2010 Aralık Anneleri

oyyy,misivam ben de 8 aralık ta doğum yaptım.16.01 de.epidural sezeryan ile...

ekince sen niye ayrıldın gruptan?hem bu sıralama denen şeyi paşam 1 aydır yapıyor.hatta bol bol düşüyor .sıcak diye salonda yatıyoruz.klima serinletiyo.kanepeye yün yorgan seriyorum çünkü su damlıyor resmen çamaşırlarından o denli çok terleyen bi bebek.paşa da yanımda yatıyor.sabah kalktım,kanepenin her yanına minderler döşedim ola ki düşer diye.salona bi geldm,paşa yerde.koptum orda.çok korktum,o da bana baktı güldü.kanepeden inmyi de öğrendi bu arada.

Son düzenleme:
bizde salonda yerde yatıyoruz üçümüz. klima var diye. sabah uyandığımda göknil gitmiş uydunun oraya dvd uydu modem ne varsa hallediyo. napıcaz biz bunlarla bilmiyom. eskiden uyandığında mızıklardı emmek için şimdi ruhum duymuyo işbaşına geçiyo hanımefendi hemen. yandık ya.

salonda yatmak ne güzel yerde evime gecersem bende öyle yapacam uyku muyku kalmıyor şap şap vuruyor göğsüme.. En fazla yarım saat yatakta dürüyor illa salona gidecek dağıtacak salondan önce pencerenin pancurunu perdesini kaldırmazsak olmaz kaldiricaz yataktan sokakta geçenlere bakicak daaa daaa geee diycek:)) hayırı öğretmeye çalışıyorum anlarsa tabi:)

Kız Ali kanepeye çıkıp iniyormu?? Maşallah maşallah.. Bende korkuyorum heryere tutunuyor kalkıyor daha sıralamıyor arada bir gidiyor ..8 Aralık doğumlular anneleri yoruyor dedenize Gülben nin yağızda siraliyordur şimdi erken emekleri o da..

yok canım ya.çıkamıyo ama inebiliyo.yüzü üstü dönüp bacaklarını sarkıyo ara ara.abi bol bol da düşüyor.bugun halsiz.canı sıkkın mızmız.diş etleri kaarık ama hala diş yok.herhalde diş çıkarıcaz.umarım koly atlatırız

ya sen neden ayrıldın ki face den?baya bi aktiftin.istersen özelden yaz.

cnm cok geçmiş olsun.bizim kızın poposunun 2-3 cm uzerinde hafif bir cukur var bız bunu farkettik doktor kontrol etti ve akıntı olup olmadığına bakdık.ultrasonda kalça ultrasonu cekerken bakıldı ve bişey cıkmadı inş sende de cıkmaz.çok gecmiş olsun..Allah yardımcı olsun..

selam kızlar burası gırmeyeli bayağı hareketlenmiş..sevindim.bebişler nasıl.biz faceden takıldığımızdan buraya pek gıremıyorduk umarım herkes iyidir..

bende bu civarda düşünüyorum ama ???
avicenna ile görüştüm araştırdım dr ları pek bilgi yok ordan hangi dr dan memnun kaldınız gülcan hnm ı özellikle araştırıyorum. bilgi verirseniz cok sevinirim

canım ben memnun kaldım. şuan kaç haftalıksın ?
çünkü bayram tatillerinde ona ulaşman zor olabilir. Ama Gülcan hoca tecribeli deneyimli tavsiye edebileceğim bir DR.
Ben

canım geçmiş olsun bizde hasta olduk öksürüyoruz oğlumda bende... bronşları dolmuş bizede buhar verdiler... 20 şer dk 2 kere oğlum durdu oturdu babasınınkucağında... sonrada şurup verdi ama normal antibiotik değil. cumada kontrole gdicez... bakalım ne olucak kullandığımız şurup bronşit için ventolin şurup.

bi ara moralim bozulmustu cikmistim simdi geri geldim face e.
ne zaman cikaracak bunlar damlada da tik mik cit pit yokk yokk yok :)

çok geçmiş olsun, bizim de ilk ventolin şuruptu, sonra spreyini verdi dr, geçmeyince antibiyotiğe başlattı, şimdi baya azaldı, ateş vs. yok, hiç olmadı sadece öksürük, sizde de mi aynı canım? biz buharı alırken hastanenin her katında birileri kimliğimizi merak etmiştir kesin, kim bu bebe diye gelip bakanlar, çocuğuyla şirinlik yapan aileler de vardı oğlan sussun diye, hemşireler birbirlerine şakalar yaptılar, bi ara susuyo sonra hadi bi dahaaa!

Merhaba kızlar oğlum tamamen iyileşti...baya üşütmüşüz ama şükür geçti..
Sıcaklardan terlemekten çocuklar hasta oldu valla...
Şimdi de dişlerle uğraşıyoruz her ne bulursa ısıracak huysuz ve pek yemiyor...
Bakalım umarım çabuk atlatırız...

gecmis olsun canim allah bi daha gostermesin disleri cikiyormu benim kizinda daha disler cikmadi ama hersey agizda
artik fazla kati seyler agzina koyamiyorum genelde sut iciyor
dis cikarsalarda bizde azicik nefes alsak

ya kızlar benim kızda yemiyor hiçbişi..... meyveli yoğurt cacık beni emiyo aptamil günde 2 kez bide şeftali yiyo. küp küp doğruyorum bayılıyo. ama kahvaltı sebze çorbası pirinç unu yemiyo. kiloda almıyo birtürlü. sinir geldi. hala 6800 kilosu. boyumuz 67.5 cm. ama inanılmaz hareketli. sizinkiler nasıl. sakinlermi yoksa bizimki gibi durduğu yerde durmuyolarmı.

uzun zamandır buraya yazamadım arada vakit buldukça ne var ne yok diye bakınıyorum.
son günlerde oğluşumun sağlık sorunuyla uğraşıp duruyoruz doğduğundan beri gözünde kayma vardı çocuk doktorumuz büyüdükçe geçer demişti birkaç gün önce rutin kontrolümüze gittiğimizde yineledik o da göz doktoruna yönlendirdi.
göz doktorumuzda kaymanın sebebini yakını görememe olduğunu söyledi oğluşum hipermetropmuş ve gözlük verdiler ben tek doktorla yetinmek istemeyince bir de çocuk göz sağlığı uzmanına gittik o da aynısı dedi.
kayma gözlük takınca geçer ama numara geçmeyebilir dedi hatta göz numarasının aslında 5 olduğunu ama kendisinin 2,5'tan başlatacağını söyledi çok şaşırdım, üzüldüm özellikle ufacık şey nasıl gözlük takacak kara kara düşünüyorum.
kaç tane optikçiye gittiysek takılan tüm gözlükleri fırlatıp attı çok sakin bi bebek değil tamda hareketlendiği zamanda gözlüğü nasıl takacağız bilmiyorum her iki doktorda uyanıkken hep gözünde gözlük olacak dediler.

arkadaşlar sizinde çocuklarınızın gözünde kayma falan varsa asla hafife almayın ve doktora götürün.
doktorlarımız erken fark edip getirdiğiniz için kayma daha erken düzelir dedi ilk götürdüğümüz göz doktoru zamanla bir umut gözlüğü belki atabiliriz dedi bilmiyorum artık bizi rahatlatmak için mi dedi gözünün kaymasında da bir hayır varmış belki gözü kaymasa göz doktoruna götürmeyecektik numarası dahada ilerleyecekti.
zaten son 1 aydır gözlerini çok fazla ovuşturmaya başladıydı bir de sanki hep uykusu varmış gibi başını bir yerlere yaslıyordu ayrıca oyuncaklarını gözünün dibine kadar sokuyordu sonrada sinirlenip atıyordu inşallah gözlük takınca bu sorunlarımız geçer.

İLKÖNCE TÜM HASTA BEBİŞLERE ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BİRAN ÖNCE İYİLEŞSİNLER İNŞALLAH

katrecim çok geçmiş olsun,gerçekten çok erken teşhis bende inaıyorum düzeleceğine ama bu dönemde zor olucak ciddn takırabilmen
ama bisüre peşinde koşup alıştıırsın annesi,aslında göz kontrollerine başlamak lazım demekki,
bende buayki kontrolümüzde sorayım bakalım ne dicek,

katre cok gecmıs olsun benım kuzenımın ogluda cok erken basladı takmaya ama o hıc yadırgamamıstı hatta guzel gordugu ıcın annesıne uzun uzun bakıp yuuzunu oksamıs.( bu kadın bu kadar guzelmısymıs hıc farketmemısım der gıbı ) ve sonrada sorunsuz taktı uyanınca hemen yanı basında duran gozluge uzanıordu hatta. ıns sızde sorunsuz alısırsınız. bızde 1. ayın sonnda goz dr una kontrol ıcın gıtmıstık ve o 1 yasında tekrar gelmemızı ıstemıstı bızdede hıpermetrop varmıs .genelde 1 yasına kadar duzelıyor ama yınede gorelım dedı. allah tum bebıslerımıze saglık versın .

çok geçmiş olsun canım.inşallah gözlüğü takmada çok sıkıntı yaşamazsınız.çabuk alışır umarım.evet herşeyde var bir hayır.ben de bir dahaki kontrolümzde sorayım.

sağol canım evet sadece öksürük şimdi balgam çıkarmaya başladı öksürürken bakalım yarın kontrolumuz var. cuma kontrole gittiğimizde 3 kez tekrar buhar verdiler pazartesi kontrole çağırdı. iyileşmezse o buhar makinesini eve aldırıcak sanırım 4 saatte bir yapıcakmışız bizim arkadaşta da varmış hatta makine her kış lazım oluyo dedi inşallah iyileşir gerek kalmaz. bebişlerimiz iyi olsunlar

çok çok geçmiş olsun canım kayma düzeliyor evet arkadaşımın düzeldi çocukluğundan beri kullanıyor ve numarasıda küçüldü ... yavaş yavaş alışır gözlüğe inşallah. tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…