2010 Aralık Anneleri

İnanamıyorum biraz hareketlenmiş burası...
Benim oğlum 9 aylık oldu hala diş felanb yok piyasa...
Emeklemek koltuklara tutunup yürümek herşey tamam az kaldı yürüyecek...

cnm komşu var da komşuluk ilişkisi yok.çoğu çalışıyor tabi onun etkisi de büyük
çok dedikodu oluyorsa o da rahatsız eder insanı haklısın

oo maşallah annesi yaa
dişi de çıkar yakında belirti falan yok mu

Belirtimiz de yok ki..Şükür iştahsızlık,ateşlenme,uykusuzluk problemlerimiz yok ama etler iyice beyazladı... Bakalım ne zaman çıkacaklar...

merhaba kizlar nasil oldu bebekleriniz?pandam katre nerdil mavrulam laviusc daha ismini sayamadiklarim aklimdasiniz geri donemedim sayfalara mivisam hala kusuyrmu reflusu felan mi var cok mu yiyor kyamam ben ona karabiber :)

yok canım kusmuyor. birkaç defa oldu. şükür sürekli yapmıyo. yaptığı zaman hiç ilgilenmiyoruz busefer öksürüyo değişik sesler çıkarıyo. gerçekten ilgi çekmek için pisikolojikmiş. nerden öğreniyorlar böyle şeyleri anlamıyorum :)))

benim kizda aynisi dis yok biraz once ellerini biraktik 3_5 saniye durdu ayakta
senin adin neydi mavrulam genelde nickleri cikartamiyorum

himm dikkatleri uzerine cekmek istior simdiden cok tatli kaprisli bir pitircik kokusu geliyor gibi nerden ogrenecekler tv den diyecegim ama ne bilim hamileyken kocanin dikkatini cekmeye calisyormuydun kiz

himm dikkatleri uzerine cekmek istior simdiden cok tatli kaprisli bir pitircik kokusu geliyor gibi nerden ogrenecekler tv den diyecegim ama ne bilim hamileyken kocanin dikkatini cekmeye calisyormuydun kiz

alemsinnn ekince...ya siz bayram için Türkiye ye gelmiyor musunuz?dün annem de bana b fırça çekti.niye gelmiyorsunuz diye.sen çok uzaksın.özlemişlerdir şimdi dimi

alemsinnn ekince...ya siz bayram için Türkiye ye gelmiyor musunuz?dün annem de bana b fırça çekti.niye gelmiyorsunuz diye.sen çok uzaksın.özlemişlerdir şimdi dimi

Yok canim bu senede turkiye ozlemiyle yasayicagiz Ev tasiyoruz kv suan hastanede olunca eve gelmesini bekliyoruz ondan sonra( bayramdan sonra) kendi evimize yerlesecegiz allahin izniyle.. 3 séné oldu canim seneye 4 séné olacak burdaki komsularimda uzuluyorlar benim icin aileni ozlemissindir gitseydin diye ama biz gidelim deyince olmuyor. Genis aile oyle karar vermis saglik olsun insallah seneye..
S'en niye gitmedin bayrama ALiyi ozlemislerdir en son ne zaman gorduler?

Son düzenleme:

yok kız :)))))) valla şimdikiler acayip bilmiş. bide napıyo biliyonmu ellerini yumruk yapıp kendini sıkıyo oluyo kıpkırmızı.... çok komik oluyo ama pancar gibi... yanında yüksek sesle konuşmuyoruz bile. hamileliğim desen ona kezaa.... çok güzel geçti. öyle şeylere çok dikkat ederim. ama benimki küçük piskopat oldu çıktı. erkek olcakmış yanlış olmuş diyorum ben....

Bizimkine de biraz yüksek sesle konuş hemen kızdığını anlıyo kafayı koltuğa kucağımdaysa göğsüme gömüyo.cadı ya pek de sinirli bişeyi alamasın surat oluyo kıpkırmızı bağırmaya başlıyo

yeni nesil bebekler boyle canim seninki de az yaramaz degil
damlanin yanida da biz bagirarak konustukmu yada birisine seslendik mi basiyor cigglikla aglamay
evdeyiz beni gormesin emekleye emekleye bi aglayisi var bir yandan da beni ariyor -kizim kime baktin diyorum__ iki goz iki cesme uhuuu uhhhuuuu bulgur bulgur gozler
valla ben hamileligimde sinir stres yasadim kizimda oyle cikti ablam cok dedi nak sakin ol hormonlardan gecer falan fistan denedim ama ben ne yapayim moralimi bozanlar utansin

iyilik nidacım senden naber,iş başvurusuna gidip geldim eksik zımbırtılarım var yarın nasipse tekrar gidicem...

ekince mavrulam face de yok isminden tanıyamazsın ama beni gözün bir yerden kıtlayabilir.eskiden ne güzeldi saatlerce geçmişi okur laf yetiştirmeye çalışırdım şimdi 3 4 günde bir girip 5 dakikada geçmişi bitiriyorum.nerde eski günler. grupça hamile mi kalsak

hoooyyyytttt cemile varmim yanina face ben yokmuyum kuuzzzzzzzzzzz?,,
nidacim damla uyandi ona bakiyorum ne yapalim coluk cocuk yuvarlanip gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…