- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
canlar nasılsınız
evet iice durgunlaştı burası sanırım ramazandan kaynaklanıyor
biz hala diş çıkartmakla meşguluz
cumartesi doktor kontrolumuz vardı
en geç 8 buçuk aylıkken çıkar dedi doktor
geçen de ateşlendik
hayırlısyla bir çıkartsaydık
henüz emekleme yok biz de
beyendi koltuklara tutunarak kalkmak istiyor
emeklemeden yürüyeceğiz heralde
merhaba kizlar nasil oldu bebekleriniz?pandam katre nerdil mavrulam laviusc daha ismini sayamadiklarim aklimdasiniz geri donemedim sayfalaramivisam hala kusuyrmu reflusu felan mi var cok mu yiyor kyamam ben ona karabiber :)
canlar nasılsınız
evet iice durgunlaştı burası sanırım ramazandan kaynaklanıyor
biz hala diş çıkartmakla meşguluz
cumartesi doktor kontrolumuz vardı
en geç 8 buçuk aylıkken çıkar dedi doktor
geçen de ateşlendik
hayırlısyla bir çıkartsaydık
henüz emekleme yok biz de
beyendi koltuklara tutunarak kalkmak istiyor
emeklemeden yürüyeceğiz heralde
bu arada kizlar yeni aldigim karari yada soyle diyeyim bi karari sizinlede paylasmak istiyorum bu benim icin onemli bi donem noktasi hayatimda.devrik cumle yaptim ama neysem:2::2::2: resimlerime geri donuyorum bes yil aradan sonra resim yapmaya basliyacagim bu onuda bana destek veren esime tesekkur ederiminsaalah tam destek arkamda durur iki ay sonra felan evimize cikinca
oyyy,şenlendirdin buraları ekicemmmm...sağol,iyiyiz çok şükür,sen?
canım ya bizim dr.da 14.aya kdar vakti var demişti....çıkar çıkar da kolay atlataydılar bebişler...
hayırlı olsun evin de işin de...rsim yapabildiğini bilmiyordum.maharetlerin çokmuş..damlam nasıl?paşham da ara ara elini bırkıyor 3-5 saniye ayakta duruyor sonraaa pat popo üstü yere..çok tatlı oldu çok...
kızlar ben de bi müjde vereeyim...DİŞİMİZ PATLADI:))))))birinin ucu çıktı.ama çok kusuyordu ya bu aralar.vitamin bil veremiyrdum.demek ki diştenmiş...
ne olur ihml etmeyin burayı da....bi face çıktı kk bozuldu(
tesekkurler canimcanim ali beye masallah diyorum disinede de madalya takiyorum damla durmuyor esim asagida komsular dolastir diyor ama ben cikmak istemiyorum cok dedikodu yapiyorlar yaaa bana cook soru soruyorlar
ay ne güzel cnm çıkacak komşun varmış en azından burada tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?