How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2010 Aralık Anneleri

$EKpap2.png
kizlar ticker nasil yaptiniz !,

merhaba kizlar nasil oldu bebekleriniz?pandam katre nerdil mavrulam laviusc daha ismini sayamadiklarim aklimdasiniz geri donemedim sayfalara :( mivisam hala kusuyrmu reflusu felan mi var cok mu yiyor kyamam ben ona karabiber :)

tickerini güle güle kullan canım, yapım aşamalarının heyecanını yaşadım okuyunca :60:

pozi yakaladım seni!!! nasılsın?

canlar nasılsınız
evet iice durgunlaştı burası sanırım ramazandan kaynaklanıyor
biz hala diş çıkartmakla meşguluz
cumartesi doktor kontrolumuz vardı
en geç 8 buçuk aylıkken çıkar dedi doktor
geçen de ateşlendik
hayırlısyla bir çıkartsaydık

henüz emekleme yok biz de
beyendi koltuklara tutunarak kalkmak istiyor
emeklemeden yürüyeceğiz heralde :1:

canlar nasılsınız
geçen de ateşlendik

merhaba canim biz biraz iyiyiz oksuruk azaldi Damla da dis mis yok bize de yaramazlik diz boyu arda unutup ellerini tutundugu yerden birakior:kkk::kkk: iki uc saniye sonra pat popo ustu :52::52::52: yururler canim emeklemedn yuruyecek seninki demekki:15::15: annesini yormak istemiyor

bu arada kizlar yeni aldigim karari yada soyle diyeyim bi karari sizinlede paylasmak istiyorum bu benim icin onemli bi donem noktasi hayatimda.devrik cumle yaptim ama neysem:2::2::2: resimlerime geri donuyorum bes yil aradan sonra resim yapmaya basliyacagim bu onuda bana destek veren esime tesekkur ederim:66::66::66: insaalah tam destek arkamda durur:71::71::71::71: iki ay sonra felan evimize cikinca

merhaba kizlar nasil oldu bebekleriniz?pandam katre nerdil mavrulam laviusc daha ismini sayamadiklarim aklimdasiniz geri donemedim sayfalara :( mivisam hala kusuyrmu reflusu felan mi var cok mu yiyor kyamam ben ona karabiber :)

oyyy,şenlendirdin buraları ekicemmmm...sağol,iyiyiz çok şükür,sen?

canlar nasılsınız
geçen de ateşlendik

canım ya bizim dr.da 14.aya kdar vakti var demişti....çıkar çıkar da kolay atlataydılar bebişler...

bu arada kizlar yeni aldigim karari yada soyle diyeyim bi karari sizinlede paylasmak istiyorum bu benim icin onemli bi donem noktasi hayatimda.devrik cumle yaptim ama neysem:2::2::2: resimlerime geri donuyorum bes yil aradan sonra resim yapmaya basliyacagim bu onuda bana destek veren esime tesekkur ederim:66::66::66: insaalah tam destek arkamda durur:71::71::71::71: iki ay sonra felan evimize cikinca

hayırlı olsun evin de işin de...rsim yapabildiğini bilmiyordum.maharetlerin çokmuş..damlam nasıl?paşham da ara ara elini bırkıyor 3-5 saniye ayakta duruyor sonraaa pat popo üstü yere..çok tatlı oldu çok...

kızlar ben de bi müjde vereeyim...DİŞİMİZ PATLADI:))))))birinin ucu çıktı.ama çok kusuyordu ya bu aralar.vitamin bil veremiyrdum.demek ki diştenmiş...

ne olur ihml etmeyin burayı da....bi face çıktı kk bozuldu:((

oyyy,şenlendirdin buraları ekicemmmm...sağol,iyiyiz çok şükür,sen?

canım ya bizim dr.da 14.aya kdar vakti var demişti....çıkar çıkar da kolay atlataydılar bebişler...

hayırlı olsun evin de işin de...rsim yapabildiğini bilmiyordum.maharetlerin çokmuş..damlam nasıl?paşham da ara ara elini bırkıyor 3-5 saniye ayakta duruyor sonraaa pat popo üstü yere..çok tatlı oldu çok...

kızlar ben de bi müjde vereeyim...DİŞİMİZ PATLADI:))))))birinin ucu çıktı.ama çok kusuyordu ya bu aralar.vitamin bil veremiyrdum.demek ki diştenmiş...

ne olur ihml etmeyin burayı da....bi face çıktı kk bozuldu:((

tesekkurler canim :1::1:canim ali beye masallah diyorum disinede de madalya takiyorum:kkk::kkk: damla durmuyor esim asagida komsular dolastir diyor ama ben cikmak istemiyorum cok dedikodu yapiyorlar yaaa bana cook soru soruyorlar:1::1::1:

tesekkurler canim :1::1:canim ali beye masallah diyorum disinede de madalya takiyorum:kkk::kkk: damla durmuyor esim asagida komsular dolastir diyor ama ben cikmak istemiyorum cok dedikodu yapiyorlar yaaa bana cook soru soruyorlar:1::1::1:

ay ne güzel cnm çıkacak komşun varmış en azından burada tık yok

ay ne güzel cnm çıkacak komşun varmış en azından burada tık yok

canim sen neredesin komsu hic mi yok ?burda komsularim var cana yakin inanlar ama birine birsey soyledimmi bana laf gelene kadar lafin torunun cocugu olmus oluyor:1::1::1::1::1: herkes simdi izin bayramdan sonra gidip geliriz birbirimize ama ben kalabaligi bagris cigris fazla sevmiyorum canim:52::52::52::52:

Back