

canım 5. haftada sadece kesyi gördü dr. kalp atışlar için 6. haftada çağırdı.

cnm ben daha test yaptım ve hamilelik kan testinde cıktı :ecrin_bebek:
yeniydi cünkü 3 gün gecmişti günüm :kedi:
doktor haftaya gel yeniden test yapayım sonra ultrasona gir dedi
ve ben ne zaman gitsem diye düşünüyorum
pazartesi gitcem en iyisi o zaman sorayım yerimseniben

iyi geceler guzel anne adaylari...opuyorumnanaktan
ben su an gece kusu modundayim cunki felaket derecede bulantim var kafamçokkarıştı
bu sabah uyandigimda hafiften vardi ama gun ilerledikce artti ve birde bas donmelerim oldu, allahtan annemlerdeydim, evde yalnizken olsaydi korkardim....
bugun uyandigimda kendimi cok tuhaf hissettim, evlatla anne arasindaki bagi dusundum, ne kadar guclu bir bag, once içimde sonra kucagimda buyuyecek ama gozumde hep kuçuk kalacak (insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz)
daha onu gormedim ama anne olmak bambaskaymis....

günaydın arkadaşlar , inşallah bulantısız bir haftasonu geçiririz.Benim şu anda bulantım var ama kahvaltımı yapınca geçer diye uuyorum..

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım

canım inşallah bulantın geçer

benimde başladı tek tük ve gerçekten kötü bişeymiş

ama bnm yemek yedikten sonra oluyor nedense

Benim gibi 8 . hafta içinde olanlar karınlarda bir gelişme varmı?Benim çok gerildi , gaz, rahim büyümesi falanda olabilir.Erkenmi çıkıcak acaba diyede merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…