Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of amaaan dagdan tas yuvarlansa gelir beni bulur heeammaannnn hayırlısı böleymiş o zaman ne diyelim ama kötüdür yinede heves ettin dimi içinde kaldı
ay pandam bende öle sandım iki bebeiş koymuş ya o yüzen
evet canımcım sesinide duydumm ultrasyonda bi çizgi gibi bişey var attıkça oda ilerliyo çok güzzell ve hızlı hızlı ayrıca gördüm de görünce çok duygulandımm nasıl hıphızlı çarpıyoo ..
canim sen kalp atislarin sesinidemi duydun? ama henüz duyulmaz ki sadece görülür kafamçokkarıştı
canimm en minnik ben duydum 5+4ken..yani 6.haftanin icindeyken..o tarihlerde duyan cok kisi var..yani duyulmaz diye bisey cok canimcimm yerimseniben
insallah sende biran önce duyarsin pitpitlarini :Saruboceq:
Vallah ben kac kisi ye sorduysam duyulmuyo dediler sadece görüyorsun dediler. Bende sadece gördüm. O yüzden hic sormadim bile doktoruma. Belki haftaya gittigimde dinletir.
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de. biz 5. haftanın başında gittik dra kese görüldü ama kalp atışları yoktu daha. 6+3 ken gidicez tekrar inşallah duyarız miniğimizin kalp sesini çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyım...ilk kez yaşıyorum bu duyguyu
gözün aydin canim,minik kesenizi görmüssün :lepi:slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de. biz 5. haftanın başında gittik dra kese görüldü ama kalp atışları yoktu daha. 6+3 ken gidicez tekrar inşallah duyarız miniğimizin kalp sesini çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyım...ilk kez yaşıyorum bu duyguyu
tebrikler canimmm,sende keseyi görmüssün..hadi bakalim sira pitpitlarda insallah :Saruboceq:kızlar bugun doktora gittim keseyi gorduk cok sukur :) iki hafta sonra tekrar cagirdi hem kalp atislarini gormek hem de detayli tahliller icin
aminnn canimm,sag salim gelsin miniklerimiz,insallah sende pitpitlari duyarsinnnn:Saruboceq:canım hosgeldin..bende 5. haftada gittim ama doktorum ultrasondan ile bakmadı cok sinir oldummm...7. haftanın basında tekrar gidicem inşallah duyarımmm...bende cok heyecanlanıyorummm cok müthiş bir duyguymuss gercektennn....benimde ilk olacak inşallahh...Allaahh sağ salimmm bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...zemuszemus
hicbir fikrim yok canim,kizlar yardimci olacaktir mutlaka a.s.merhabalarrrr kızlar güzel, tatlı, bulantısız,sağlıklı hamilelikler herkese..... aşılarla ilgili durumlara kaçıncı haftalarda giriyoruz doktorlar bazen unutuyorlarmış sağlık ocakları ilgilendiği için bilgisi olan varmı?
canım hosgeldin..bende 5. haftada gittim ama doktorum ultrasondan ile bakmadı cok sinir oldummm...7. haftanın basında tekrar gidicem inşallah duyarımmm...bende cok heyecanlanıyorummm cok müthiş bir duyguymuss gercektennn....benimde ilk olacak inşallahh...Allaahh sağ salimmm bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...zemuszemus
gözün aydin canim,minik kesenizi görmüssün :lepi:
darisi kalp atislarina insallah :Saruboceq:
saol canım. inşallah hafta içi minik kalbinin sesini de duyucaz miniğimizin.:Saruboceq:
çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile3
5, haftadamı gidilmeli 6, haftadamı ben daha hiç girmedimde ultrasona ?
canım 5. haftada sadece kesyi gördü dr. kalp atışlar için 6. haftada çağırdı.