- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
bizde salonda yerde yatıyoruz üçümüz. klima var diye. sabah uyandığımda göknil gitmiş uydunun oraya dvd uydu modem ne varsa hallediyo. napıcaz biz bunlarla bilmiyom. eskiden uyandığında mızıklardı emmek için şimdi ruhum duymuyo işbaşına geçiyo hanımefendi hemen. yandık ya.
oyyy,misivam ben de 8 aralık ta doğum yaptım.16.01 de.epidural sezeryan ile...
ekince sen niye ayrıldın gruptan?hem bu sıralama denen şeyi paşam 1 aydır yapıyor.hatta bol bol düşüyor .sıcak diye salonda yatıyoruz.klima serinletiyo.kanepeye yün yorgan seriyorum çünkü su damlıyor resmen çamaşırlarından o denli çok terleyen bi bebek.paşa da yanımda yatıyor.sabah kalktım,kanepenin her yanına minderler döşedim ola ki düşer diye.salona bi geldm,paşa yerde.koptum orda.çok korktum,o da bana baktı güldü.kanepeden inmyi de öğrendi bu arada.
Kız Ali kanepeye çıkıp iniyormu?? Maşallah maşallah.. Bende korkuyorum heryere tutunuyor kalkıyor daha sıralamıyor arada bir gidiyor ..8 Aralık doğumlular anneleri yoruyor dedenize Gülben nin yağızda siraliyordur şimdi erken emekleri o da..
meraba kızlar inş hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir uzun zamandır yokdum bnm veled beni çok yoruyorda birde bebeğimle uğraşıyoruz kuyruk sokumunda delik olduğunu farkettik 7 ay bitti ve biz yeni gördük hiç o kadar poposunu incelememişdim bu yazımın üzerine hepiniz popo deliğinin 2-3 cnm üstüne baksın delik varmı die bnm aklıma gelmemişdi bakmakdoktor beyin cerrahına götürmemizi istedi omurilikle bağlantısı varmı delik açıkmı die bakdırmamız için bugün gittik doktor mr istedi haftaya çekilcek makine arzalıymış eğer ucu açıksa ameliyat çözüm mr bileçekilrken anestezi yapcaklar yavruma ona zor dayanıcam bide ameliyat olursa nası dayanıcam ayakta kalıcam bilmiyorum ( o kadar kötüyümki kızlar napcamı bilmiyorum zaman geçmio şu belirsizlik ve beklemek varya en çok o öldürüyor adamı dua edin nolur kızlar bişi çıkmasın Allah bütün bebekleri korusun yavrularımıza bişi olmasın
bende bu civarda düşünüyorum ama ???
avicenna ile görüştüm araştırdım dr ları pek bilgi yok ordan hangi dr dan memnun kaldınız gülcan hnm ı özellikle araştırıyorum. bilgi verirseniz cok sevinirim
Merhaba kızlar sabah oğlumu doktora götürdük hafif burun akıntısaı ve öksürük vardı...
3 çeşit ilaç ve iğne verdi 3 gün vurulacakmış bronşit dedi hemen sinir oldum....ve hava vereceğiz dedi sabah akşam.Neyse vermeye kalktılar 5 dak boyunca ağladı doğdu doğalı o kadar ağlamamıştı eşim dayanamadı devam etmeyin dedi... Bana göre de bu kadar büyütecek bir durum yok yani gece güzel uyuyor öksürmüyor. Huysuzluğu yok ama bilmiyorum... İğneleri de vurdurmak istemiyor eşim ilk defa hasta oldu böyle canım çok sıkıldı ne zormuş yahu içim gitti...
yok canım ya.çıkamıyo ama inebiliyo.yüzü üstü dönüp bacaklarını sarkıyo ara ara.abi bol bol da düşüyor.bugun halsiz.canı sıkkın mızmız.diş etleri kaarık ama hala diş yok.herhalde diş çıkarıcaz.umarım koly atlatırız
ya sen neden ayrıldın ki face den?baya bi aktiftin.istersen özelden yaz.
canım geçmiş olsun bizde hasta olduk öksürüyoruz oğlumda bende... bronşları dolmuş bizede buhar verdiler... 20 şer dk 2 kere oğlum durdu oturdu babasınınkucağında... sonrada şurup verdi ama normal antibiotik değil. cumada kontrole gdicez... bakalım ne olucak kullandığımız şurup bronşit için ventolin şurup.
Merhaba kızlar oğlum tamamen iyileşti...baya üşütmüşüz ama şükür geçti..
Sıcaklardan terlemekten çocuklar hasta oldu valla...
Şimdi de dişlerle uğraşıyoruz her ne bulursa ısıracak huysuz ve pek yemiyor...
Bakalım umarım çabuk atlatırız...
uzun zamandır buraya yazamadım arada vakit buldukça ne var ne yok diye bakınıyorum.
son günlerde oğluşumun sağlık sorunuyla uğraşıp duruyoruz doğduğundan beri gözünde kayma vardı çocuk doktorumuz büyüdükçe geçer demişti birkaç gün önce rutin kontrolümüze gittiğimizde yineledik o da göz doktoruna yönlendirdi.
göz doktorumuzda kaymanın sebebini yakını görememe olduğunu söyledi oğluşum hipermetropmuş ve gözlük verdiler ben tek doktorla yetinmek istemeyince bir de çocuk göz sağlığı uzmanına gittik o da aynısı dedi.
kayma gözlük takınca geçer ama numara geçmeyebilir dedi hatta göz numarasının aslında 5 olduğunu ama kendisinin 2,5'tan başlatacağını söyledi çok şaşırdım, üzüldüm özellikle ufacık şey nasıl gözlük takacak kara kara düşünüyorum.
kaç tane optikçiye gittiysek takılan tüm gözlükleri fırlatıp attı çok sakin bi bebek değil tamda hareketlendiği zamanda gözlüğü nasıl takacağız bilmiyorum her iki doktorda uyanıkken hep gözünde gözlük olacak dediler.
arkadaşlar sizinde çocuklarınızın gözünde kayma falan varsa asla hafife almayın ve doktora götürün.
doktorlarımız erken fark edip getirdiğiniz için kayma daha erken düzelir dedi ilk götürdüğümüz göz doktoru zamanla bir umut gözlüğü belki atabiliriz dedi bilmiyorum artık bizi rahatlatmak için mi dedi gözünün kaymasında da bir hayır varmış belki gözü kaymasa göz doktoruna götürmeyecektik numarası dahada ilerleyecekti.
zaten son 1 aydır gözlerini çok fazla ovuşturmaya başladıydı bir de sanki hep uykusu varmış gibi başını bir yerlere yaslıyordu ayrıca oyuncaklarını gözünün dibine kadar sokuyordu sonrada sinirlenip atıyordu inşallah gözlük takınca bu sorunlarımız geçer.
uzun zamandır buraya yazamadım arada vakit buldukça ne var ne yok diye bakınıyorum.
son günlerde oğluşumun sağlık sorunuyla uğraşıp duruyoruz doğduğundan beri gözünde kayma vardı çocuk doktorumuz büyüdükçe geçer demişti birkaç gün önce rutin kontrolümüze gittiğimizde yineledik o da göz doktoruna yönlendirdi.
göz doktorumuzda kaymanın sebebini yakını görememe olduğunu söyledi oğluşum hipermetropmuş ve gözlük verdiler ben tek doktorla yetinmek istemeyince bir de çocuk göz sağlığı uzmanına gittik o da aynısı dedi.
kayma gözlük takınca geçer ama numara geçmeyebilir dedi hatta göz numarasının aslında 5 olduğunu ama kendisinin 2,5'tan başlatacağını söyledi çok şaşırdım, üzüldüm özellikle ufacık şey nasıl gözlük takacak kara kara düşünüyorum.
kaç tane optikçiye gittiysek takılan tüm gözlükleri fırlatıp attı çok sakin bi bebek değil tamda hareketlendiği zamanda gözlüğü nasıl takacağız bilmiyorum her iki doktorda uyanıkken hep gözünde gözlük olacak dediler.
arkadaşlar sizinde çocuklarınızın gözünde kayma falan varsa asla hafife almayın ve doktora götürün.
doktorlarımız erken fark edip getirdiğiniz için kayma daha erken düzelir dedi ilk götürdüğümüz göz doktoru zamanla bir umut gözlüğü belki atabiliriz dedi bilmiyorum artık bizi rahatlatmak için mi dedi gözünün kaymasında da bir hayır varmış belki gözü kaymasa göz doktoruna götürmeyecektik numarası dahada ilerleyecekti.
zaten son 1 aydır gözlerini çok fazla ovuşturmaya başladıydı bir de sanki hep uykusu varmış gibi başını bir yerlere yaslıyordu ayrıca oyuncaklarını gözünün dibine kadar sokuyordu sonrada sinirlenip atıyordu inşallah gözlük takınca bu sorunlarımız geçer.
çok geçmiş olsun, bizim de ilk ventolin şuruptu, sonra spreyini verdi dr, geçmeyince antibiyotiğe başlattı, şimdi baya azaldı, ateş vs. yok, hiç olmadı sadece öksürük, sizde de mi aynı canım? biz buharı alırken hastanenin her katında birileri kimliğimizi merak etmiştir kesin, kim bu bebe diye gelip bakanlar, çocuğuyla şirinlik yapan aileler de vardı oğlan sussun diye, hemşireler birbirlerine şakalar yaptılar, bi ara susuyo sonra hadi bi dahaaa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?