2010 Aralık Anneleri

nereye başvuruyosun canım...

aa benimkide ben odadan çıkayım ağlıyo bağırıyo emekleyerek beni arıyo. hepimizinki aynı demekki :)) bugün sabah lavabodayım bi baktım sessiz sedasız emekleyerek banyoya geldi. aaaa dedim aferin sana bağrınmadan gelebildin sonunda diye. tabi o kucağımda tuvaletimi yaptım, oda ayrı bi durum :))))))

valla nidacim bizim uyku boyle bi saat felan uyudu ogle sonu bazen yorgun uykusuz oldumu iki saat felan uyur ama bugun 30 kere uyandi agladi
misivam damlada oyle simdi salonda ortaligi karistiriyor esyalari yoklama yapiyor

bu arada birazonce damlayi banyo yaptirddim 15 dkimizi aldi oyun keyifi yapti her yerim agriyor desem inanirmiisniz yoruldum yaaaa

Günaydın kızlar. Bu bayram kuzularımızın ilk bayramı. Onlara ne ciciler aldık çekip paylaşalım istedim. Ben evde değilim gidince yüklücem siteye.... Sizlerde yükleyin kuzucuklar ne ciciler giycek görelim....

annem yeni gitti 29 gün falan oldudababam hiç gör medi daha.ne bilim bu sene daha küçük ya kış tatilinde gideriz dedik.bakalım hayırlısı..

aaaa,Aliş de aynı.elleri yumruk sıkıyo kendini ses çıkarıp kızarıyo.demek hepsi aynı:))))

ya kızlar yaiAliş gazete yedi buğun.bişey olur mu ki dersiniz?

yaaa face de sorun var bilgisayar istediğinde açıyo istemezse açmıyo offff.

Canım yazmıssın ama gormedım. Dun benımkı 11 de uyudu sabah 5 te uyandı ilk kez 6 saat aralıksız uyudu nasıl olduysa... Sonra emdı yıne uyudu. Annem ilgileniyo 2 gecedır sağolsun. Benım tansıyon problemım var bu aralar. Fazla uykusuzluktan ve yorgunluktan oluyomus. 2 gecedır uyuyorum duzeleyım dıye.... Sızınkıler nasıl gecelerı......

eğer hanmefendinin keyfi yerindeyse deliksiz uzun süre uyur bizimki:82:

canımmm iylik seni sormalı.uğraşıyoruz kuzumla dükkan,ev,gezmekler derken geçiyo zaman sende ne var e yok

ay nolsun şekerim yaa yorgunluktan düşmek üzereyim
arka arkaya dişçıkarıoruz 4. diş gelio çok fena uykusuzum yorgunum kafamı kaldıramıorum
yemek yapılacak daha ooy oy
yemek de yemio zilli emio maşallah kurudum kaldım kız resmennn

vay başıma gelen...dün yoğurdumuz yoktu,ben de ilk kez,başkalarının sözüne kanarak ve hayatımın hatasını yaparak,,o öğünde oğluşuma patates püresi vereyim dedim veeeeeeeeeee nefes borusu TIKANDI!!oğlum nefessiz kaldı.ben bayılır gibi oldum el ayak çekildi.kıpırdayamadım.bi ara eşimin sırtına vurduğunu ve zorlukla ağzından çıkardığını görebildim.ve aklımda kalan kare bebeğimin kıpkırmızı yüzü....sonrasında Alime sarılıp saatlrce ağladım.abartmıyorum,tüm gün kendime gelemedim.hala da öyle gerçi...ya ben yalnız olsaydım?böyle çuval gibi yere yığılcak mıydım?ya oğlum kurtulamasaydı?yemin ederim ki o an kıyardım ben de canıma.çokkk bağlıyım ben,başkalarının kucağına bile vermek istemiyorum.deyim yerindeyse gözümden bile sakınıyorum.onsuz hayatı düşünemiyorum....Rabbim hepimizin bebeğini koruyup gözetsin inşallah,Alimi de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…