iyilik nidacım senden naber,iş başvurusuna gidip geldim eksik zımbırtılarım var yarın nasipse tekrar gidicem...
ekince mavrulam face de yok isminden tanıyamazsın ama beni gözün bir yerden kıtlayabilir.eskiden ne güzeldi saatlerce geçmişi okur laf yetiştirmeye çalışırdım şimdi 3 4 günde bir girip 5 dakikada geçmişi bitiriyorum.nerde eski günler. grupça hamile mi kalsak
yeni nesil bebekler boyle canim seninki de az yaramaz degil
damlanin yanida da biz bagirarak konustukmu yada birisine seslendik mi basiyor cigglikla aglamay
evdeyiz beni gormesin emekleye emekleye bi aglayisi var bir yandan da beni ariyor -kizim kime baktin diyorum__ iki goz iki cesme uhuuu uhhhuuuu bulgur bulgur gozler
valla ben hamileligimde sinir stres yasadim kizimda oyle cikti ablam cok dedi nak sakin ol hormonlardan gecer falan fistan denedim ama ben ne yapayim moralimi bozanlar utansin
bu arada birazonce damlayi banyo yaptirddim 15 dkimizi aldi oyun keyifi yaptiher yerim agriyor desem inanirmiisniz yoruldum yaaaa
Yok canim bu senede turkiye ozlemiyle yasayicagizEv tasiyoruz kv suan hastanede olunca eve gelmesini bekliyoruz ondan sonra( bayramdan sonra) kendi evimize yerlesecegiz allahin izniyle.. 3 séné oldu canim seneye 4 séné olacak burdaki komsularimda uzuluyorlar benim icin aileni ozlemissindir gitseydin diye ama biz gidelim deyince olmuyor. Genis aile oyle karar vermis saglik olsun insallah seneye..
S'en niye gitmedin bayrama ALiyi ozlemislerdriz ir en son ne zaman gorduler?
yok kız :)))))) valla şimdikiler acayip bilmiş. bide napıyo biliyonmu ellerini yumruk yapıp kendini sıkıyo oluyo kıpkırmızı.... çok komik oluyo ama pancar gibi... yanında yüksek sesle konuşmuyoruz bile. hamileliğim desen ona kezaa.... çok güzel geçti. öyle şeylere çok dikkat ederim. ama benimki küçük piskopat oldu çıktı. erkek olcakmış yanlış olmuş diyorum ben....
yaaa face de sorun var bilgisayar istediğinde açıyo istemezse açmıyo offff.
ya kızlar yaiAliş gazete yedi buğun.bişey olur mu ki dersiniz?
hoooyyyyttttcemile varmim yanina face ben yokmuyum kuuzzzzzzzzzzz?,,
nidacim damla uyandi ona bakiyorum ne yapalim coluk cocuk yuvarlanip gidiyoruz
fenerbahcemre naber şekerim görüşemez olduk yahu
Canım yazmıssın ama gormedım. Dun benımkı 11 de uyudu sabah 5 te uyandı ilk kez 6 saat aralıksız uyudu nasıl olduysa... Sonra emdı yıne uyudu. Annem ilgileniyo 2 gecedır sağolsun. Benım tansıyon problemım var bu aralar. Fazla uykusuzluktan ve yorgunluktan oluyomus. 2 gecedır uyuyorum duzeleyım dıye.... Sızınkıler nasıl gecelerı......
canımmm iylik seni sormalı.uğraşıyoruz kuzumla dükkan,ev,gezmekler derken geçiyo zaman sende ne var e yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?